Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

לצערי השבוע נכנסתי במישהו מאחורה במהירות די נמוכה. הנזק אצלי הוא החלפת מכסה מנוע , פגוש קידמי , ורדיאטור שקצת התעקם והוחלף לחדש. הרכב הוא מאזדה לאנטיס 2003 . השאלה היא ביום ראשון שאני הולך להוציא את הרכב מהמוסך מה עוד כדאי לבדוק לפני השיחרור שלו? כדי שאני לא אגלה עוד תקלות בהמשך ואז כבר הביטוח לא יכסה.

צרפתי תמונה של הרכב.

תודה רבה.

photo.jpg

פורסם

לא נראה כתאונה כ"כ רצינית

תבדוק שהפנסים לא נסדקו גם בפלסטיקה מבפנים, שפוך מים ותראה שלא נכנס לתוכם. לפעמים כתוצאה מתאונה אפילו קלה

הם נסדקים וממשיכים להסדק יותר עם הזמן, בעיקר בקיץ מהחום.

פורסם
לא נראה כתאונה כ"כ רצינית

תבדוק שהפנסים לא נסדקו גם בפלסטיקה מבפנים, שפוך מים ותראה שלא נכנס לתוכם. לפעמים כתוצאה מתאונה אפילו קלה

הם נסדקים וממשיכים להסדק יותר עם הזמן, בעיקר בקיץ מהחום.

שכחתי לציין שגם החליטו להחליף לי את 2 הפנסים לחדשים.

חשבתי אולי על כיוון פרונט עקב המכה?

אולי עוד רעיונות?

דרך אגב נראה לך שכזו מכה יכולה להגיע לשילדה?

פורסם

זאת לא ניראית תאונה של שילדה,אך הפחח יכול להגיד לך בדיוק,הייתי מכוון את הפנסים לאחר התיקון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...