Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים!

היום עברתי בכל הפנצ'ריות באיזור בחיפושים אחרי רביעיית 165/65R14 טרייה ואיכותית.

מי שכבר היה לו מותג נורמלי במלאי התאריך היה ישן מדי לטעמי (תחילת 2011 - כשנה על המדף).

אז אם מישהו יוכל לכוון אותי למקום שישיג לי רביעייה כזאת (רצוי GOODYEAR DURAGRIP או קונטי אקו-קונטקט או יוקוהמה A DRIVE שלא ודאי שיש במידה הזאת או ברידג'סטון) אני ממש אשמח.

תודה

פורסם

הבעיה שאין ביקוש לצמיגים איכותיים במידה הזאת, ורוב הפנצ'ריות מחזיקות רק צמיגים זולים.

עשיתי בדיוק את אותו חיפוש לאותה מידה לפני כ 3 חודשים, בסוף קניתי Goodyear duragrip, מאותו משלוח שאתה ראית (שבוע 8 2011) מפנצ'ריה שבטוח היית בה.

לא מצאתי שום דבר אחר באותה רמה, ולפני 3 חודשים תאריך הייצור הנ"ל היה נראה טוב יותר.

פורסם

Buki - אני האמת די הופתעתי. כי הפרש המחירים בין צמיגי סלאום סין - חברה בת של ש.ק.ר לצמיגי מותג הוא קטן מאוד במידה הזאת...

FITCH - שלחתי לו ה"פ, ממתין לתגובה.

פורסם

באיזור יפו יש את אנטון,בעבר גם הייתי משתמש במידה זו ותמיד היו לו טריים של פאלקן.

תנסה אולי יש לו צמיגים טריים גם ממותגים אחרים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נקמיצ'י, פנה אל אסף וגילי - פנצ'ריית בית עובד / צמיגי מוריס (08-9406629), ומסור להם ד"ש חם :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שלום נקמיצ'י

זה בדיוק גם מה שאני חיפשתי(רק גאנט 15) גם באזור ראשל"צ,

ובסוף...כל הדרכים מובילות לאנטון יפו.

אז נכון השרות שם באמת לא משהו-מחכים הרבה בתור,אין חניה ,והצפיפות בתוך הפנצריה בלתי נסבלת.

אבל המחיר טוב והם מקצועיים -הכל בפוסט שכתבתי לפני כחודש

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=407372

יש לציין שאני חובב גודייר-יש לי על הדייהטסו-ואני מרוצה יותר מהקונטיננטל

הצמיגים שקטים ,והשיכוך של הרכב השתפר פלאים.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

היי. הקונטי פרימיום באמת צמיג נהדר, אבל במידה שלי יש רק אקו-קונטקט.

בכל מקרה התקשרתי לאנטון כבר בהתחלה, אין לו משהו מעניין. רק דאנלופ ועוד משהו סיני.

פורסם

כאשר מצב המלאי במידה הנ"ל כזה גרוע, GOODYEAR DURAGRIP בני שנה (או קצת פחות) נשמעים לי כפשרה המתקבלת על הדעת.

אלא אם אפשר למשוך את הצמיגים הקודמים לפחות עוד כמה חודשים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם

נסה גם בפנצ'ריית הרכב צמיגי ראשון שמחזיקה מלאי גדול של צמיגים. ייתכן ונשאר להם במלאי צמיג טרי יותר במידה הזאת, או צמיג של יצרן איכותי אחר.

פורסם

תנסה לדבר עם אבי מצמיגי הגיסים -קניתי ממנו שבוע בעבר צמיגים לנובירה בני פחות מחודש .

הוא השיג לי ולחברי מועדון החיפושיות צמיגי הנקוק 165-15 שקשה למצוא במחיר טוב 300 במקום 350-400 לצמיג מקסיס סיני במקרה הטוב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...