Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם הייתם עושים?

נסיעה לארה"ב (זוג+ילדה בת שנה וחצי) ל- 17 ימים.

מצ"ב טבלת השוואה בין שני מסלולים של "הראל" ולבין מסלול של כרטיס האשראי.

העלות של המסלולים של "הראל הם 110-140 ש"ח לאדם לכל תקופת הנסיעה, המסלול דרך חברת האשראי אינו עולה כסף (ביטוח נסיעות משופר של כרטיס corporate דרך ישראכרט)

אני נוטה להשאר עם הביטוח של חברת האשראי (המבטח היא כלל בריאות), האישה רוצה לרכוש ביטוח נוסף שנראה לי מיותר.

לילדה בכל מקרה נרכוש ביטוח כי היא לא מבוטחת דרך חברת האשראי.

ביטוח.JPG

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בזמנו שטסתי עשיתי ביטוח דרך AMERICAN EXPRESS (יש לי זהב ביזנס אם זה משנה) - והוספתי 100 ש"ח לי ולבת זוגתי (50 לכל אחד מאיתנו), והכיסוי היה בערך פי 3 ממה שכתוב בטבלה שהצגת. שווה לבדוק גם בחברת האשראי ניתן להרחיב את הפוליסה.

פורסם

באופן כללי,אם לא הייתה לאף אחד ממכם בעיה בריאותית בעבר, אישפוז ו/או ניתוח, ובנוסף הטיול שלכם לא כולל אקסטרים כל שהוא.

אפשר להסתפק בביטוח של חברות האשראי.

בכל מקרה אחר, הייתי ממליץ לקחת ביטוח טוב יותר שמכסה יותר דברים ושיש בו פחות אותיות קטנות .

נ.ב

אני כמובן לא סוכן ביטוח, האמור לעיל נכתב על פי ניסיוני

בנוסף יש לציין שכאשר הייתי צעיר בריא ורענן (כשטסתי לראשונה לחו"ל לאחר שיחרורי מהצבא) הסתפקתי בביטוח הסטנדרטי של חברות האשראי. כיום אני דואג לשדרג להצעת ביטוח איכותית וטובה.

פורסם

מסכים עם טרונכו, טרונצ'ו או איך שלא מבטאים את זה. העלות של הביטוח בטלה בשישים לעומת עלותה הכוללת של החופשה. קח את ההצעה החינמית של כרטיס האשראי, השווה אותה להצעה שעולה כסף והשווה בין הכיסויים.

אשתי ואני ברוך השם לא סובלים מליקוי בריאותי כלשהו, ועדיין לפני תאילנד השקענו אי אילו זוזים בביטוח בריאות לחו"ל למרות שיכלנו לקבל אותו בחינם. אם וכאשר חלילה יקרה משהו, אתה תברך על ההוצאה הזאת, שכרגע היא נראית מיותרת לחלוטין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קספר, האם העלות בהראל היא בהתחשב בכיסוי החינמי שיש לך, כלומר שדרוג,

או שזו עלות שלא תלויה בכלום, כלומר אם יש לך או אין לך כרטיס אשראי?

לפי מה שאני יודע, אתה יכול תמיד לשדרג את הכיסוי שנותנת לך חברת הביטוח שעובדת

עם חברת כרטיסי האשראי.

מסכים עם קודמיי, עלות הביטוח היא מינורית לכלל עלות הטיול, ובמיוחד שנוסעים עם ילדים

זה חשוב מאוד. כל שכן במדינה כמו ארה"ב, שכל מע' הבריאות שם היא פרטית.

פורסם
קספר, האם העלות בהראל היא בהתחשב בכיסוי החינמי שיש לך, כלומר שדרוג,

או שזו עלות שלא תלויה בכלום, כלומר אם יש לך או אין לך כרטיס אשראי?

לפי מה שאני יודע, אתה יכול תמיד לשדרג את הכיסוי שנותנת לך חברת הביטוח שעובדת

עם חברת כרטיסי האשראי.

מסכים עם קודמיי, עלות הביטוח היא מינורית לכלל עלות הטיול, ובמיוחד שנוסעים עם ילדים

זה חשוב מאוד. כל שכן במדינה כמו ארה"ב, שכל מע' הבריאות שם היא פרטית.

ההצעה היא בלי קשר לכיסוי האוט' והחינמי דרך כרטיס האשראי. לצורך העניין כיסוי כפול.

מי שכתב שמומלץ לשדרג את הביטוח של כרטיס האשראי מכיר את הכיסויים המקובלים שנחשבים טובים וראה איזה כיסוי אני מקבל מכרטיס האשראי שלי?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הכיסוי הבסיסי הוא לא רע בכלל, אבל מומלץ לשדרג אותו.

איזו חברה עובדת עם ישראכרט? לדעתי זו חברת כלל. תרים טלפון למוקד, תשאל, הכי טוב.

אם אתה משדרג את הכיסוי, תגיע לאותו דבר אבל בעלות מופחתת. זה מה שאני או יותר נכון

אשתי, תמיד עושה עבורנו. והיא מבינה דבר או שניים בביטוח... ;-)

פורסם

ככל הנראה מומלץ לשדרג. אני נוהג לרכוש את הביטוח של "כלל" דרל קופת החולים, עם ההרחבות הרגילות (אני לא צעיר ולא עושה ספורט אקסטרים). היתה לפני כמה חודשים השואה באחד ממדורי הכלכלה באינטרנט (YNET או הארץ או ואללה) שהסבירו היטב מדוע הביטוחים של חברות האשראי לא מספקים, אלא מצריכים הרחבה או ביטוח אחר.

שים לב שבכל פוליסת ביטוח יש סעיף המונע כפל ביטוח, כך שאם תהיה לך תביעה אתה עלול להזקק לביצוע שסרה של תביעות מול כל מי שביטח אותך, כל אחד לפי חלקו יחסית לכיסוי הכולל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשנותנים לי משהו בחינם, אני מניח שהוא גם שווה כך.

כשאני טס לחו"ל אני עושה ביטוח לי ולנוסעים עימי או דרך הראל או כלל.

לא שווה לחסוך כמה שקלים בנסיעה שעולה כמה אלפים ולגלות אח"כ שהכיסוי לא מספק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

איך אומרים,זה לא חינם, זה מגולם...

חברות האשראי משלמות לא מעט כסף על זה לחברת הביטוח. מצד שני אנחנו לא מקבלים את זה

חינם, זה מגולם בעמלות שאנחנו משלמים להן.

כמו שכתבתי, הכיסוי הבסיסי הוא לא רע בכלל, אבל מומלץ לשדרג אותו.

זה שאתם קונים ביטוח מלא בנפרד, זה כמו הבסיס+שדרוג, רק שככל הנראה תשלמו יותר.

פורסם

זה שאתם קונים ביטוח מלא בנפרד, זה כמו הבסיס+שדרוג, רק שככל הנראה תשלמו יותר.

בדקתי כעת את הפוליסה שלי בנסיעה למערב אירופה ל-8 ימים בדצמבר האחרון. 101 ש"ח לאדם (ביטוח של כלל באמצעות קופח כללית). סה"כ מדובר בסכומים קטנים מאוד, בודאי ביחס להוצאה הכללית על טיול.

ולהביא בחשבון - בארה"ב (וגם באירופה) עלויות של טיפול רפואי מרקיעות שחקים, מעטים הישראלים שמבינים באיז סכומים מדובר. לכן אסור להתקמץ דווקא בסעיף זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספירייל, אני לא אומר שלא תרכשו ביטוח כזה, אבל אם אותו דבר יעלה לך 50₪ לאדם במקום 100₪ זה לא שווה?

נכון שטיול עולה הרבה הרבה יותר, אבל למה לזרוק סתם כסף על משהו שאפשר לקבל את חלקו בחינם?

פורסם

בקר טוב

קבל 2 גרוש שלי בחינם:

בדר"כ הביטוח של כרטיסי האשראי מכסה סכומים נמוכים יותר.

כאשר תרצה לשדרג , תגיע למחיר של המתחרים ולפעמים אף יותר.

חשוב מאוד-מומלץ לבטח את כולם באותו מקור.

אם משהו משתבש וכולם מבוטחים במקום אחד, ברוב הפוליסות

יש הכרה בהוצאות מלווה, למרות שהוא בריא.

אם המצב לא כך, אתה עלול לשלם סכומים גבוהים עבור כל עלויות המלווה.

מקווה שעזרתי, נסיעה טובה ובטוחה.

סלע

• תוכן חדש...