Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב חדש עד 75K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני שמח שהגעתי לפורום הזה כדי לקבל תשובות אמיתיות בעולם הרכב

אשמח עם מישהו יוכל לענות לשאלתי

אני מעוניין לרכוש רכב חדש חדש (מהניילון) בתקציב עד 75 אש"ח.

השימוש יהיה נסיעה כל יום הלוך חזור מירושלים לרמת השרון , לכן הקריטריונים צריכים להיות:

א. חסכון - לעשות 140 ק"מ ביום זה לא מעט ולכן אני לא רוצה לשלם יותר מ 70 ש"ח דלק ליום.

ב. בטיחות - חשוב מאד שיהיו כמה שיותר אבזורי בטיחות ומנגנוני בטיחות

ג. אמינות - התקציב והסחכונות שלי מאד מוגבלים ואם אני קונה רכב שארוץ איתו שנה הבאה לממוסך כל הזמן ההשקעה שלי תרד לטמיון :)

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על רכבים בטווח המחירים הנ"ל

הבנתי גם שיש אפשרות של ליסינג פרטי אך אני לא ממש בקיא ולא יודע אם זה משתלם..אם יש לינק לכך אשמח אם מישהו יוכל לצרף

תודה ושבת שלום!

פורסם

בגדול, אף אחד מהרכבים החדשים שאפשר לקנות היום ב-75 אלף ש"ח לא באמת מתאים לדרישות שלך. מה שאפשר לקנות בתקציב הזה זה מכוניות עירוניות קטנות או גרסאות מוחלשות של סופר-מיני ותיקות. שתי סוגי הרכבים יכולים לעשות את הנסיעות האלו על בסיס יום-יומי אבל לא ממש מיועדים לזה.

לפי מחיר דלק של 7.1 ש"ח לליטר, אתה צריך רכב שעושה בערך 14 קילומטרים לליטר. לא דרישה שהיא בשמיים, אבל כן דרישה קצת בעייתית אם אתה נוסע הרבה בפקקים (ויש הרבה פקקים בכיוון הזה בשעות הבוקר). קח בחשבון שגם מכונית מיני קטנה ידנית תתקשה להגיע לצריכת דלק כזאת בפקקי הבוקר של כביש 1.

ועכשיו לעיצה אופרטיבית - שברולט ספארק ידנית או קיה פיקנטו אוטומטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה !

לפי מה שאתה אומר אין לי הרבה אפשרויות בתקציב?

שמעתי על קיה פיקאנטו אבל הבנתי שהיא מנוע 1300 ...אני לא יודע עד כמה זה יסחוב את העליות של ירושלים 5-6 פעמים בשבוע

לגבי צריכת הדלק בפקקים צורכים יותר כלומר אני יכול להגיע עד 100 ש"ח ליום אפילו?

תודה על התגובה!

פורסם

קיה פיקנטו ידנית מגיעה עם מנוע 1000, אוטומטית עם מנוע 1200. שתיהן יצליחו לעלות את הדרך לירושלים, השאלה היא אם אתה תצליח להתמודד עם הנסיעות האלו :lol:

בפקקים צריכת הדלק יכולה לרדת גם ל-11 קילומטרים לליטר, ואז אתה מדבר על 90 ש"ח ליום במחירי הדלק של היום. מצד שני, סביר להניח שלפחות חלק מהדרך תעשה בלי פקקים אז הממוצע יהיה טוב יותר. בקיצור, זה לא חישוב פשוט לשעת ערב מאוחרת של שישי.

בחישוב זריז נראה לי שמדובר פה על יותר מ-30 אלף קילומטרים לשנה, רק בנסיעות לעבודה וחזרה. לזה תוסיף נסיעות של שבת, טיולים, סידורים... בקיצור, אנחנו מדברים פה על לפחות 35 אלף קילומטרים בשנה. לדעתי לרכב שאתה מחפש יש מנוע דיזל ולא מנוע בנזין קטן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...