Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני דניאל, למרות שאני בן 24 מאז שאני זוכר את עצמי אהבתי רכבים ישנים(אספנות ספורטיבית במיוחד)

עבר הזמן, רכבתי והתנסתי על מספר דו"ג מספורטיבים דרך קטנועים וכרגע על דו"ש גזעי.

הגיע הרגע שהחלטתי שאני מתקדם לכיוון של השיפוץ וחידוש מפאת סיפוק אישי,קיבלתי רכב ליסיג מהחברה וכמובן שיהיה טיפשי לשלם

6,500 ש"ח לביטוח שנתי שאני רק מידי פעם פורק לחצים על האופנוע.

פתחתי יד2 וגיליתי שיש לישראלים נטיה להתנתק מהמציאות ולדרוש על אופנוע אספנות מחירים הזוים ללא התחשבות במצב הנוכחי

של האופנוע ועליות שיפוץ עתידים... :|

אם יצא וראיתם או שברשותכם אופנוע אספנות קלאסי/ספורט שדורש שיפוץ אשמח לשמוע ולקנות או לשמוע סיפורים אישיים ממכם כמו

שקראתי כאן בפורום במשך שעות :-D

תודה מראש לבנתיים אמשיך לשותת בפורום :wink:

פורסם

אכן לא חסר הדורשים מחירים הזויים,אך יש גם במחירים סבירים.

אם אתה מחפש אופנוע במחיר ריצפה.ממישהו שיתחשב גם בעלויות

עתידיות שלך,אז כנראה שהדרישות שלך הזויות.

אם אתה רוצה להכנס לעולם אספנות הרכב מטעמי חיסכון,אז עדיף

שתאסוף משהוא אחר(לגשש החיוור היתה המלצה).:wink:

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

אושרי צודק ב 100 % . חבר מכר השבוע אופנוע הונדה CB750 אספנות 1978 אותו הוא קנה לפני כ5 שנים, בדיוק למטרה של חיסכון בעלויות הניירת והביטוח, דבר שממש לא נכון ההוצאות הרבה יותר גדולות באחזקה השותפת ובשיפוץ הכלי לעומת הניירת. בפועל האופנוע נסע אולי חודשים שלושה מכל התקופה הנ"ל וכל זאת בגלל בעיות של חוסר ידע טכני לטפל בכלי הנ"ל, קושי בהשגת חלקים בארץ, כל מוסך שהוא פנה אליו לתיקון האופנוע סירב לתקן אופנוע ישן, ועוד.

מה שאני המלצתי לחבר (שבזמנו לא קיבל את המלצתי) ואני ממליץ לך, קנה סוזוקי GS 500 משנות ה90 ותנהנה ממנו הרבה יותר וגם אמין מאד.

בהצלחה טל

פורסם

יודע מהי עלות אחזקה, אין חידוש כאן.

אני רוצה לשפץ כי אני אוהב לעבוד פיזית על האופנוע ויש לי את הידע שצריך כדי לשקם, תודה רבה על ההמלצות לקחתי הכל מראש

ואני יודע מזה לשפץ וכמה יעלה מה ממבט ראשוני .

המטרה שלי היא ליצור פרויקט שיתן לי אינטרקציה עם אופנוע ישן ושבעתיד אוכל לרכב עם שקט מנטלי בסופ"ש שאני לא משלם הון

על ביטוח והוצאות נוספות.

בבקשה כל הצדיקים תחסכו ממני הטפות, לא נולדתי אתמול וב"ה עבדתי מספיק על האופנועים שהיו לי ויש לי כרגע.

אם אתם יודעים על אופנוע שדורש,שיפוץ מכני קוסמטי או משו בכיוון אשמח לשמוע .

דניאל.

פורסם

ושוב פעם אם לא הבהרתי את עצמי הכוונה היא ליצור פרויקט ולהנות ממנו מכנית, זה בעליונות ראשונה, רכיבה בסופ"ש באה אחרי השיפוץ

מבחינת סדר עדיפויות ולכן אני לא קונה אופנוע מוכן....

פורסם
ושוב פעם אם לא הבהרתי את עצמי הכוונה היא ליצור פרויקט ולהנות ממנו מכנית, זה בעליונות ראשונה, רכיבה בסופ"ש באה אחרי השיפוץ

מבחינת סדר עדיפויות ולכן אני לא קונה אופנוע מוכן....

כמו מה? תן כיוון יותר מצומצם מבחינת טווחי מחירים, נפח, סגנון, שנים... קח בחשבון שרכיבה על בריטי ישן שונה עד מאד ממה שהתרגלת עד היום וגם יפני בן 30 ומעלה לא מתנהג כמו יפני בן 10 או פחות.

פורסם

הייתי בהחלט ממליץ לך על BMW סוף השבעים תחילת שמונים.יתן לך הנאת רכיבה , אמינות,זמינות חלקים וקלות בתיקונים.

פורסם

אני פחות מתחבר לבריטים אבל פתוח מנוע לשאר, הכיוון הכללי זה שיפוץ והסבה לקפה רייסר .

השאלה זה איפה מוצאים אופנועים?

פורסם

מתאים מאוד, הייתי אצל הבחור, התאימו לאופנוע הזה מנוע של XT600 שזה נחמד והייתי שמח אם זה יעבור אישורים,

מה שכן ההתאמות נעשו בצורה גרועה ביותר, ואפשור לומר שהמנוע לא תפוס על השלדה אלא תלוי עליה ששוב פעם

אין לי גם בעיה להתאים את זה אבל עוד פעם נושא החוקיות עולה כאן, אשמח אם תעירו את עיני ותאשרו התאמה כזאת

כי לי ספציפית אין בעיה לחזק את המנוע לשלדה( הרבה עבודה נכון .. אבל מנוע טוב!)

תודה, דניאל.

פורסם

הייתי ממליץ לך באם יש לך קצת כסף לקנות אופנוע אספנות מארה"ב. ישנם אופנועים למרות היותם בני 30 פלוס נראים כאילו יצאו אתמול מסכונות האופנועים. האמיריקאים הם פריקים של שימור מכוניות ואופנועים ישנים. הרבה מהם מחזיקים אותם באחסנה במחסני מבוקרי טמפרטורה ולחות. אתה יכול פשוט להיגנב. אני אישית נעול על משפחת ה GS משנות ה70 ועד ה 80 המוקדמות הידועות. ישנם גם קוואסקי ישנים אבל הם יותר יקרים. חבר מתכנן על ההונדה מגנה שיום אחד נביא לארץ. בקיצור, עדיף לחסוך עוד כמה גרושים ולהביא משם אופנוע שגם ישמש אותך לנסיעות וגם יהיה נאמן לעוד הרבה שנים שיבואו בעתיד.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...