Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם הראשונה: מירוץ מוטוקרוס בחופי תל אביב

לראשונה בישראל, אליפות המדינה במוטוקרוס ורכיבת אקסטרים לרוכבים מקומיים ומהעולם תערך בחופי תל אביב ב-12 וה-13 באפריל

http://cars.walla.co.il/?w=/4711/2506337

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

1. איזה כיף, ספורט מוטורי בישראל, עוד אפשר להתחיל להתרגל לזה.

2. הכניסה בחינם, הללויה!

3. לא יודע של מי הניסוח אבל אין חדש במירוצי מוטוקרוס (דוקא תחום של ספורט מוטורי שהיה פעיל בצורה זו או אחרת כמעט לכל אורך השנים בישראל), אליפות הארץ במוטוקרוס זה בטח לא בפעם הראשונה, מופע אקסטרים היה לפני כשנתיים בפסח בהיכל נוקיה.

אולי התכוון הכתב שזה פעם ראשונה שזה קורה ב 12 לאפריל 2012 :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

וזה פחות מסוכן מאיזה תחרות גימאקנה?

שיהיו בריאים. ישנם שמועות גם שאפשר לעשות גם לבצע רשיונות לאופנועי מוטוקרוס כמו yamaha yz וכדומה.

האם יש משו נכון בשמועות?

פורסם

סחתיין על עוד צעד לקידום .

ולפי איך שיצא לי להכיר את העניינים אז יהיו שם ביצועים ברמה מאוד גבוהה (עידו כרמון התותח במוטוקרוס,משפחת אוחנה...),

אני שם .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

מאחר ואני לא משקיע את כספי ברכישת סמרטוטונים (אלא אם צריך לנקות חלונות), אפשר קצת הסבר למה לא צריך לשמוח?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סיכום הכתבה הקצרה בכמה משפטים:

יש חוק שאוסר על נסיעה בחוף הים. גם הירוקים מצדדים בחוק, מחשש לפגיעה בלתי-הפיכה בתוואי החוף.

בעירייה טוענים: "אופנועי השטח אינם מוגדרים ככלי רכב אלא ככלי ספורט תחרותי, עפ" החוק המוטורי החדש. בנוסף, לא תהיה פגיעה בחוף."

כבר בתחילת הכתבה יש בלבול- מבחינת הכתב (עמיר בן-דוד) והצדדים המעורבים אין הבדל בין "אופנועים כבדים" (אנדורו; בסגנון הדאקר וכו', כמדומני) לבין "אופנועי מוטוקרוס" קלילים ויעודיים.

כנראה ששמחנו מוקדם מדיי.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
וזה פחות מסוכן מאיזה תחרות גימאקנה?

שיהיו בריאים. ישנם שמועות גם שאפשר לעשות גם לבצע רשיונות לאופנועי מוטוקרוס כמו yamaha yz וכדומה.

האם יש משו נכון בשמועות?

אכן אפשר לבצע רישוי. לא זוכר את הסכום מדוייק לרישוי, אבל למיטב זיכרוני לגבי הזמן? זה כל 3 חודש או חצי שנה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...