Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקי חברים, בואו נחלשוב על הסופרב 1.8T:

באיזה שנה יצא הדגם הזה 2008 או 9 ?

ומה דעתכם על המנוע שלה? הוא באמת חזק ועוצמתי?

הטורבו הזה נותן כוח אמיתי ומרגישים אותו? שומעים אותו בנסיעה כמו ברכב טורבו דיזל?

ובכללי איך המחירון של הסקודה, הוא מחזיק מעמד או צונח עם השנים?

ובקשר לגיר שלה, איזה גיר יש לה? אוטומתי או DSG?

ומה זה הגיר DSG, שמעתי עליו הרבה ואף פעם לא נהגתי עליו, אז יש הבדל בינו לבין אוטומתי?

ואין לו הרבה בעית בגיר?

ויש איזה מחלות לסופרב שכדאי לדעת?

גם המאזדה 6 פרימיום היא אופציה, מה דעתכם?

הסופרב 1.8 ט' , התחילה להיות משווקת ב2009.

המנוע- שוב זה לא STI אבל עדיף על המאליבו או המאזדה.

מנוע דיי שקט. היה לי בלאון כזה מנוע, אתה יכול לעקוף איתו בקלות ובנוחות.

אין שום קשר לטורבו דיזל זה משהו אחר לגמרי.

גיר DSG. כפול מצמדים, יש עליו מספיק חומר ברשת אתה יכול לחפש.

מחלות ידועות אין, איכותי כמו שאמרתי הרבה הרבה יותר מכל אמריקאית בלינג בלינג.

יש שיגידו שלגיר בעיות אמינות. לי הייתה לאון 1.8 TSI ידנית ככה שאין לי ניסיון על DSG.

יש הרבה השוואות בין הסופרב למונדיאו למאליבו-תחפש ברשת תמצא.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו בקשר לטורבו, בנסיעה עם לחיצה שומעים את הטורבו? שומעים " פססססס" כמו בכל טורבו?

ויש פה מישהו עם נסיון עם גיר DSG על סופרב ויכול לספר קצת?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
עכשיו בקשר לטורבו, בנסיעה עם לחיצה שומעים את הטורבו? שומעים " פססססס" כמו בכל טורבו?

ויש פה מישהו עם נסיון עם גיר DSG על סופרב ויכול לספר קצת?

לא שומעים פססס. כנראה שלא נהגת על טורבו בחיים, יש לך שאלות שלא נתקלתי בהן בעבר אני חייב לציין.

נראה לי אתה אתה צריך לקנות לאון קופרה לשנות ניהול מנוע ותהיה מאושר.

פורסם

לא הבנתה אתוי,

אני נוהג כבר כמה שנים על רכבי טורבו דיזל, ואני יודע מה זה טורבו ואני גם יודע מה זה טורבו בנזין,

אבל אני אומר אף פעם לא נהגתי על המנוע הזה 1.8 TSI של סקודה, לכן אני שואל אם שומעים את הטורבו כמו בדיזל,

כי למשל יש לי איסוזו דימקס טורבו דיזל ואני שומע טוב מאוד את הטורבו, לא כמו משאית אבל דומה מאוד.

פורסם
לא הבנתה אתוי,

אני נוהג כבר כמה שנים על רכבי טורבו דיזל, ואני יודע מה זה טורבו ואני גם יודע מה זה טורבו בנזין,

אבל אני אומר אף פעם לא נהגתי על המנוע הזה 1.8 TSI של סקודה, לכן אני שואל אם שומעים את הטורבו כמו בדיזל,

כי למשל יש לי איסוזו דימקס טורבו דיזל ואני שומע טוב מאוד את הטורבו, לא כמו משאית אבל דומה מאוד.

המנוע מאד לינארי, הרבה מומנט שמתחיל מוקדם באזור ה-2000 סל"ד.

המנוע לא רועש ובידוד הרעשים בסופרב הוא טוב ככה שהנסיעה שקטה, לא דומה לאיסוזו דימקס.

לגבי הDSG, גיר מאד מתקדם(7 הילוכים) מאפשר לנצל את המקסימום מהמנוע.

בגלל הטכנולוגיה המאד מתקדמת שלו ולא הפשוטה כמו במאליבו 4 הילוכים, יכול להיות שלגיר יהיו יותר בעיות.

עדיין לא הייתי נלחץ מזה כל כך, זה לא אומר שהגיר מתקלקל כל שני וחמישי. אם אתה רוצה מידע מעבר לזה, יש ברשת בשפע רק צריך להקליק בגוגל.

פורסם

DSG גיר מתקדם מאוד כמו שנאמר מעליי.

לא תשמע שום פסס ושום פריקת לחץ ושום נעליים. זהו רכב רגיל בעל מנוע מתקדם. הרכב מאיץ יפה מאוד, נוח, מרווח מאוד, די מאובזר(יחסית, תלוי למה להשוות) ואיכותי.

בעליות, בעת עזיבת דוושת הבלם הרכב יכול להדרדר מעט אחורנית(למיטב ידיעתי לא קיים HILL HOLD או שאולי אני טועה).

בכל מקרה חפשו אחת שנכנסת לתקציב, תסעו תראו מה זה סקודה סופרב, קח לנסיעת מבחן אם המוכר יסכים, תחווה מנוע TSI ותחזור עם רשמים. אין לך נסיון עם הרכב הזה, אתה לא תבין כלום לגביו רק ממה שנרשום פה. אתה צריך לשבת באחד כזה ולנהוג באחד כזה על מנת להרגיש ולהבין אם זה הרכב בשבילך או לא.

פורסם

אוקי חברים,

אני צריך כמה ימים ואז אנחנו נלך ונעשה נסיעת מבחן על הסופרב, כרגע אני קצת לחוץ בעבודה אז דחיתי את זה קצת,

אני אחזור ואעדכן,

אשמח לעוד מידע תמיד.

פורסם

חברים דחוף מאוד בבקשה:

עשינו שינוי, אז ככה

יש לנו הצעה על ג'יפ מיצובישי פאגרו קצר 2008 הצורה החדשה, דגם LIMITED DAKAR הכי מפואר כולל כל התוספות מהקוריות,

ברשיון כתוב LIMITED אבל במחירון ראיתי שיש לימיטיד דקאר זה אוטו רכב, אז מה זה? האם יש הבדל בין 2 הדגמים?

הרכב נסע 100,000 KM יד2 פרטי פרטי,

מה דעתכם? האם זה כדאי?

ואני צריך חוות דעת כללית על הרכב הזה?

מה יש לו מחלות?

מה כדאי לבדוק בדיוק?

האם מומלץ מכון לבדיקה?

בבקשה תשובות כי זה ממש דחוף, תודה רבה.

פורסם

טוב יש בעיה:

בדקתי את הרכב הזה באתר של רשם המשכונות ומצאתי שהוא ממושכן על שם מישהוא שהוא לא בעל הרכב,

אז דיברתי עם הסוחר רכב עכשיו והוא אמר לי כן אל תדאג אני מחר אתן לך העברת בעלות וטופס שהכל נקי,

אז מה דעתכם?

יש פה קומבינה?

ומה השיטה הכי בטוחה לביטול משכון?

ואיך מבטלים משכון?

ואם לא, אז עדיף להתרחק?

פורסם

כשאני מוכר רכב (וכל הרכבים שלי משועבדים לבנק לטובת המימון) אני הולך עם הקונה לבנק ומשלם ישירות לבנק. השחרור הוא מיידי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יצא לי לנהוג על הצורה החדשה טורבו דיזל..

נהגתי עליו בכביש בדיוק 20 דק' ככה שאין לי ניסיון איתו אך כוח אין לו כל כך.

יש השהיית טורבו מטורפת בלחיצה בריאה, והוא לא מהיר בכלל.

עוד משהו שלא אהבתי, זה את הדשבורד שלטעמי לא יוקרתי, וצפצפה של כוסיות.

בהצלחה

תמיר.

פורסם

אני לא רואה שום סיבה לכך שתעבור לג'יפים.

תישאר בקטגוריה של המשפחתיות הגדולות ותבחר לך אחת שאתה אוהב(עלו פה הרבה הצעות).

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

האמת אצלנו במשפחה כבר התרגלו ליונדאי טוסון שהוא בעצם גיפון יותר גבוהה מהרכבים המשפחתיים,

ואני ואבא גם רגילים לטנדרים גדולים, אז אולי בגלל זה אנחנו מעדיפים ללכת על ג'יפ רציני כמו הפאגרו,

אני לא פסלתי את העניין של הרכבים המשפחתיים אבל בנתיים אנחנו מחפשים ג'יפ פגרו מהדגמים החדשים , ואם לא נמצא משהוא שמור ושווה אז אולי נחזור למשפחתיות.

אני אעדכן.

• תוכן חדש...