Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

נעים מאוד, אני רועי ואני שמן (טוב נו שמנמן) - "אוהבים אותך רועי.."

בקיצור,

לאחרונה שמעתי על דיאטה בשיטה של ד"ר סימנס.

השיטה היא בעצם לאכול איזה יומיים כמו מטורף דברים משמינים שמכילים שומנים, ואז במשך 40 יום לאכול רק חלבונים וכמו כן להשתמש בטיפות על הלשון שלוש פעמים ביום במשך כל תקופת הדיאטה.

ככה הגוף משתמש בשומנים שהוא צבר ואז יורדים במשקל.

ישנם הרבה מקומות היום שמוכרים את הערכה הזאת יחד עם ליווי בסכום של 1000+-

לכאורה אומרים שאפשר לרדת בדיאטה הזאת סביב 10 קילו.

רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הדיאטה ויכול לספר לי על חוויות לגביה והאם היא מסוכנת כי היא בכל זאת דיאטת אינסטנט..

אשמח לשמוע כל הארה/הערה.

תודה.

Polo 2012

פורסם

תוריד פחמימות, תוריד קלוריות, תאכל סלט, תתחיל ללכת\לרוץ מינימום שלוש פעמים בשבוע, ותחכה.

(אתה חייב לי 1000 שקל)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כל הדיאטות הללו טובות , ליוצריהם בלבד.

כפי שכתב רועי לפני, לא עושים דיאטה אלא ...

משנים אורח חיים

ואז התוצאות מגיעות וגם נשארות , בניגוד לדיאטות שאתה מוריד בכסאח ומעלה בכסאח +

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמו שרשמו קודמיי: משטר מתחיל בראש. אם תחליט וגם תתמקד במטרה - תצליח. לא צריך לממן בדרך אף אחד, גם ככה יהיה לך קשה, Let's face it.

אתה תתחיל להוריד משקל ברגע שהגוף שלך יפנה למאגרים וישתמש בהם. כל זה יקרה רק כאשר הצריכה של הגוף תהיה גדולה יותר מההכנסה. במילים אחרות: ספורט על בסיס יומי ואכילה נכונה ומועטה. אין הכוונה כאן למרתון על בסיס יומי. כמו בכל דבר - סבלנות וסבלנות. תתחיל בהליכה יומית ארוכה, ותעבור לאט למהירה יותר עד שתרגיש שאתה "עושה" סיבולת לב - ריאה. כמובן שהכי טוב אם תיפנה דרך קופת החולים שלך לאיש מקצוע שילווה אותך (דיאטנית? לא זוכר איך קוראים למקצוע). בקיצור: שינוי אורח חיים.

אגב: תא שומן שנוצר במהלך חיינו לא יעלם לעולם, הוא רק יתרוקן (או יתמלא) ע"פ הצורך. הדרך היחידה להעלים אותו היא לחתוך אותו החוצה...

עוד טיפ: אל תירשם לחדר כושר. בחדר כושר יש בעיקר דגש על בניית מסת שריר, מה שאתה (כרגע) לא צריך. לעשות לב-ריאה אתה יכול לבד, בבית ומחוצה לו מבלי לשלם כסף. אני משתדל לעשות ספורט מוקדם בבוקר או בערב, כאשר כבר אין שמש.

הדבר הראשון ששמתי לב אליו כאשר התחלתי בספורט (לפני כ- 12 שנה) הוא שאני עייף פחות. אתה תתפלא כמה העייפות תיעלם לך, כניראה בגלל חילוף חומרים משוקם.

בהצלחה.

פורסם

כל דיאטות ה"חארטה" מנצלות חולשות של אנשים שצריכים דיאטה(שמנמנים כהגדרתך):

1. עצלנות לשנות את אורך החיים עם תזונה נכונה ופעילות גופנית באופן קבוע.

2. הרצון לראות תוצאות בצורה מהירה ויהי מה כי מתביישים בצורה החיצונית.

בקיצור תתחיל לעבוד על עצמך בצורה אמיתית אם אתה רוצה לרדת במשקל בצורה נכונה ומבוקרת ושהתוצאות ישארו לאורך זמן.

פורסם

אתה מתכוון לדיאטת הורמון הריון?

אני מכיר כמה אנשים שעשו אותה ובאמת ירדו בכ10 קילו ב40 יום(זמן הדיאטה).

אבל הדיאטה מאוד מחמירה, ז"א אוכלים 500 קלוריות ביום, משתמשים במשחת שיניים, שמפו וסבון מיוחדים ללא שומנים ועוד כל מיני דברים מוזרים בסגנון הזה.

קשה להגיד אם אנשים ירדו במשקל כי אכלו רק 500 קלוריות או כי באמת יש שם "הורמון הריון" כלשהו.

שורה תחתונה, יש הורמון, אין הורמון. כולם ירדו באמת באיזור ה10 קילו.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

רוצה לשמוע את הסוד האמיתי לרדת במשקל ?

אז הוא כזה: סגור את הפה שלך לפחמימות ושומנים רוויים !

ככה קל :)

אל תאכל שומן רווי (לדוגמא שניצל שמטוגן בשמן) - אלא שומן בריא (אבוקדו, אגוזי מלך)

תפנק את הגוף שלך בויטמינים (כי הוא זקוק להם ..)

ואל תעבור 40 גרם פחמימות ביום.

אתה תשיל קילוגרמים במהירות - תרצה יותר מהר ? תוסיף גם הליכות \ ריצות \ כל ספורט (כל דבר שיגרום לך לשרוף אפילו מחניים)

זהו. זה הסוד הגדול.

פורסם

דיאטת חלבונים בלבד למשך תקופה כל כך ארוכה פוגעת באופן זמני במוח.

אם אתה מעוניין להיות עצבני, עייף, לא מרוכז וכן הלאה - לך על זה.

הסיבה היא ששומנים לא הופכים לפחממות, והמוח שלנו (ביחד עם עוד כמה איברים) זקוק לפחממות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

גם אם תוריד 10 קילו ב 40 יום, כמה זה כבר יחזיק? אתה תעלה אותם שוב.

בלי שינוי במחשבה זה לא ייקרה, בלי ספורט, ו או אכילה נכונה כלום לא יחזיק מעמד לאורך זמן.

פורסם

סתם מיותר וטיפשי, אם תאכל רק חלבונים - אפילו אם תכניס רק 800 קלוריות ביום (דיאטה מסוכנת מאוד וקיצונית), אתה תכניס 200 גרם חלבון ביום שזה מעל ומעבר למה שהגוף שלך צורך.

כל השיטות למיניהן מיותרות. אם אתה שורף ביום כ2000 קלוריות ללא פעילות ועוד 300 עם קצת הליכות וכו', אתה יכול להכניס לדוגמא 1800 קלוריות ביום ולרדת במשקל. מבחינת משקל אתה יכול להכניס את כל הקלוריות האלה גם מבמבה, שוקולד, לשתות בקבוק שמן, וכו', אבל זה כמובן לא בריא.

צריך להקפיד על חלוקה בריאה בין הערכים התזונתיים, כמובן לאכול ירקות ופירות, מומלץ גם לעשות כושר - אומנם 300 קלוריות נוספות ל2300 (לדוגמא) שאתה גם ככה שורף לא נשמעות הרבה - אבל הספורט עוזר לשמור על מטבוליזם תקין ולשרוף שומן עיקש (אתה הרי לא רוצה להיות בסוף רזה עם עודף שומן בחזה בגב ובישבן ... ). וכמובן אתה יכול לאכול 300 קלוריות יותר במקום להשאר רעב.

הדבר היחיד שאני ממליץ להקפיד עליו הוא העמסת פחמימות. פעם בשבועיים אם אני לא טועה (אם אתה מתכוון להתייחס לזה אז תחפש כמה ממליצים) - לעשות יום שבו אוכלים המון פחמימות ושורפים הרבה מעל הצריכה היומית שלך. ההסבר לזה הוא שהגוף מוריד את הצריכה כשאתה מכניס פחות ממה שהגוף צריך, כדי להיות מסוגל לשרוד גם כשחסר לך אוכל. ההעמסה אמורה לפצות על ה"תופעה" הזאת, וגם להוות "שבירת שיגרה", יום שבו אתה יכול לאכול חטיפים, שוקולדים, פיצות עם חברים/משפחה וכו', בלי לדפוק חשבון.

פורסם

כמי שהשיל ממשקלו כ 25 ק"ג בשינוי אורח החיים ומלווה בדיאטנית מדהימה

אני יכול להגיד לך זה קל, אבל דורש משמעת.

מי שמצליח בשינוי אורח חייו גם יצליח לסגור את האוברדראפט בבנק ( בחלקו על ידי שלא ישלם כסף לשטויות לרבות דיאטות הפלא )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דיאטות חסרות משמעות לטווח הארוך.

חשוב מאד להבין מדוע אוכלים יותר מדי ולפתור את הצורך הזה.

כמו שאמרו מעלי, שינוי אמיתי באורח חיים עושה פלאים, והוא ךא חייב להיות דרמטי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
דיאטות חסרות משמעות לטווח הארוך.

חשוב מאד להבין מדוע אוכלים יותר מדי ולפתור את הצורך הזה.

כמו שאמרו מעלי, שינוי אמיתי באורח חיים עושה פלאים, והוא ךא חייב להיות דרמטי.

אין לי נסיון בדיאטות רציניות של 15 ק"ג וכו' אלא בדיאטות בשביל ספורט, אבל לפי הגיון -

אם הייתי יורד לדוגמא 25 ק"ג במשך כמה חודשים, כשהייתי מגיע למשקל ה"יעד" שלי, אחרי כמה חודשים שכבר התרגלתי לאכול כמות נכונה מהדברים הנכונים, למה שהייתי פתאום מתחיל לאכול ממש המון או מתחיל פתאום להכניס את כל ה"פצצות אנרגיה" כמו חטיפים, עוגות, שוקולדים וכו' אם אני כבר רגיל לא לאכול ככה ויודע מה זה יגרום? הרי זה לא שתרד 25 ק"ג בשבועיים.

• תוכן חדש...