Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום המכובדים,

לפני שבועיים בערך הזמנתי דיאמונד ויז'ן מסוג H4 לקורולה 99 שלי ,

קיבלתי אותן מPOWERBULBS וכל נורה הייתה באריזה נפרדת,

אני מסתכל על הנורה ואני רואה שכתוב עליה שהיא מיוצרת בפולין.

עכשיו, שלחתי מכתב לPOWERBULBS ושאלתי אם זה מקורי כי מסתובבים המון זיופים בעולם , הם אמרו לי כמובן שכן , שזה אתר אמין והם מחזיקים הכל מקורי ושזה מגרמניה אבל עם זאת לא ציינו למה זה מיוצר בפולין.

הסתכלתי על הדיאמונד והשוויתי אותם לmtec SUPERWHITE

שהם בגוון 4350 , והדיאמונד ויז'ן נורא נורא רזות לעומת MTEC.

הזמנתי את הנורות האלה לאחר שניסיתי כל מיני נורות שצבועות בכחול בקורולה ופשוט שום דבר יפה לא יצא, תמיד נשאר צהוב.

בקיצור 2 שאלות שלי הן:

האם העובי של הציפוי משפיע?נגיד אצל הMTEC הציפוי נורא נורא עבה אבל זה עדיין 4350K ואצלי זה יצא צהוב, יכול להיות שגם הפיליפס למרות שהן 5000K הן רזות אז ייצא לי תוצאה צהובה רגילה?

איך אני יודע שהנורה הזאת שכתוב עליה שהיא מיוצרת בפולין היא זהה לגרמנית?

זאת אומרת זהה לגוון הצבע שהיא אמורה לתת, אורך החיים והאיכות.

תודה רבה !

הסתכלתי על המון שרשורים בנוגע לנורות שנפתחו בפורום זה לכן פתחתי נושא זה כאן. אם זה לא תקין, תעבירו כרצונכם.

פורסם

כשאתם עונים לשרשור כזה, אתם עוזרים לעוד אנשים שחושקים בנורות מסוג זה, אז

לא בא לכם לעזור למישהו שבזבז המון כסף על נורות שסך הכל רוצה לדעת משהו בנוגע לדיאמונד ויז'ן?:x

פורסם

אז בוא אני אעזור לך לנסות שלא לבזבז עוד כסף.

ברכב הקודם שלי (סיאט טולדו) חשקה נפשי בתאורת חזית טובה יותר, הוצאתי מכיסי לא מעט כסף לצורך "טיפול מקיף" לפנסי החזית, עשיתי ליטוש ששיפר מאוד את תאורת החזית ולאחר מכן גם שכנעתי את עצמי לרכוש סט נורות דיימונד ויז'ן של פיליפס מקוריות בגוון הארה לבן.

במילה אחת - מאכזב.

התאורה ההלוגנית הרגילה נראית טוב יותר בתנאים שרובנו נוהגים בהם בד"כ.

ההבדל היחידי שניתן לזקוף לזכות הדיימונד ויז'ן הוא שיפור הרפלקטיביות של שלטים בדרך, חוץ מזה, זה לא שווה את ה130$ שהוצאתי על סט של זוג נורות ראשיות וזוג נורות אור גבוה.

בטסט, ביקשו לפרק ולהתקין נורות סטנדרטיות.

מיותר לחלוטין ומאכזב - זאת שורת הסיכום שלי.

פורסם

לבן דוד שלי יש דימונד ולי יש נורות דמוי קסנון פשוטות ב40 שקל והאור של הנורות שלי יותר לבן משלו

P9160774 (1).jpg

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם

אני מאמין שזה לא עובר טסט אבל עד הטסט שלי שזה בערך 4-5 חודשים יש זמן "להינות מהנורה",

תודה לכל המגיבים אבל אם יש עוד מישהו שמבין בPOWERBULBS ובמנורות שמיוצרות בפולין אני אשמח לתגובה, לא שמעתי על דיאמונד שמיוצרת בפולין ואצלי זה כתוב MADE IN POLAND.

בקשר לזה שמעליי , יש מצב שזה בגלל הפנסים, גם אצלי נורות כחולות לא נתנו צבע לבן בגלל הפנסים, אנאערף מה.

פורסם

אם זה לא עובר טסט, זה אומר שאתה מסנוור נהגים אחרים.

למה הנושא הזה לא מטריד אותך?

פורסם

קודם כל הנורות עוד לא מורכבות אם לא ציינתי את זה, הן עומדות כמעט שבועיים כי אין מי שירכיב לי אותם, אני ממש לא מתכוון לנסות לבד, בן 19 ומעולם לא נגעתי מכאנית בשום רכב, אני אוהב יותר לקשט אותו מאשר לגעת בדברים כמו חשמל ומנורות, כן זה יחסית קל אבל אצלי בקורולה זה יחסית מסובך וצריך יד גמישה מאוד, אחד פירק לי והחליף לי נורות לMTEC ומאז השתנה לי הכיוון אורות בפנס השמאלי כי הוא הוציא לי את העדשה השמאלית כדי להכניס נורה.

דבר שני, הנורה לא עוברת טסט לא בגלל שהיא מסנוורת(תסביר לי איך נורה של 55W ורגילה כמו הלוגן יכולה לסנוור, אני מדבר מההגיון לא מידע של "קינג" )

היא לא עוברת כי פשוט הגוון שלה כחלכל לבן כנראה והנורה עצמה צבועה בכחול.

מבחינת סינוור זאת לא הדאגה שלי כי זה לא יסנוור.

שוב, אם האוטו והאורות תקינים כמובן.

פורסם
קודם כל הנורות עוד לא מורכבות אם לא ציינתי את זה, הן עומדות כמעט שבועיים כי אין מי שירכיב לי אותם, אני ממש לא מתכוון לנסות לבד, בן 19 ומעולם לא נגעתי מכאנית בשום רכב, אני אוהב יותר לקשט אותו מאשר לגעת בדברים כמו חשמל ומנורות, כן זה יחסית קל אבל אצלי בקורולה זה יחסית מסובך וצריך יד גמישה מאוד, אחד פירק לי והחליף לי נורות לMTEC ומאז השתנה לי הכיוון אורות בפנס השמאלי כי הוא הוציא לי את העדשה השמאלית כדי להכניס נורה.

דבר שני, הנורה לא עוברת טסט לא בגלל שהיא מסנוורת(תסביר לי איך נורה של 55W ורגילה כמו הלוגן יכולה לסנוור, אני מדבר מההגיון לא מידע של "קינג" )

היא לא עוברת כי פשוט הגוון שלה כחלכל לבן כנראה והנורה עצמה צבועה בכחול.

מבחינת סינוור זאת לא הדאגה שלי כי זה לא יסנוור.

שוב, אם האוטו והאורות תקינים כמובן.

אסור לך לסנוור.

אם אצלך כל כך בקלות הנורה יוצאת ממצב של כיוון - יש בעייה. מי שבא מולך לא צריך את זה

קובי

:-)

פורסם

בקשר לזה שמעליי , יש מצב שזה בגלל הפנסים, גם אצלי נורות כחולות לא נתנו צבע לבן בגלל הפנסים, אנאערף מה.

יכול להיות שאצלי זה יותר כחול כי האורות חניה הם בנפרד למי שהדמוי קסנון הוא ביחד עם אור חניה הגוון יהיה צהוב הפתרון הוא פשוט להחליף את אורות החניה ללד

Horsepower sells cars, torque wins races

• תוכן חדש...