Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון:

לפני שבוע הייתי נואש לאחר שלא מצאתי אף צמיג נורמלי במידה הזאת ולמי שכבר היה צמיג מחברה מכובדת הוא היה עם תאריך די ישן לדעתי.

שלחתי הודעה פרטית לירון מ-GOODYEAR שפעיל כאן באתר בתור ספונסר.

קיבלתי תגובה שיש לו במלאי צמיגים משבוע 29/11 (יענו יולי - צמיגים בני 5-6 חודשים בערך) וזה התאים לי.

הוא שלח אותם לפנצ'רייה ליד הבית שלי והיום התקנתי אותם.

למרות שהייתי סקפטי בהתחלה בסופו של דבר הופתעתי לטובה.

אז תודה רבה לירון וגם מגיעה מילה טובה לפנצ'ריית הגל מרחוב פיק"א בראשל"צ.

פורסם
עדכון:

לפני שבוע הייתי נואש לאחר שלא מצאתי אף צמיג נורמלי במידה הזאת ולמי שכבר היה צמיג מחברה מכובדת הוא היה עם תאריך די ישן לדעתי.

שלחתי הודעה פרטית לירון מ-GOODYEAR שפעיל כאן באתר בתור ספונסר.

קיבלתי תגובה שיש לו במלאי צמיגים משבוע 29/11 (יענו יולי - צמיגים בני 5-6 חודשים בערך) וזה התאים לי.

הוא שלח אותם לפנצ'רייה ליד הבית שלי והיום התקנתי אותם.

למרות שהייתי סקפטי בהתחלה בסופו של דבר הופתעתי לטובה.

אז תודה רבה לירון וגם מגיעה מילה טובה לפנצ'ריית הגל מרחוב פיק"א בראשל"צ.

תודה רבה על הפירגון,שמחתי לעזור

ירון-צמיגי גודייר

פורסם

בחיי שאני לא מבין את הישראלים

צמיג יכול לשכב עד שנתיים בתנאי איחסון אופטימלים ועוד להחזיק 3 שנים בשימוש.

הבעיה זה הישראלים שלקחו את השוק לרמה נמוכה ולכן רוב הצמיגים שמייבאים לארץ הם באיכות נמוכה.

לכן זה לא משנה כמעט איזה צמיג תבחר הוא יחזיק בערך שנתיים מורכב על הרכב גם אם הוא שכב שנתיים במדף.

והצמיג הכי איכותי שיצא לי לעבוד איתו זה הקונטיננטל שמחזיקים בין שנתיים ל 4 ועדיין אפשר לומר על רוב הצמיגים

שאני מפרק מרכבים שהם ניתנים לשימוש.

וזה בניגוד לרוב הצמיגים שיוצא לי לראות, שרובם מוחלפים כתוצאה מדפורמציה שגורמת לרעידות במהירות נמוכה

ולמשיכה של הרכב ימינה או שמאלה.

ועם כל הכבוד לחברת גוד ייר

היה עדיף להוסיף כמה שקלים וללכת על קונטי צמיג הרבה יותר איכותי

ההפרש היה משתלם לך בצורה ניכרת.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

בעיקרון, שתי החברות נחשבות למובילות בתחום הצמיגים.

הניסיון שלי היה הפוך משלך - ברנו קנגו שלי הצמיגים המקוריים CONTINENTAL VANCO CONTACT, אשר נחשבים למעולים ועולים אפילו יותר ממישלין, התפוררו אחרי 40 אלף ק"מ,

וצמיגים GOODYEAR DURAGRIP מחוזקים החזיקו מעמד הרבה יותר (כמה? אני לא יודע - מכרתי את הרכב עם 95 אלף ק"מ, והצמיגים היו במצב מצויין).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בחיי שאני לא מבין את הישראלים

צמיג יכול לשכב עד שנתיים בתנאי איחסון אופטימלים ועוד להחזיק 3 שנים בשימוש.

הבעיה זה הישראלים שלקחו את השוק לרמה נמוכה ולכן רוב הצמיגים שמייבאים לארץ הם באיכות נמוכה.

לכן זה לא משנה כמעט איזה צמיג תבחר הוא יחזיק בערך שנתיים מורכב על הרכב גם אם הוא שכב שנתיים במדף.

והצמיג הכי איכותי שיצא לי לעבוד איתו זה הקונטיננטל שמחזיקים בין שנתיים ל 4 ועדיין אפשר לומר על רוב הצמיגים

שאני מפרק מרכבים שהם ניתנים לשימוש.

וזה בניגוד לרוב הצמיגים שיוצא לי לראות, שרובם מוחלפים כתוצאה מדפורמציה שגורמת לרעידות במהירות נמוכה

ולמשיכה של הרכב ימינה או שמאלה.

ועם כל הכבוד לחברת גוד ייר

היה עדיף להוסיף כמה שקלים וללכת על קונטי צמיג הרבה יותר איכותי

ההפרש היה משתלם לך בצורה ניכרת.

לחבר שלום,

אני לא ממש חש צורך להגן על ההחלטה שלי, אבל יאללה שיהיה:

1. אני לא רוצה לקנות צמיג שישב מעל שנה במחסן - בייחוד בגלל שאת שלי החלפתי יותר מהכל בגלל גיל ולא שחיקה (הצמיגים שיש עכשיו הם מ-2007, עברו טסט בלי בעיה, אבל כן מראים סימני יובש). אם אין ברירה ואני חייב להחליף - אז אני אתפשר - אבל כאן מצאתי פתרון סביר יותר במחיר טוב יותר ממה שהוצע לי בהתחלה ואם אני מחליף צמיג רק בגלל שהזדקן אז אני אלך לקנות אחד שהוא כבר "זקן"? ועד כאן לגבי למה לא קניתי צמיג בן מעל שנה.

2. הרכב המדובר בלי ABS - לכן לצמיגים יש כאן חשיבות גבוהה פי 2. לא רק זה הוא גם עם מידה שלא ממש נפוצה ובטח שלא בדגמים "יקרים" או איכותיים יותר. קונטי במידה הזאת הוצע לי רק במקום אחד. ההפרש היה 50 שקל לצמיג וגם מדובר בצמיגים שלא היו במלאי אלא "אני אזמין לך" - ומניסיון, בדרך כלל שמזמינים לך אתה לא מקבל מה שרצית, ובגלל זה גם הייתי סקפטי לגבי ההזמנה של ירון מגוד-ייר.

בכל מקרה עד עכשיו היו מורכבים גוד-ייר כאלו על הרכב ועשו את עבודתן נאמנה למרות לא מעט פנצ'רים - לא תמיד בדקו בהם אוויר וסה"כ לא היו לי תלונות.

וכידוע הרכב מנצח לא מחליפים - בטח לא למשהו שנראה טוב על הנייר.

מבחנים של האקו-קונטקט3 שהוצעו לי וגם שמורכבים על רכב אחר שלי לא היו עוצרי נשימה. סה"כ מדובר בצמיג טוב, אבל גם ה-GOODYEAR הזה בסדר והתנאים לרכישתו היו טובים יותר (שירות, אספקה, מחיר וניסיון).

לא הלכתי וקניתי צמיגי יאן-לאן ולא צמיגי שמייק-לייק.

זכותך לחשוב אחרת ולא כולנו מקבלים את אותם החלטות - בגלל זה יש מקום לכל כך הרבה חברות בשוק.

לא הכלתי לחפש בכוח "GOODYEAR" - ראיתי מה ההיצע בשוק ובחרתי ממה שהוצע לי בזמנו, בסופו של דבר יש לי עוד דברים לעשות בחיים חוץ מלחפש צמיגים.

רציתי רביעייה חדשה לחורף. הנסיבות שנתקלתי בהם הובילו אותי לרכוש את הצמיגים האלו, אם הייתי צריך לחזור על החלטה עכשיו - כנראה ששוב הייתי מתקין את הצמיגים שהתקנתי.

אבל תודה לך על ההערה - תמיד טוב לשמוע חוות דעת נוספות.

פורסם

שלום לכולם.

הלואי ואלה היו הבעיות של כולם.

קודם כל תתחדש.

ואחר כך אומר ש2 הצמיגים גם הקונטי וגם גודייר צמיגים מצוינים.

יש הרבה רוכשי צמיגים שחושבים רק על דבר אחד וחבל:

כמה להוציא פחות ואז קונים זבל לתפארת סין.

GT גודרייד גודריץ ודומיהם עלולים לגרום להחלקות ותאונות,

אבל מה אכפת למר ישראלי הוא רוצה לחסוך.

לענייננו-יש לי דייהטסו שנועל גודייר דוראגריפ ,וסוזוקי שנועל קונטיננטל פרימיום

2 הצמיגים מצוינים כאשר הקונטי-טיפה יותר משכך ואתה מרגיש שהגומי יותר רך.

אבל בס"כ 2 החברות הם חברות על ליצור צמיגים ,ובטוח שלא תתאכזב מהגודייר.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...