Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 2004 +-.

חבר טוב שלי מעוניין לקנות כזו ומכיוון שבקושי קיימות כאלו בארץ אין ממש מידע לגבי הדגם(אפילו למכר שעובד במורשה..).

אם מישהו יוכל לשפוך אור לגבי אמינות, תקלות אופייניות וכד' אני אודה לו מאד.

:-D

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

קודם שהחבר שלך ימצא אחת כזאת עם קילומטראז' שפוי (מתועד ע"י הטיפולים), ואז תחזור לכאן עם הנתונים של הרכב הספציפי.

(יכול להיות שהעניין ייקח כמה חודשים טובים).

זהו אחד הרכבים היותר חיסכוניים שקיימים בכלל.

אבל כמו כל רכב דיזל, אחרי 200-250 אלף ק"מ מתחילות בעיות לא זולות של טורבו, משאבת הזרקה, מזרקים ועוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עבר זמנו, בטל קורבנו.

רכב מדהים, חסכוני מאין כמוהו, שנרכש ע"י חברות השכרה וליסינג לסוכני שטח למיניהם, נחרש עד דק ע"י אנשים שנוסעים המון וכיום יש רק רכבים שחוטים עם ק"מ של 230K ומעלה.

סביר להניח שאתה תתקל בבעיות של שיפוץ מזרקים, החלפות טורבו וכו' - שיורידו את החיסכון שלך לאפס ואף יכניסו אותך לגירעון.

רוצה חסכוני וזול לאחזקה? קח פונטו ספייס (בצער רב, כי ה-C3 עולה עליה בכל פרמטר).

• תוכן חדש...