Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל מגיעה מתרבות וחינוך. כבוד כלפי אחרים ולא ניסיון להידחף בפניה ימינה לקראת סוף הנתיב כי "לא ב*** שלי לחכות עד שכל התור ימינה יפנה, אני יותר חכם אני פשוט אדחף לפני איזה פראייר בתחילת התור" ותמיד יהיה פראייר כזה.

הזכיר לי...

tumblr_lhbatl6vKM1qc6tq0o1_500_large.jpg

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זאת התופעה הכי מעצבנת שיש.:mad:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תקראן את פסק הדין

השופט כותב שכל מה שהנהג היה צריך לעשות הוא סטיה בלתי מורגשת מנתיב הנסיעה

רוחב הנתיב 3.8 מטר , רוחב האוטובוס 2.5מטר המשאית בלטה 90 סמ

בוחני התנועה העידו כי ניתן היה להבחין במשאית ממרחק של 324 מטר במהירות בו נסע האוטובוס עבר 14 שניות בהם הנהג לא הבחין במשאית .

פורסם

ההפך הוא הנכון! דווקא ענישה קשה מצד בתי המשפט זה מה שימגר את התופעה הזאת בארץ של תאונות הדרכים. רק אצלנו בארץ אפשר למצוא נהגים עם יותר מ50 עבירות תנועה שעדיין מסתובבים חופשי. נהגים שנוהגים עצם היותם בשלילה ועוד...

למה? כי הם יודעים שבית המשפט יתן להם גג חודש חודשיים שלילה, קנס ואולי כלא על תנאי. נהגים כאלה צריכים להיות בלי רישיון לצמיתות או מאחורי סורג ובריח עצם היותם מסכנים את כל מי שכביש. אחר כך כשחוקרים את תאונות הדרכים מגלים שלנהגים האשמים היו עבירות קודמות (ואני לא מדבר על עבירות בודדות אלא על עשרות) ברגע שאנשים ידעו שעל כל טעות בכביש משלמים, ובגדול הם יחשבו פעמיים והתאונות ירדו פלאים!

ולא, אני לא נסחף...

פורסם

שטויות, העיתונים קופצים על כל תאונה של עבריין סדרטי על מנת להראות את אוזלת היד של המשטרה ובתי המשפט. יש אולי 5 כאלו בשנה בלחץ. אז נכון היחס שלהם הוא עצום אבל חלקם באוכלוסיה כל כך קטן שזה לא כזה משנה.

תצאו מהסרט שלכם מעל 80% מהתאונות הן של נהגים נורמטיביים. קיבינימט כמעט 40% מההרוגים כל שנה הם הולכי רגל. 40% מההרוגים כל שנה הם אנשים שחשבו שזה רעיון טוב לחצות כביש מבלי להסתכל.

תקראן את פסק הדין

השופט כותב שכל מה שהנהג היה צריך לעשות הוא סטיה בלתי מורגשת מנתיב הנסיעה

רוחב הנתיב 3.8 מטר , רוחב האוטובוס 2.5מטר המשאית בלטה 90 סמ

בוחני התנועה העידו כי ניתן היה להבחין במשאית ממרחק של 324 מטר במהירות בו נסע האוטובוס עבר 14 שניות בהם הנהג לא הבחין במשאית .

נו ו...? מה הנקודה?

שהוא נכנס במשאית בכוונה? שהוא לא ראה אותה? ברור שהוא לא נכנס במשאית בכוונה וברור שהוא ראה אותה, 14 שניות זה המון זמן.

הוא טעה בחישוב, חשב שיש לו מספיק מקום וטעה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

זהו, שכמו שכתבתי כבר, יש הבדל בין נהג שעשה פעם אחת טעות, ובין אחד אחר שכל הזמן מצפצף על החוק ומסכן אנשים.

אלו שתי קבוצות שונות שצריך מולן התנהלות שונה.

אם למישהו אין עבירות, צריך לתת עונש קל יחסית שיגרום לו לחשוב על זה שהוא לא יכול לעשות את זה שוב. אם הוא יתעצבן כי אין לו עבירות קודמות, אין מה לעשות.

בפעמים הבאות צריך להחמיר איתו כי הוא חוזר על עבירות שונות.

אם הוא עבריין סדרתי, לטפל בו כמו עבריין סדרתי.

העניין הוא שאין סיבה שנהגים נורמטיביים כמו רוב חברי הפורום ורוב האנשים על הכביש, יפחדו פחד מוות מהחוק ויידעו שידפקו אותם אם הם יסטו טיפה מהחוק, גם אם לא עשו נזק לאף אחד.

לכבד את החוק? ברור שכן!

לפחד מהחוק? Fuck no!

פורסם
ההפך הוא הנכון! דווקא ענישה קשה מצד בתי המשפט זה מה שימגר את התופעה הזאת בארץ של תאונות הדרכים. רק אצלנו בארץ אפשר למצוא נהגים עם יותר מ50 עבירות תנועה שעדיין מסתובבים חופשי. נהגים שנוהגים עצם היותם בשלילה ועוד...

למה? כי הם יודעים שבית המשפט יתן להם גג חודש חודשיים שלילה, קנס ואולי כלא על תנאי. נהגים כאלה צריכים להיות בלי רישיון לצמיתות או מאחורי סורג ובריח עצם היותם מסכנים את כל מי שכביש. אחר כך כשחוקרים את תאונות הדרכים מגלים שלנהגים האשמים היו עבירות קודמות (ואני לא מדבר על עבירות בודדות אלא על עשרות) ברגע שאנשים ידעו שעל כל טעות בכביש משלמים, ובגדול הם יחשבו פעמיים והתאונות ירדו פלאים!

ולא, אני לא נסחף...

כשתבדוק מה הן 50 העבירות תגלה שחלק ניכר מהן שולי כמו חנייה. כשאתה נהג שכל היום נוהג בכביש הסיכוי שלא תעבור עבירות נמוך (תמיד יש יוצאים מהכלל). כל ההדגשה של כמות העבירות היא למען הכותרת בעיתון, בדרך כלל לא מדובר בנהגים שביצעו עבירות חמורות.

ושוב אני חוזר ואומר, עבריינים שעושים עבירות במודע תחמירו, עם שאר הציבור תקלו מכיוון שזו גזירה שהציבור לא יכול לעמוד בה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני יגיד לך דבר אחד, נהג שעבר באדום פעם אחת יעשה זאת שוב וזה בדוק. כנ"ל גם לגבי פס לבן ועוד עבירות חמורות. לדעתי צריך להתנהג ביד קשה עם כל אותם עבריינים שמסתובבים חופשי בכבישים ומסכנים את כולנו. וכולל גם את כל נהגי המשאיות שמסוכנים פי כמה מרכב פרטי.

פורסם
אני יגיד לך דבר אחד, נהג שעבר באדום פעם אחת יעשה זאת שוב וזה בדוק. כנ"ל גם לגבי פס לבן ועוד עבירות חמורות. לדעתי צריך להתנהג ביד קשה עם כל אותם עבריינים שמסתובבים חופשי בכבישים ומסכנים את כולנו. וכולל גם את כל נהגי המשאיות שמסוכנים פי כמה מרכב פרטי.

לא תמיד, וזו בדיוק הנקודה.

לי קרה לפני שבועיים שהייתי עם חבר ברכב (הוא נהג).

היה 2 בבוקר, היה רמזור אחד ימינה, אחד ישר ואחד שמאלה.

פתאום הרמזור ימינה הפך לירוק, אז החבר האיץ כי הוא היה בטוח שיש לו ירוק.

עבריין סדרתי? לא ממש.

סתם טעות אנוש בלי כוונה רעה.

פורסם

בוא ניקח את הדוגמה שיוסי הביא צומת מרומזר ימינה ישר שמאלה

אם לפניה ימינה יהיה צורת הרמזור משולש ,לכיוון ישר עגול ,ולכיוון שמאלה ריבוע, אולי אז יהיה פחות בילבול.

קרי השקעה בתשתיות, שאמרות להקל עלינו , ולמנוע ביצוע של ..או להקטין טעויות אנוש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...