Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שירות גיימר בעקרון מנווט אותך לשרת ייחודי כביכול עם תעדוף. בפועל מוריד את הפינג למשחקים, לא משנה את ההורדה. עשיתי שירות BTGAURD בשביל זה. בעקרון שרת VPN שאני משלם לו 40 ש"ח בחודש, אבל עף ברשת כאילו אין מחר. מה גם שהוא מעלה את הפרטיות בכמה מדרגות

באיזה שירות VPN אתה משתמש? ואיפה השרת שדרכו אתה גולש ממוקם?

פורסם
הגיוני שכשאני משלם על חבילה של 10Mb, אני אקבל 10Mb.

א) אתה משלם על "עד 10 מגהביט", בדגש על "עד".

ב) לספקיות בארץ (ואני די בטוח שברוב מקומות בעולם) אין התחייבות למהירות מינימלית למנויי ADSL/כבלים ביתיים (אם יצא לך להגדיר חיבור בנתב ADSL, אז יש שם הגדרה של UBR without PCR, אז זה בדיוק זה, ואם תשנה את זה למשהו אחר, זה פשוט לא יתחבר לך לאינטרנט). גם אם אתה משלם על רוחב פס של עד 100MB, תהיה מוכן לזה שעקב עומסים כאלה ואחרים הוא ייפול ל-0.

לכאלה שיש להם כסף וזמן פנויים להוציא על עורכי דין - זה כתוב בחוזה שנשלח לך למייל כשהתחברת.

ג) רוצה התחייבות למהירות מינימלית (לדוגמא, מנוי של רוחב פס מקסימלי של 5 מגה, ומינימאלי של 2 בשעות העומס), רכוש קו ATM.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תציג את זה איך שאתה רוצה אבל אם 90% מהזמן אני מקבל 10% ממה שאני משלם עליו, מבחינתי זו הטעיה.

אם ספק לא מסוגל לספק לי 10Mb עגול, אלא אם זה ליל ירח מלא בתאריך זוגי של שנה מעוברת, שלא ינסה למכור לי את זה כ10Mb.

כשאני משלם על שימוש בכביש 6 ויש פקק, תאורטית, הם לא מחייבים אותי (מעולם לא קרה לי, לא יודע אם זה באמת ככה). למה לספק אני ממשיך לשלם גם על מהירות 0?

לרכוש ATM? למה לא לרכוש ספינה שתפרוס לי סיב פרטי וזהו?

לזכותם של בזק בינלאומי, ה-PNGN (שכרגע חינם) מספק נכון להיום 10Mb מעל 90% מהזמן.

פורסם

הבעיה העיקרית היא השדרה לשרתים שנמצאים בחו"ל, וזה אמור להפתר עם הכניסה של שני הקווים החדשים שנוספים למד1.

בעיה נוספת היא חוסר תחרות בשוק ספקיות האינטרנט והתשתית בישראל, אבל זה דיון אחר.

מה שלי אישית מפריע זה האפלואד המגוחך בחבילות הקיימות בישראל, שזה פונקציה של שני המצבים שתיארתי לעיל.

אגב, אני אמור לעדכן את חבילת הגלישה שלי במשרד, ככה שאי ברירה אלא לצלול שוב לנבכי התכניות השונות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

האלפוד המגוכך רק בגלל סיבה אחת, כי העסקים משלמים הון תועפות בשביל אפלוד נורמלי ואם יתנו ללקוח ביתי קו סימטרי אז בזק והוט ירוויחו הרבה פחות.

פורסם
גפ פה 10. על הדרך, השבוע שדרגנו קו נוסף בבית מ2.5 ל10 NGN POWER (הקו החדש שהם פרסו) ונשארנו באותו מחיר שלה2.5

סה"כ, עם גיימר אנחנו משלמים תשתית בזק וספק בזק בינ"ל (בזב"ל?) 140 לחודש.

מצטער לבאס - אתה משלם מחיר יקר. קצת מיקוח ויש לך ב-100 ש"ח (10/12 מגה) .

לא חותם

• תוכן חדש...