Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הפוגה קלה חוזר המגזין האינטרנטי "אוטולי" לרשת ואיתו מדי חודש כתבה על רכבי האספנות בישראל.

במסגרת שיתוף הפעולה של מועדון ה-5 עם המגזין נחשפות יצירות יפיפיות של חברי המועדון לציבור הרחב ברשת.

במגזין ינואר 2012 התפרסמה כתבה על אלפא רומיאו, GTV 2000 שנת 79, של חבר מועדון אלפא רומיאו ישראל וחבר מועדון ה-5.

תודה לעידו ברש על הכתבה והפרגון למועדון, ולרונן טופלברג על התמונות.

ShayGTV1.png

ShayGTV2.png

ShayGTV3.png

ShayGTV4.png

ShayGTV5.png

שתי כתבות נוספות של חברי מועדון אלפא רומיאו ישראל שהינם גם חברי מועדון ה-5 שתפרסמו בעבר במגזין יפורסמו בהמשך.

Dror1.png

Zalman1.png

נשמח לשרשר פה בהמשך כתבות נוספות על חברי מועדון ה-5 אשר יתפרסמו במגזין מידי חודש.

בברכה.

תמונות נוספות שלא נכנסו לכתבה.......

otoli-111229-006-1024.JPG

otoli-111229-008-1024.JPG

otoli-111229-018-1024.JPG

otoli-111229-020-1024.JPG

otoli-111229-026-1024.JPG

otoli-111229-025-1024.JPG

otoli-111229-028-1024.JPG

otoli-111229-052-1024.JPG

מועדון אלפא רומיאו ישראל (ע"ר) המועדון הרשמי לבעלי מכוניות אלפא רומיאו וחובבי המותג בישראל. נפגשים כל שבוע מאז 2003 בימי שישי, רחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה פיתוח. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

פורסם

כמובטח נפרסם עוד שתי כתבות יפות של חברי מועדון אלפא רומיאו ישראל, שהם גם חברי מועדון ה-5, אשר נערכו בעיתון האינטרנט "אוטולי".

Dror1.png

Dror2.png

Dror3.png

Dror4.png

Zalman1.png

zalman2.png

zalman3.png

zalman4.png

קריאה נעימה,

בברכה.

מועדון אלפא רומיאו ישראל (ע"ר) המועדון הרשמי לבעלי מכוניות אלפא רומיאו וחובבי המותג בישראל. נפגשים כל שבוע מאז 2003 בימי שישי, רחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה פיתוח. חפשו אותנו גם בפייסבוק!

פורסם

אני מבין שאתה עוקץ על הערות שנרשמו כלפי חברך ראובן על יחצנות עצמית אין סופית.

גם אם מה שכתבת נכון, זה עדיין לא מתקרב ליחצנות של ראובן.

הרי הוא מוכר בכל העולם ממלזיה עד ארזה, לא?

מה לעשות, זה כנראה קשה לראות את המועדון המקורי פורח ומשגשג,

בעוד שעל ה"מועדון" השני אין צורך להרחיב את הדיבור.

שיהיה יום יפה לכולם.

סלע

פורסם
אני מבין שאתה עוקץ על הערות שנרשמו כלפי חברך ראובן על יחצנות עצמית אין סופית.

גם אם מה שכתבת נכון, זה עדיין לא מתקרב ליחצנות של ראובן.

הרי הוא מוכר בכל העולם ממלזיה עד ארזה, לא?

מה לעשות, זה כנראה קשה לראות את המועדון המקורי פורח ומשגשג,

בעוד שעל ה"מועדון" השני אין צורך להרחיב את הדיבור.

שיהיה יום יפה לכולם.

מעבר ללהג שלך על ראובן (ולא רק שלך), ממש לא קשה לראות את המועדון שלך פורח ומשגשש

מה שיותר מעניין זה איך ה"מועדון השני" (שעליו אין צורך להרחיב את הדיבור) כל כך מעניין את יו"ר המועדון שלך

שהוא מוכן לעשות כל כך הרבה כדי שיחדל מלהתקיים, להציע מיני הצעות לחברים במועדון השני כדי שיעזבו ו"יחזרו הביתה" (כולם חוץ מראובן כמובן) כדי שיוכל להכריז שוב ושוב "אני המועדון הגדול ביותר של המותג" מה כל כך מפריע לכם להנות בינכם לבין עצמכם בלי להסתכל ולבדוק מה ראובן אמר או מה ראובן עשה?

אתה לא צריך לענות - אני יודע את התשובה

פורסם

באמת שי, זה לא בסדר. ככה נותנים ראיון לעיתון? ככה חינכנו אותך? מה פשר הצניעות והענווה שהפגנת בכתבה הזאת?

לפני הראיון הבא שלך אני דורש לשלוח אותך לסדנת חינוך של האדרה עצמית ונרקיסיזם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...