Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בשינוי מידת הצמיגים בהונדה CRZ [כ"ע]

El Negro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ערב טוב לכולם!

בבעלותי הונדה CRZ 2011 וברצוני לעלות את מידת הצמיג ב16 ל 17 אינץ'

הבעיה היא שבחברה לא יודעים מה לומר לומר לי, לכן הם הפנו אותי לפנצ'רייה שהמוסך של הונדה עובדים איתם

הלכתי לפנצ'רייה הזו אבל הרכב שלי לא הופיע בקטלוג כי הוא עד שנת 2009.

ביום שקניתי את הרכב שאלו אותי בתוספות אם אני רוצה את הרכב ב16 או 17 אינץ' רק שזו תוספת של 9000 ש"ח בערך שזה מחיר לא הגיוני בעליל. (בעבר הרמתי מידה באיביזה אפ אר 2005 מ16 ל17 צמיגיי הנקוק+ג'אנטים ב4700 ש"ח).

בקיצור חברים יקרים מה עושים?

בברכה אור

If u need to shoot shoot don't talk:snipersmi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי חיפוש...

כל מה שמצאתי אלה אנשים שהרכבים שלהם הופיעו בקטלוג..

הבעיה שהרכב שלי חדש מדיי והוא לא מופיע בקטלוגים שנתקלתים בהם.

If u need to shoot shoot don't talk:snipersmi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בבעלותי הונדה CRZ 2011 וברצוני לעלות את מידת הצמיג ב16 ל 17 אינץ'

הבעיה היא שבחברה לא יודעים מה לומר לומר לי, לכן הם הפנו אותי לפנצ'רייה שהמוסך של הונדה עובדים איתם

בקריאה שנייה, זה נשמע ממש מגוחך. היבואן לא מסוגל לספק אינפורמצייה טכנית שבידי היצרן? זו בדיחה או משהו? אאל"ט, לפי חוק עליו למסור נתונים כאלה למשרד התחבורה כדי לבצע אישור דגם.

רק כדי שנדע אם הנתונים בכלל קיימים:-D הייתי ממליץ כי תפנה לכל מכון רישוי המחזיק תוכנת "אוטו-דאטא" מעודכנת ובקש לבדוק את נתוני הרכב שלך. אם תקבל האישור/מידות המורשות אז תוכל להחליף את החישוקים ואז פנה לאותו מכון רישוי בו היית כדי לקבל את האישור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...