Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הבנתי שאת הכותרת של האשכול הקודם לא כתבתי נכון, רציתי לערוך אבל לא מצאתי את האפשרות.

לפני הרבה זמן קניתי מערכת למאזדה המשפחתית לפי ייעוץ שלכם, היא כוללת קומפוננטים מורל פולס, אחוריים של JBL (לא זוכר כבר את הדגם אבל זה לא חשוב לנושא), ומגבר של קיקר. היום יש לי רנו קליאו 2001 שלי ורציתי בסך הכל להעביר את המערכת, לקחתי אותה לחנות של אותו בנאדם שהרכיב לי במאזדה (באמת עשה עבודה מקצועית!) והוא אמר שיש בעיה עם הקומפוננטים של מורל, הם לא נכנסים בדלת, הם עמוקים מדי ומגיעים לזכוכית.

בהתחלה הוא אמר שאין מה לעשות ואז הוא חשב ואמר שאפשר לבנות מן הגבהה ממש על כל הפלסטיק של הדלת ובעצם ליצור מקום לקומפוננטים, אבל זה יעלה בסביבות ה1000 שקל (כל ההרכבה) אם לא יותר...

זה אמיתי? באמת כל כך הרבה כסף? מה לעשות? לקנות קומפוננטים אחרים שיתאימו? אני קצר בכסף זאת תקלה רצינית בשבילי... (חייל חח)

תודה לעונים!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הרכבה של מערכת צריכה לעלות בסביבות 500 שח, לא נראה הגיוני לקחת עוד 500 רק בשביל ההגבה של הקומפוננט.

טבעות הגבהה זה מין חישוק/טבעת בגודל של הרמקול שמתלבש בין הדלת לרמקול בכדי לתת יותר עומק, בקיצר שהרמקול לא יגע בדלת בפנים.

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם
הרכבה של מערכת צריכה לעלות בסביבות 500 שח, לא נראה הגיוני לקחת עוד 500 רק בשביל ההגבה של הקומפוננט.

טבעות הגבהה זה מין חישוק/טבעת בגודל של הרמקול שמתלבש בין הדלת לרמקול בכדי לתת יותר עומק, בקיצר שהרמקול לא יגע בדלת בפנים.

ומה קורה אם ההגבהה שצריך מגיעה עד הדיפון,גם אז זה עולה 500 שקלים?

או שפשוט חותחים דיפון ומשאירים ככה?

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תוכן חדש...