Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי רדיו דיסק פיוניר (4050UB) שעושה קצת בעיות לאחרונה, רעשי אלטרנטור (ניסיתי לעשות מינוס ולשים מסנן רעשים איכותי אך ללא הועיל, הבנתי שיש לפיוניר "מחלה" עם הרעשים האלו)

ולאחרונה יש לי רעשי "קירטועים" ברמקולים מאחור, החלפתי כבלים אצל המתקין ועדיין הרעש קיים אחרי זמן מה של שמיעת מוסיקה.

אז החלטתי לוותר על תיקונים מיותרים ולרכוש אחד חדש, מצד אחד אני מעוניין בדאבל דין, כי זה מוסיף לרכב, אך אחד איכותי עולה בהתאם, הציעו לי דאבל דין של ZED (נאמר לי כי זו חברת בת של פיליפס(??)) במחיר שפוי, אבל אני לא מכיר את החברה ואיכות השמע חשובה לי. כרגע הפיוניר שלי מספיק לי מבחינת סאונד, עם הכיוונים הנכונים הוא נשמע מעולה.

ומצד שני, חשבתי על לרכוש רדיו דיסק איכותי, אין לי בעיה לרכוש גם יד שניה, מחיפוש כאן בפורום עלו לא מעט תוצאות של ALPINE ו-CLARION אך אין לי מושג איזה מהם מומלץ (יש כ"כ הרבה)

התקציב שלי לרדיו דיסק הוא עד 700~ ליד שניה (אם אפשר פחות אז פחות) ולדאבל דין, גם יד שניה - 1200-1300~ (במידה והמוצר מצדיק את המחיר)

בעיקרון מה שחשוב לי זה שתהיה כניסת USB.

אשמח לעזרה בנושא 8) תודה רבה.

• תוכן חדש...