Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גועל נפש של תגובה. לא מכיר אמנם את טול כרם, אבל בכפר כנא יש 2 סדרה 8, בדליית אל כרמל יש M3 E30 ו-458 חדשה, ואלה רק דוגמאות שאני שולף מהזיכרון. גזענות זה לא רק נגד יהודים אתם יודעים. גועל נפש.

לא נראה לי שהתגובה שלו הייתה על מצב כלכלי גרוע, אלא על טעם במכוניות.

הרי יש תופעה במגזר הערבי (לא רק) שבה מקשטים את הרכבים עם צבעים ועיצובים "מעניינים". זה פשוט תואם את הקו הזה ולזה LaZy התכוון.

(אלא אם הוא גזען, ובמקרה הזה לא אמרתי כלום)

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת קשה לי לראות בתגובה שלו איזושהי התייחסות כלכלית. לגבי טעם - ערסים יש לא רק במגזר וראיתי מספיק מכוניות של יהודים במראה גרוע לא פחות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יסלח לי ידידי המלומד מר קוגן אבל סגנון צביעה מוחצן שכזה מאפיין, מה לעשות, ערבים. זה לא קשור לעושר או מיקום. חפש קצת תמונות של מכוניות על ואני בטוח שתוכל לסווג את מקום המגורים של רובן לפי הצביעה והאבזור. אני מתכוון כמובן לסגנון הצביעה של מכוניות על במדינות אשר יושבות להן על שלולית נוזל שחור גדולה.

לכן לציין את זה זה לא גזענות אלא עובדה. עובדה שאלו שאוהבים לצבוע כך את רכבם לא אמורים להעלב ממנה אלא אם הם מחפשים סיבה להעלב ולכנות את האומר אותה גזען:| .

פורסם

אני לא חושב שאני צריך לסלוח למישהו פה. הסגנון מאפיין ערבים משכבות מסויימות בדיוק כמו שהוא מאפיין יהודים משכבות מסויימות ורוסים משכבות מסויימות. ערסים יש בכל מגזר ובכל עדה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בואו נתפשר ונגיד שיש יהודים, מוסלמים ונוצרים שלחלקם יש טעם מוחצן מאד בעיצוב המכונית, אוקיי?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
גועל נפש של תגובה. לא מכיר אמנם את טול כרם, אבל בכפר כנא יש 2 סדרה 8, בדליית אל כרמל יש M3 E30 ו-458 חדשה, ואלה רק דוגמאות שאני שולף מהזיכרון. גזענות זה לא רק נגד יהודים אתם יודעים. גועל נפש.

קודם כל תלמד לא לקחת ברצינות כל דבר שאנשים רושמים .

ב' - תגדיל טיפה ראש ותדע שלחלק גדול מהערבים חובבי המכוניות יש את ה"תכונה" לשפר ולעוות את הצורה ואת הצבע של מכוניות בישראל , ואם אתה מכחיש זאת אז אתה פשוט טומן ראשך בחול .(וזה ממש לא עניין לוויכוח , עם כל הכבוד) .

ועם כל הקונפליקט הזה בזמן האחרון , הייתי חושב כמה פעמים לפני שהייתי קורא למישהו גזען , זה לא במקום .

שוב חס וחלילה , אני לא גזען ואם פגעתי במישהו אני מצטער , קחו הכל בהומור .. מה נסגר איתכם .

הלוואי שהיה לי את הזדמנות לנסוע במכוניות כאלה , אני מקנא בהם !

פורסם

ממש לא מכוערת. אומנם, אעדיף R8 שחורה עם פסים כסופים, אבל אני ממש לא נגעל, אולי אפילו ההפך :).

ה-R8 היא מכונית יפייפיה ובצבע לבן-שחור, היא די משעממת והצבעים האלו גם "מרסנים" את הצורה הדורסנית שלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע מה אתם רוצים, בסך הכל מורעל תותחנים:wink:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הדבר הזה מושך יותר תשומת לב מהומו במשחק פוטבול באלבמה...

מה זה?! לא אהבתי אבל אם מטרת הבעלים הייתה למשוך מבטים הרי שהוא הצליח.

אגב, אני היחיד שסקרן בכמה נמכר הרכב הזה לאחר התאונה הרצינית שעבר?

• תוכן חדש...