Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה למעשה אומר מה שאני אומר. אתה יכול לעשות דיאטה, אבל בלי שינוי בהרגלי האכילה שלך לטווח ארוך אתה רק תהפוך לאקורדיון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

טוב אני לא אחד שמשתף יותר מידי באינטרנט.

אבל אני רוצה לעזור לחבר פורום.

1. אני הייתי שמן כל חיי. ואני כרגע אחרי ירידה של 38 ק"ג.ועדיין יורד בקצב מהיר (תוך 4 חודשים 38 ק"ג)

2. השינוי באמת צריך להיות בראש נטו , ויותר מזה, איזה אורך חיים אתה חי (סגנון חיים)

3.כח רצון,ואוטומציה. (הסביר בהמשך)

4.סבלנות !! והרבה.

טוב ככה,

הפכתי את אורך החיים שלי מלא בריא בעליל לבריא מאוד .

מה זה אומר אם הייתי שותה 2 ליטר קולה ו3 רדבול ביום , אז היום רק מים.

אוכל: אוכל אפשר להנות אבל אסור להפריז . כמו כל דבר בחיים.

אוכל בחוץ:אוכל בחוץ בגדר פרס , וגם שם זה אוכל בריא , חזה עוף\פרגית סלט עם טחינה ולסיום כוס מים\תפוזים.

אכילה כל 3 שעות , כן כן 3 שעות לך לדייאטנית שמבינה עניין.

ומי שאומר שאוכלים 3 ארוחות ביום אז הוא טיפש !

ספורט ! מילת הקסם , בסוף מתאהבים בזה , כיום אני 5 פעמים בשבוע במכון כושר 45 דקות אירובי + שעה שחיה ,ורכיבה של 30 ק"מ על אופניים לפחות פעמיים בשבוע.

בקיצור אם אני הייתי יכול לשנות את אורך חיי , ותאמין לי שיש לי להוריד בסך הכל הכולל 80ק"ג .

ואני כבר בחצי דרך תוך 4 חודשים כולם יכולים , אני לא מיוחד, ואני מאמין שאתה לא במקום הזה אלא אתה צריך להוריד איזה 10-15 ק"ג .

תאכל נכון , תמצא ספורט שאתה אוהב , ותשקול טוב מה אתה מכניס לפה, ולא כי זה אסור , אלא כי זה לא בריא, ואיך אתה יכול למצוא משהו שיחליף את אותו מוצר אך הערך התזונתי שלו נמוך יותר ושיהיה גם בריא יותר.

תעשה טובה ,

לך לדייאנית בקופת חולים, ותתחיל להזיז את התחת (מכון כושר, שחיה,אופניים,משקולות,חוג,ריצה בשכונה , הליכה בשכונה.) כל דבר שהוא ספורט. לפחות 30 דקות ביום , ולא אל תוותר .

שיהיה לך בהצלחה.

פורסם
טוב אני לא אחד שמשתף יותר מידי באינטרנט.

אבל אני רוצה לעזור לחבר פורום.

1. אני הייתי שמן כל חיי. ואני כרגע אחרי ירידה של 38 ק"ג.ועדיין יורד בקצב מהיר (תוך 4 חודשים 38 ק"ג)

2. השינוי באמת צריך להיות בראש נטו , ויותר מזה, איזה אורך חיים אתה חי (סגנון חיים)

3.כח רצון,ואוטומציה. (הסביר בהמשך)

4.סבלנות !! והרבה.

טוב ככה,

הפכתי את אורך החיים שלי מלא בריא בעליל לבריא מאוד .

מה זה אומר אם הייתי שותה 2 ליטר קולה ו3 רדבול ביום , אז היום רק מים.

אוכל: אוכל אפשר להנות אבל אסור להפריז . כמו כל דבר בחיים.

אוכל בחוץ:אוכל בחוץ בגדר פרס , וגם שם זה אוכל בריא , חזה עוף\פרגית סלט עם טחינה ולסיום כוס מים\תפוזים.

אכילה כל 3 שעות , כן כן 3 שעות לך לדייאטנית שמבינה עניין.

ומי שאומר שאוכלים 3 ארוחות ביום אז הוא טיפש !

ספורט ! מילת הקסם , בסוף מתאהבים בזה , כיום אני 5 פעמים בשבוע במכון כושר 45 דקות אירובי + שעה שחיה ,ורכיבה של 30 ק"מ על אופניים לפחות פעמיים בשבוע.

בקיצור אם אני הייתי יכול לשנות את אורך חיי , ותאמין לי שיש לי להוריד בסך הכל הכולל 80ק"ג .

ואני כבר בחצי דרך תוך 4 חודשים כולם יכולים , אני לא מיוחד, ואני מאמין שאתה לא במקום הזה אלא אתה צריך להוריד איזה 10-15 ק"ג .

תאכל נכון , תמצא ספורט שאתה אוהב , ותשקול טוב מה אתה מכניס לפה, ולא כי זה אסור , אלא כי זה לא בריא, ואיך אתה יכול למצוא משהו שיחליף את אותו מוצר אך הערך התזונתי שלו נמוך יותר ושיהיה גם בריא יותר.

תעשה טובה ,

לך לדייאנית בקופת חולים, ותתחיל להזיז את התחת (מכון כושר, שחיה,אופניים,משקולות,חוג,ריצה בשכונה , הליכה בשכונה.) כל דבר שהוא ספורט. לפחות 30 דקות ביום , ולא אל תוותר .

שיהיה לך בהצלחה.

פשוט אין מה להוסיף.

אני גם בעבר הרחוק הורדתי 12 ק"ג ממשקל הגוף, בלי דיאטה מיוחדת, סה"כ לשנות הרגלי אכילה ולעשות ספורט.

בסופו של דבר הספורט זה התמכרות, בהתחלה קצת קשה, אבל אחרי תקופה קלה פשוט אי אפשר בלי זה ( אין כמו ההרגשה שאחרי ריצה או כל ספורט אחר )

ב-ה-צ-ל-ח-ה-!-!-!

פורסם

דיאטנית/תזונאית תשתף אותי פעולה, אם אני לא רוצה לעסוק בספורט? אני מדבר על "גג" הליכות/רכיבה על אופניים בבית.

אני מעוניין לשנות את אורך החיים בנוגע לאוכל ולאכול נכון, סוף סוף.

המטרה שלי היא מינוס 5-8 קילו, לא יותר.

פורסם

מטרות משתנות. אני ממליץ לך בלי קשר לשמור על אורך חיים בריא כפי שהמליצו לך פה:

1. תזונה

2. כושר

תרד כמה שתרד לבריאות. העיקר שתשמור על זה וזאת באמצעות אורך חיים נכון.

משמנמן לשעבר שהשיל 22 קילו :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...