Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההצעות לוולבו באמת מעניינות. יש שם גם את ה- XC שעשוי לקרוץ לאביך.

לגבי מחיר - הם גמישים...

אגב, באיזה מחיר מתחילה A6? אני יודע שאת הפאסאט המאובזרת אפשר לקבל ב- 200 וקצת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם הסופרב 3.6 יכולה להיות אופציה מעניינת.

מנוע ה-1.6 החדש של וולוו קצת "קטן" על הרכב - לפחות ע"פ התרשמותו של חבר שביצע נסיעת מבחן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם תשאל אותי, ה-G37 תתן מענה ראוי מאוד. מנוע מדהים, ביצועים מצויינים, איכות טובה, רמת אמינות גבוהה מאוד, הנעה אחורית.

בעצם ה-down side היחידי איתה זה הצורה החיצונית הלא הכי מרשימה שלה למרות שאישית אני אוהב אותה (הקופה לעומת זאת מדהימה).

אם הסיפור הזה אמיתי וניתן להשיג אותה במחירים שדובר עליהם פה זה מציאה אמיתית.

פורסם
גם הסופרב 3.6 יכולה להיות אופציה מעניינת.

לא, היא לא. קשה לה להיות מעניינת כשיש את ה-2.0T המאובזרת והזולה משמעותית. צ'יפ ל-2.0T והיא חזקה משמעותית מה-V6 הכבדה יותר (תודות להאלדקס).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש כל כך הרבה אפשרויות במחירים האלה.

אם באמת האחזקה של הרכב הוא שיקול אז הייתי מתרחק מהאינפיניטי בעיקר בגלל עלויות אחזקה גבוהות מאוד: דלק וביטוח.

מצד שני זה רכב ברמה אחת משאר המכוניות.

הרכב שאני הייתי שוקל ולדעתי אף בוחר בסכום הנ"ל הוא הקאדילק CTS - הדבר היחידי שהייתי בודק זה אם הרכב אמור להתחלף בזמן הקרוב.

אם כן, עדיין לא חסרות אפשרויות: ביואיק לה קרוס, וולוו S60\80, ב.מ.וו סדרה 3, טויוטה קאמרי, אופל אינסיגניה ודומותיהן.

בהצלחה.

פורסם

אתה חושב שהקאדילק צורכת פחות דלק מהאינפינטי או זולה יותר לאחזקה ?

מי שקונה רכב ב-300K ההבדלים בין עלויות של אינפינטי\קאדילק\במוו\וולוו\אאודי וכיו"ב לא כלכך משמעותיים עבורו.

פורסם

כן, כי עד לפני כשלושה חודשים אבי נהג על רכב כזה בדיוק. הביטוח לא יקר יחסית(5800 ש"ח חובה+מקיף) לנהג מעל גיל 50 והדלק בכלל לא נורא (בגרסת ה3 ליטר).

על האינפיניטי שמעתי הרבה מתלוננים על צריכת דלק גבוהה באופן משמעותי.

פורסם

מדהים אותי שמישהו שרוכש רכב חדש ב-300K מוטרד מעלויות אחזקה.

מהן עלויות אחזקה (זוטות כגון עוד ק"מ לליטר וכיו"ב) לעומת ירידת ערך של כ-10K ש"ח נטו בחודש במהלך השנה הראשונה?

הרכב תחת אחריות, כמה כבר יכול לעלות להחזיק רכב כזה חוץ מעוד כמה גרושים יחסית על ביטוח?

פורסם

גם אני כמו אביך נסעתי על סופרב במשך שנתיים בדיוק.

עכשיו רכשתי וולוו S60 משמעותית קטנה יותר גם במושב האחורי (אצלי רק ילדים) ובבאג'ז.

רכשתי את גירסת S60 T5 אקטיב במחיר של 285,000 ש"ח על הכביש עם שלוש שנים אחריות וGPS.

הרכב מצויין מרגיש הרבה יותר איכותי מהסופרב במיוחד המושבים מדהימים!

ביצועים עדיין אני לא יכול להשוואת בגלל שעד 1,000 ק"מ נתבקשתי לסוע בעדינות.

אם קטן לאביך כדאי לקחת את אותה גירסה S80 (אבל היא מבוססת על דגם 2007 בניגוד לS60 שהיא חדשה לגמרי) ב-30-40 אלף יותר.

פעם לא הייתי מסתכל לכיוון וולוו אבל לאחרונה נכנס היגיון במחירים שלהם.

ד"א עשיתי נסיעת מבחן על אינפיניטי G37 שהוא רכב מדהים אבל מעייף בניעה יום יומית וצפוף.

בהצלחה.

פורסם

חשבתם אולי על דיזל? אודי יכולה להציע את אי 6 עם מנוע 3 ליטר טורבו דיזל, עם כמות המומנט שיש לה היא בהחלט אופציה ראויה וגם מערכת קווטרו.

המחיר הוא סביב ה300 אלף עם כי איני בטוח האם יש חריגה לכאן או לכאן.

פורסם

תודה רבה לכולכם על התגובות!

אכוון אתכם קצת...

קאדילאק - אבי לא ייקנה. עניין התדמית.

אודי - גם לא. התנסה בעבר הרחוק, ונכווה באספקט האמינות ושמירת הערך.

דיזל - מאמין שגם לא ירכוש. אולי היברידי.

היום אבי הולך לבחון את ה G37, ונראה...

אשמור אתכם מעודכנים!

ושוב תודה,

עידו.

:wink:

פורסם

כדאי לשקול אופציה של יבוא קאמרי היברידית

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

היי שוב לכולכם,

הבטחתי לעדכן, אז...

מסתבר ש״חינכתי״ את אבא שלי כמו שצריך מבחינה מוטורית, והוא הזמין לעצמו היום אינפיניטי G37 GT חדשה, בצבע לבן פנינה (או איך שלא קוראים לזה...)

אז תודה לכולם וסופשבוע (מוטורי) נעים!

עידו.

:-)

• תוכן חדש...