Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,לאחרונה החלטנו להחליף את הפזו 106 - 96 שלי ,היות שהמטרה העיקרית של הרכב היא נסיעות קצרות למקום העבודה כ20 ק"מ ביום ובממוצע פעם בשבועיים נסיעה מחוץ לעיר של כ90 ק"מ והיות והידע המכני שלי שואף לאפס...וזמינות לטיפולים במוסכים מאוד בעיתית -עקב שעות עבודה ארוכות ושני קטנטנים שמחכים בבית .העדפתי להתמקד במכוניות עם שנתון יחסית גבוה 06-09 בעדיפות לידניות קטנות ואמינות ככול האפשר (היות ולנסיעות הארוכות אנחנו נוסעים עם קורולה 04) .

עד כה בשבוע האחרון התמקדתי בחיפוש יונדאי גטס ידנית GLS שעל פי השיטוט באינטרנט אמורה לענות על הציפיות

חסכנית יחסית 1\13 לנסיעות רגועות ,אמינה ,וזריזה באופן יחסי .

התקציב הוא עד 35 אלף ...אפשר גם פחות:) ,היום קיבלתי טלפון מחבר טוב שעובד בענף הרכב שחיפש לי במקביל מכונית-הוא לא מצא לי גטס אך הפתיע אותי ומסר לי שיש אופציה לקבל סובארו B3 2008 אוטמטית יד שניה פרטית בשני הידים,עם 70 אלף קילומטר .המכונית מבחינה מכנית במצב מעולה,אך זקוקה לתיקוני פחחות ולא עברה תאונות שילדה או משהו דומה.

למרות שלכאורה האופציה הזאת לא אמורה להיות רלונטית ,לא קטנה ,לא ידנית ,לא חסכונית במיוחד (לפי מה שקראתי ) וגם בקצת יותר מהרף העליון של התקציב.זה גרם לי לחשוב שאולי בכול זאת שווה להוסיף כסף ולקבל יותר רכב...בתקציב דומה .

מה דעתכם על הבחירה בגטס ועל הדילמה עם הסובארו ...

פורסם

לדעתי אין טעם להחזיק רכב שני כמו סובארו כשיש לכם קורולה,היא לא חסכונית,לא חזקה,מפספס לדעתי את המטרה ברכב שני.

הגטס אכן צריכה להיות זריזה,זולה לתחזוקה והיא די אמינה,היא בין הפחות חיסכוניות בין המיני,אתה יכול לבדוק גם את הפונטו ספייס עדיף למצוא את גירסת ELX,היא חזקה יותר או אם לכיוון ה 40 לבדוק גרנדה פונטו עדיף למנוע 1400,רכב מרווח יחסית עם רמת בטיחות טובה.

פיגו 206 ידנית אפשר גם לשקול,חשוב לבדוק ידית איתות שאין איתה בעיה,החלפתה עולה כ 2000 שקלים.

מה מחיר הסובארו כי זה ניראה מחיר יותר מידי זול באזור ה 30 אלף לרכב 2008.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ראשית תודה על התגובה המהירה...,אני דווקה רציתי ללכת לכיוון הספייס או הפנדה אך האישה הטילה וטו על הרכב (אצלה בעבודה מספר חברה שקיבלו את הרכב כליסינג טענו שהמכוניות בילו יותר מדי פעמים על תקלות במוסכים והמליצו לה לא להתקרב למכונית)

כך שמה שנשאר בידניות בתקציב דומה זה בעיקר פולו ,פביה ו206 -בכולם צריך לרדת בשנתון באופן משמעותי.

לגבי מחיר הסובארו -מחירון כ70 אלף ש"ח אך בפועל נמכרות בין 50 אלף ל65 לאותו שנתון .כך שהמחיר שהוצע עדיין מאוד אטרקטיבי ומכאן ההתלבטות. שקלתי גם להוסיף עוד...לכיוון ה50 ואז אפשר כבר לקבל ספארק או C1 אבל בנתיים ירדתי מזה .

• תוכן חדש...