Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד רוצה לעשות טיול לפני צבא/לכבוד יום הולדת 18 בקיץ, אני מתגייס ביולי/אוגוסט ואתמול חגגתי 18.

חשבתי מה אני רוצה לעשות לפני הצבא והחלטתי שאין משהו שאני יעדיף יותר מנהיגה במסלול עם רכב טוב (אשמח גם לאיזה קורס)

השאלה היא האם 18 זה גיל צעיר מדי? יש לי רישיון כמעט שנה (אם זה משנה), והאם בכלל כדאי לעשות את זה לפני הצבא, אולי אחרי?

אם זה קשור לאוף טופיק יותר אשמח אם תעבירו, אין לי גישה לשם.

פורסם

כל עוד יש לך רשיון נהיגה בתוקף לא יעשו לך בעיות. אני לא חושב שאפילו תצטרך להוסיף מחיר עקב ביטוח ברוב המקומות.

http://www.palmersport.com/

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

היי מתן,

תוכל לקבל פרטים לגבי קורסי מרוצים בחו"ל באתר "מסלולים"

לא צריכה להיות בעיה של גיל,

אם אתה שוכר רכב פרטי למסלול מרוצים אז תהיה לך בעיה רצינית, אם אתה חלק

מקבוצה שרוכשת ביטוח לא צריכה להיות בעיה.

מקווה שעזרתי,

שיהיה אחלה גיוס!

אם שם המשפחה שלך הוא לא לואב אז תעוף מהנתיב השמאלי ! - 8)

פורסם

קח בחשבון שהביטוח שאתה מקבל בחברת השכרה *כנראה* לא מכסה נזק על מסלול (מאוד מומלץ לברר מראש). אופציה אחרת היא מקום שמתמחה בהשכרת רכבים למסלול ובד"כ ישכון צמוד למסלול ויכלול סיבובים \ זמן בחבילת ההשכרה. רק קח בחשבון שממה ששמעתי, יושב איתך מדריך לא נותן לך להשתולל יותר מידי (גם כאן מומלץ לברר מראש). בכל אופן חלק מהמקומות גם מציעים open wheel single seaters, שם לא יכול להצטרף אליך מדריך גם אם הוא ממש רוצה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...