Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניגשתי עם חבר לבדוק כמה עולה שיפוץ גיר של פולקסווגן גולף. באחד מהמכונים המומלצים כאן בפורום (לא נזכיר שמות) ביקשו מעל ל-9,000 ש"ח על שיפוץ כזה לפני מע"מ ו"אולי אחרי שאני אתחיל לעבוד יהיו עוד תוספות".

נראה לי יקר מידי. לא מזמן החלפתי גיר בקורולה, עלה כמעט חצי. אז נכון שזה פולקסווגן והחלקים יותר יקרים, אבל פי 2?

תחשבו פעמיים לפני שאתם קונים פולקסווגן. רכב שנת 2005 עם לא הרבה קילומטרים וכבר 10,000 ש"ח הוצאות!

דרך אגב, מדובר בגיר 6 הילוכים רגיל לא DSG.

פורצה יובה!

• ספונסר פורום
פורסם

אם התקלה אובחנה כבעיה בבלוק השסתומים אז ניתן לבצע החלפה שלו

בלבד לבלוק חדש מקורי ללא שיפוץ כללי של התיבה .

אם הבעיה אובחנה כבעיה בתיבה עצמה (החלקות הילוכים משיכות וכו) אז כדאי

לשקול להחליף את כל התיבה לאחרת מיבוא .

בשני המקרים זה לא זול מאד אבל זה באופן משמעותי פחות מההצעות שהוא

קיבל .

אתה יכול להציע לחבר שלך להגיע לבדיקה אצלנו ללא תשלום והצעת מחיר מדוייקת לתיקון .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

כמעט כמו שרון כתב, אנחנו גם משפצים את בלוק השסתומים, וזה לא עולה מעל 4500 שח. במקרה שצריך לשפץ את הגיר העלויות אכן גבוהות, אבל רוב הגירים מהסוג הזה שלא עברו קילומטרג' גבוה מסתפקות בשיפוץ\החלפת בלוק השסתומים.

פורסם
ניגשתי עם חבר לבדוק כמה עולה שיפוץ גיר של פולקסווגן גולף. באחד מהמכונים המומלצים כאן בפורום (לא נזכיר שמות) ביקשו מעל ל-9,000 ש"ח על שיפוץ כזה לפני מע"מ ו"אולי אחרי שאני אתחיל לעבוד יהיו עוד תוספות".

נראה לי יקר מידי. לא מזמן החלפתי גיר בקורולה, עלה כמעט חצי. אז נכון שזה פולקסווגן והחלקים יותר יקרים, אבל פי 2?

תחשבו פעמיים לפני שאתם קונים פולקסווגן. רכב שנת 2005 עם לא הרבה קילומטרים וכבר 10,000 ש"ח הוצאות!

דרך אגב, מדובר בגיר 6 הילוכים רגיל לא DSG.

החלפת גיר ושיפוץ גיר הם שני דברים שונים.

שיפוץ גיר זה אומר שלוקחים את הגיר שלך פותחים אותו לחלקים ומחליפים את מה שהתבלה ולכן זה סיפור יקר.

החלפת גיר זה אומר שמביאים לך גיר משומש מפירוק מהארץ או מיבוא שאתה לא יודע את מצבו וכמה זמן יחזיק מעמד.

בקורולה הגירים בד"כ לא מתקלקלים לכן זה היה מעשה חכם להביא גיר מפירוק ולהחליפו.

בגולף הגירים בד"כ אחרי 100-150 אלף מתקלקלים וזה אומר שאם אתה מביא מפירוק אז זה הימור כבד, לכן עדיף שיפוץ.

כמו כן מדובר בגיר 6 הילוכים מה שמייקר כנראה יותר את העסק.

האם זה DSG?

• תוכן חדש...