Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי יונדאי אקסנט 2005 ויש לי 2 שאלות:

1. לאחרונה שמתי לב שמדי פעם השעון בדשבורד נכבה לרגע (עושה מין פייד אאוט ואחרי שניה או שתיים נדלק בחזרה). מה יכול לגרום לזה? יכול להיות שזה קשור למים שנכנסו למע' החשמל בנסיעה בשלולית עמוקה? האם ידוע לכם אם זו תקלה יקרה לתיקון?

2. תהיתי אם יש דרך לכוון את המרחק בין ההגה לכסא - כלומר האם יש דרך לקרב / להרחיק את ההגה מהכסא. ראיתי שיש מעין ידית בצד שמאל של ההגה, אבל לא היה ברור לי למה בדיוק היא משמשת. הסתכלתי בספר הרכב ולא ראיתי התייחסות לנושא.

תודה

פורסם

1. לא קשור לנסיעה בשלולית.

כנראה התקלקל מכלול השעון, התופעה יכולה להחמיר והתצוגה תיעלם לפרקי זמן ארוכים יותר. (אני מניח שהשעון לא מתאפס, ואחרי שהוא חוזר הוא מראה את הזמן הנכון, האם כך?)

האפשרות הפשוטה היא להחליף את מכלול השעון, הוא לא אמור לעלות יקר.

אם יש לך יידע בסיסי בהלחמת רכיבים אלקטרוניים - אפשר לנסות לתקן את השעון הזה בעלות זניחה של כמה שקלים.

החלק הקשה יותר הוא לפרק אותו החוצא. אם יש עיניין - אני ארחיב לגבי התיקון.

2. מתחת לכסא הנהג יש ידית. שב על הכסא, יד אחת מרימה את הידית, יש שניה אוחזת בהגה. תזיז את הכסא למקום הרצוי, שחרר את הידית. תדחוף את הכסא עוד קצת אחורה, עד שתשתע קליק.

הידית מצד שמאל של ההגה מיועדת לכיוון גובה של גלגל ההגה עצמו.

פורסם

1. לגביי השעון הדיגיטלי: חדש כזה עולה 563 ש"ח לפני הנחה ולפני מע"מ (אצל היבואן). זה חלק די שכיח בדגם הזה.

ניתן לתקן אותו. תפנה לאוטומטר דני ברחוב הירקון 13 מול הדולפינריום. 03-5166777

2. לגביי ההגה: לא ניתן להזיז את ההגה קדימה ואחורה.

פורסם

תודה רבה על התשובות.

אכן השעון לא מתאפס, אלא רק התצוגה נעלמת ומופיעה מחדש.

המחיר של השעון נשמע יקר, אז אולי לנסות לתקן בעצמי זה פתרון יותר הגיוני. אשמח לשמוע פירוט :)

פורסם

תחילה, יש לפרק את השעון החוצא.

הוא מוחזק עם 2 ברגים, בשביל לקבל גישה אליהם צריך למשוך החוצא את הקונסולה המרכזית.

אמורים להיות ברגים מכיוון מחזיק כוסות, אבל כדאי שתחפש באינטרנט פירוט מדוייק יותר לפירוק הקונסולה.

מנתקים את הקונקטור של השעון, פותחים שני ברגים, שולפים את השעון החוצה.

יש שני קליפסים בשני הצדדים של השעון, מפרידים את הפלסטיק מהלוח המודפס, תחזהר לא לאבד את הכפתורים.

על הלוח המודפס יש 4 דיודות. כדאי להחליף את כולן, אבל ספציפית, מה שגורם לבעיה הזו היא דיודה D2.

מנקים את המשטחים של הכפתורים ומרכיבים הכל חזרה.

• תוכן חדש...