Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

יש לי בעיה עם המחשב שממש ממש מציקה לי.

ברשותי PC רגיל נורמלי ככלל המחשבים מסוג זה, עם מערכת הפעלה XP.

לאחרונה התחדשתי באייפון 4 רגיל ככלל האייפונים שיש בארץ.

לצערי, בזמן שאני מחבר אותו דרך כבל רגיל ככלל הכבלים של אייפון 4 למחשב, המחשב לפתע כולו נעלם ומסך שחור מופיע, אין שום אזהרות, אין שום רעש או משהו דומה. כמו כן, המחשב עצמו ממשיך לפעול רגיל.

על מנת לצאת מהמצב הנ"ל עליי לעשות ריסטרט למחשב.

במחשב מותקן אייטיונז והשתמשתי בזה בעבר והכל עבד פיקס

יש לציין כי הגדרתי באייפון שהוא משמש כמודם בשביל המחשב נייד שלי ללימודים.

האם זאת הבעיה?

אשמח לעזרה, תודה!

Polo 2012

פורסם

נשמע כמו איזו התנגשות דרייברים. אני אישית לא הייתי מבזבז אפילו שניה בשביל לנסות לפתור את הבעיה - תפרמט ותתקין ווינדוס 7 (כמובן רק אם המחשב מספיק חזק בשביל להריץ אותו).

זה יפתור לך את כל הבעיות על הדרך, וגם תהנה מווינדוס מתקדם יותר. אין שום סיבה הגיונית להישאר על XP כשאנחנו עוד רגע ב-2012.

אתה יודע מה המפרט של המחשב? (והאם תהיה מעוניין לפרוץ את האייפון פריצה חצי-קשורה?)

Stay Dirty

פורסם

בדיוק מה שאסף אמר.

חבל על כל שניה שאתה מבזבז עם המערכת הפעלה העתיקה בת 11 הזו (באיזה עוד מוצר טכנולוגי אתה משתמש שהגיע לגיל הזה? ולא מנוסטלגיה?).

זה כבר אוסף טלאים יותר ממערכת הפעלה.

ספציפית - גם אני נתקלתי בבעיות עם XP ואייפון לא ממזמן. מעבר ל7 פתר את זה גם במקרה ההוא.

אלא אם המחשב עם מתחת לגיגה זיכרון - אין סיבה להשאר בXP בימינו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה המפרט של המחשב ואילו התקנים חיצוניים מחוברים אליו?

אני משער שאם תנתק או תסיר דריבר של התקן שגורם להתנגשות הבעייה תפתר.

פורסם

ניסית יואסבי אחר

ניסית איפון אחר

ניסית את האיפון שלך על מחשב אחר

ניסית לחבר בלי שהאייטיונס פועל

סימני שאלה בסוף כל משפט כדי לקבל קצה חוט לבעיה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תקנה מק, רצוי מהסוג הכי יקר

:-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בא נגיד שבמק לא היית מצפה להשתמש במערכת הפעלה משנת 2000 נכון? שכבר בנויה כמה שנים מטלאים על גבי טלאים. (בכלליות - הקצב אימוץ מערכות הפעלה חדשות שם הוא הטוב ביותר בשוק , מייקרוסופט היו מוכרים כליה לאחוזים כאלו ב7 כמו שהיו לlion אחרי חודשיים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...