Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם: פוקוס 2005, 130000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי גיל,

יש לי פוקוס 2004 עם 145000 ק"מ.

הרכב אצלי כבר 4 שנים,משפחה זוג + 3 ילדים.

סה"כ רכב טוב,די אמין,צריכת דלק 1:10 משולב, 1:15 מחוץ לעיר.

מחלות של הפוקוסים בשנים האלה: מנגנון חלון חשמלי שמתקלקל פעם בשנה (450 ש"ח),מדחס מזגן מתקלקל בערך אחת ל-3 שנים (משופץ עולה 1500 ש"ח).

חוץ מזה אין טיפולים מיוחדים,רכב אמין וטוב

פורסם

רמי צודק.מנגנוני החלונות החשמליים ברכב זה בשנתון זה , אינם אמינים ,דבר מטריד מאוד שמדובר ברכב משפחתי בו אין לך שליטה על כמות השימושים בחלון ובאופן השימוש במתגים אלו .פרט לכך ,מדובר ב"סוס עבודה" אמין וטוב ,אך לא חסכוני בצריכת הדלק שלו.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לא ממש לטובה אלא הרבה הרבה יותר לטובה.

מהנה לנהיגה? להזכירך גם הפוקוס הזאת נחשבת למהנה בין המשפחתומטיות. נכון, אם אתה משחיז סיבובים וחושב שאתה ברכב ספורט, הקודמת מתקשרת מעט יותר. איטית? אין שום הבדל בינה לבין הקודמת שאני שמתי לב. שתיהן איטיות.

אז מה כן?

הרבה יותר נוחה ומפנקת. מערכת מקורית, מחשב דרך, פלסטיקת תא נוסעים ללא קשר בכלל לזו הקודמת, שתי רמות מעל. הרכב שקט הרבה יותר בשיוט, טיפטרוניק , ועוד.

עקוב אחר השרשורים שלי. היו לי ,יש לי ויהיו לי פוקוסים. אני יודע על מה אני מדבר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

כן, מבחינת חומרים, איכות תא נוסעים ובידוד הפוקוס השנייה עדיפה. רק שהעיצוב הפנימי הפך למשעמם יותר.

מבחינת נהיגה היא פחות כיפית גם בלי לדמיין שזה רכב ספורט. לא שהפוקוס השנייה זה רכב לא טוב, פשוט אני אני מתחבר אליה פחות מלאחרות.

אני עדיין מאוד אוהב את הפוקוס על כל דורותיה, הייתה לי אחת דור ראשון, רציתי לקנות אחת דור שני אבל בסוף זה לא קרה, ובשבועיים הקרובים אני אקבל את הפוקוס החדשה.

בשורה התחתונה כל פוקוס זה טוב.

V5

• תוכן חדש...