Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

כמו שאתם רואים כבר פתחתי כמה נושאים ואני עכשיו מחפש יום יום אחרי טנדר דימקס מנוע 3.0 שנת 2008 ומעלה, אני מעדיף 4X4 והרוב כאן זה גיר אוטומתי, הכל יפה אבל בעיה למצוא טנדר שמור שלא נסע הרבה,

אני צריך יעוץ , יש לי כרגע 3 הצעות:

1- טנדר דימקס 2008 מנוע 3.0 4X4 אוטומתי רמת גימור S יעני לא מפואר, הרכב הזה נסע 260,000 שזה נחשב המון יחסית לשנה, הרכב יד 2 שהיד הראשונה היא ליסינג קיבוץ, ויד 2 היא אותו נהג אבל עבר מהליסינג לבעלות הקיבוץ,

אז לפי מחירון לוי יצחק יש לי בערך הנחה של יותר מ 35%, והמוכר אומר לי לא, המחירון הוא 125 אז הוא נתן לי אותו ב 118 בערך, (זה ממגרש )

אז מה דעתכם?

2- יש לי עוד הצעה מצחיקה מאוד, מצאתי טנדר 2009 מנוע 3.0 אוטומתי אבל 2X4 הדגם הגבוה ,רמת גימור LS מפואר ,נסע עד היון 140,000 והוא יד ראשונה פרטי, אבל אבל, הרכב הזה נפל על הצד שלו משהוא או עץ גדול או לא יודע מה והוא מעך את דלת הנהג והדלת מאחוריה, הם במגרש יש להם מוסך פחחות, אז הם החליפו 2 דלתות וצבעו את כל הרכב מקדימה בלי הארגז האחורי,

יעני הרכב צבוע מחדש ועבר החלפת 2 דלתות אבל הקורה הראשית מעל הדלתות עדיין מעוכה קצת מבפנים, והוא אמר לי שקשה לתקן אותה וקח את הטנדר ככה ותחזור אחר כך ותגיד לי מה אתה רוצה לתקן, כאילו אני יש לי תאונ ואני רוצה לתקן, מה דעתכם?

אמרתי לו כמה כבע השמאי ירידעת ערך קבועה? הוא אמר לי כלום, אין ירידת ערך, אבל אחרי כמה דקות והסברתי לו שאני לא חדש בתחום הרכב ואני מכיר את כל הטריקים של המגרשים, אז הוא אמר לי כן יש ירידה של 20% מערך הרכב, ואם הרכב נגנב או הלך תאונה אז הביטוח משלם לך מחירון -20% מראש.

אז אמרתי לו חבר, תעזוב אותי ביי. אז מה דעתכם ? כדאי לחשוב אחרת?

3- והצעה אחרונה הכי טובה לדעתי,

יש לי מישהוא פרטי פרטי לא סוחר ולא כלום, יש לו דימקס 2009 יד 1 שלו,רמת גימור LS מפואר, 4X4 אוטומת, נסע 80,000 KM מצב שמור,

אני עדיין לא ראיתי את הטנדר לכן אני רושם מה הוא אמר לי,

אין לו תאונות וללא שריטות, המחירון הוא 148000 בערך והוא רוצה 160 ואמר לי אפשר להוריד קצת,

אז מה דעתכם פה? האם העסקה נשמעת טובה? ומה החיר הכי טוב שלו?

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

טוב חברים היום הפסדתי 2 עסקאות בגלל איחור של חצי שעה, אבל ילא מזל טוב לקונה.

כרגע יש לי עסקה סגורה עם בחור סוחר רכב שיש לו מגרש בצפון,

אז ככה:

יש לו טנדר דימקס 2008 מנוע 3.0 4X4 אוטומתי, רמת גימור S יעני לא המפואר, אלא דרגה אחת לפני המפואר.

הטנדר הזה נסע עד היום 260,000 KM , אני יודע שזה הרבה וזה מוגזם אבל זה הכי טוב שמצאי בשוק, כי אחרים עם פחות KM אבל עשו תאונות והרבה הרבה תיקוני צבע והחלפת דלתות.

והטנדר הזה הוא יד 2, היד הראשונה היה ליסינג לקיבוץ, והיד השניה היא הקיבוץ עצמו לקח את הטנדר אחרי הליסינג. יעני יד ראשונה+ יד שניה זה אותו נהג מהיום הראשון.

הטנדר שמור מאוד מאוד, בדקתי אותו ואין לו שום תיקון צבע ולא החליפו כלום כלום,

גם חיצוני וגם פנימי נראה חדש מאוד ושמור ללא שריטות.

מבחינת מנוע וגיר הכל תקין ללא תקלות ללא בלאי מואץ ללא תקלות.

אז מה דעתכם?

אני כיום נוסע בערך 60,000 KM בשנה ואני מעוניין הרכב שיחזיק אצלי 3-4 שנים.

אז עם הקילומטראג' של הטנדר הזה הוא יחזיק אצלי פחות מ 3 שנים בערך, זה סביר נכון?

ולגבי הדימקס הזה, מה דעתכם על האמינות של מנוע וגיר?

האם הוא יחזיק לי בערך עד 500,000 KM בלי תקלות מנוע+ גיר?

כי כרגע יש לי דימקס 2004 עם 480,000 KM וברוך השם אין לי שום תקלה איתו ועדיי סוחב כמו חדש.

אז האם הדגם החדש הזה נחשב גם טוב ואמין? ויותר זריז וחזק?

ומבחינת 4X4, זה הטנדר הראשון שלי 4X4 אף פעם לא התעסקתי איתו, אז מה דעתכתם על בכוח שלו בשטח? הוא טוב?

איך מתפעלים את 3 הכפתורים שיש בפנים על הפאנל? ומה תפקיד כל כפתור?

תודה רבה.

פורסם

תתחדש על הרכב!

הדימקס טנדר מצויין, אמין מאוד, עמיד מאוד ובעיקר מבוקש מאוד בשוק המשומשות. לדעתי המחיר קצת גבוה לאור העובדה שהרכב יד שנייה מליסינג קיבוץ ועם 260 אלף קילומטרים, אבל אם הוא באמת במצב טוב אז אולי זה משתלם. אצלנו, בכל אופן, הם בדרך כלל נמכרים בהנחות גדולות יותר (וכאן מדובר על רכבים שהם יד ראשונה מליסינג ולא שנייה).

פורסם
טוב חברים היום הפסדתי 2 עסקאות בגלל איחור של חצי שעה, אבל ילא מזל טוב לקונה.

כרגע יש לי עסקה סגורה עם בחור סוחר רכב שיש לו מגרש בצפון,

אז ככה:

יש לו טנדר דימקס 2008 מנוע 3.0 4X4 אוטומתי, רמת גימור S יעני לא המפואר, אלא דרגה אחת לפני המפואר.

הטנדר הזה נסע עד היום 260,000 KM , אני יודע שזה הרבה וזה מוגזם אבל זה הכי טוב שמצאי בשוק, כי אחרים עם פחות KM אבל עשו תאונות והרבה הרבה תיקוני צבע והחלפת דלתות.

והטנדר הזה הוא יד 2, היד הראשונה היה ליסינג לקיבוץ, והיד השניה היא הקיבוץ עצמו לקח את הטנדר אחרי הליסינג. יעני יד ראשונה+ יד שניה זה אותו נהג מהיום הראשון.

הטנדר שמור מאוד מאוד, בדקתי אותו ואין לו שום תיקון צבע ולא החליפו כלום כלום,

גם חיצוני וגם פנימי נראה חדש מאוד ושמור ללא שריטות.

קנית את הרכב או לא? הוא אצלך? באותם 118.0 אלף שהמוכר ביקש?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא, לא קניתי את הרכב בסוף, כי עשיתי חישובים ומצאתי שהטנדר הזה לא שווה יותר מ 80,000 ש"ח לפי המחירון,

אל מה אני אשלם לו 125000?

יש לי עסקה אחרת, וזה באמת נשמע לי טוב:

דימקס 2007 מהדגם הקודם, מנוע 3.0 4X4 גיר אוטומתי, רמת גימור S , הרכב יד ראשונה חברה (הבנתי שאין הנחה על חברה במסחריות), הוא נסע רק 160,000 KM שזה מציאה לשנה שלו, נהג יחיד ורכב באמת שמור מאוד מאוד ללא תאונות, אפילו ללא תיקון צבע אחד.

מחר אני לוקח אותו למכון בדיקה ואם כן אני סגר עסקה מצויינת.

אז מה דעתכם?

נכון שזה הדגם הקודם, ויש לי אחד כזה 2004 וזה אחלה אוטו ואחלה מנוע, אבל אני חייב לשדרג קצת, ולא מצאתי משהוא סביר ב 2008 ומעלה.

אז מה אתם אומרים על הטנדר הזה?

הגיר האוטומתי נחשב אמין?

הוא חזק קצת בשטח?

ואיפה הכי מומלץ לבדוק את הרכב באיזור חיפה?

פורסם

טוב חברים,

בשעה טובה קניתי את הדימקס 2007 הצורה הישנה והמנוע הישן 3.0 131 כ"ס, 4X4 אוטומת,

הרכב יד1 נסע רק 167000 KM, שמור מאוד מאוד וללא תאונות, רק כמה תיקוני צבע קטנים בחלק האחורי של הארגז.

הרכב נקי ומצב מכאני מצויין, שמור מאוד ,

אני לא רגיל לנהוג על איסוזו גיר אוטומת, היה לי כזה דימקס 2004 אבל גיר ידני, עכשיו עם האוטומת נראה לי שהוא קצת עצלן, אבל הוא בסדר סוחב בסדר אבל לא מטוס.

ולגבי הגיר, לפעמים אם אני לוחץ חזק קצת אז הוא עושה קיק דאון ומוריד הילוך, אבל פתאום הוא קאילו מוריד עוד הילוך, האם זה תקין?

וטאם אני לוחץ חזק ומגיע עם הסל"ד עד 3 אז הוא מרגיש כאילו לא יכול ללחוץ יותר ולוקח לו הרבה זמן עד שהוא עולה בסל"ד מ 3 עד 3.5,

האם זה ככה רגיל או צריך לבדוק משהו?

ולגבי טיפולים, האם מומלץ להמשיך לטפל בחברה?

ואיזה שמן מנוע צריך? גם 10W40 חצי סינטטי ?

ולגבי מערכת ה 4X4 זה פעם ראשונה שלי אז רציתי לשאול קצת,

יש בפאנל 3 כפתורים, 2H 4H 2L ,אז הבנתי שאם לוחתים על 4H אז הוא מחבר את ה4X4 וזה מתאים למצבי שטח קשים וגם רגילים, נכון?

ואם לוחצים על 2H אז הוא מנתק את ה 4X4 נכון?

וה 4L למה הוא משמש? ומה ההבדל בינו לבין 4H ?

ויש באמצע בין כפתור 2H לבין 4H יש נורית קטנה ורשום עליה NEUTRAL אז מה זה אומר? ואיך מפעלים אותה?

ואם אני גורר עגלה יש איזה כפתור שצריך ללחוץ? ויעזור משהו?

ואיך הכי טוב לשלב 4X4 , לעצור את הנסיעה ואז ללחוץ על כפתור? צריך להעביר לN?

וליד הגיר האוטומתי למטה יש כפתור עם 2 לחצנים, אחד כתוב עליו PWR ואם לוחצים אותו אז הוא מדליק מנורה בלוח שעונים POWER DRIVE

מה זה אומר? ומה תפקידו?

והכפתור השני הוא 3RD , ואם אני לוחץ עליו אז לא מופיע כלום בלוח שעונים ולא משנה כלום בנהיגה, אז מה תפקידו אם כן? ומתי להשתמש בו ואיך משתמשים?

ויש עוד שאלה לפעמים אם אני מנתק את חגורת הבטיחות של הנהג אז נדלק הסימן שלה בלוח שעונים אבל לפעמים גם נדלק איתה עוד סימן של כרית אוויר, ולוק לו קצת זמן עד שהוא נכבה, מה זה אומר?

תודה רבה.

• תוכן חדש...