Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן אז ככה אתמול נסעתי והסאב עבד כרגיל שומעים כמו שצריך. היום אני נוסע ולא נגעתי בשום דבר אפילו לא החלפתי דיסק והסאב מוציא צלילים נמוכים מהרגיל כאילו עם הייתי שומע אותו ב15 ווליום אז היום הייתי צריך לעלות ל 30-32 רק בישביל לשמוע את הסאב באותו החוזק וזה אותו השיר ששמעתי אתמול.

תעזרו לי בבקשה.

יש לי סאב של פיונר TS-W308D4 עם תיבה סגורה. על מגבר 1000W של BAJA.

פורסם

אף אחד לא ישב ברכב מאתמול בערב ואני זה שנסע עליו אחרון והזה עבד רגיל ולא התנתק שום דבר בדקתי פעמיים ולא ניתקתי את המצבר.

הסאב עובד פשוט חלש.

פורסם

אולי החיבורים רופפים,בטעות שינית מהו בכיוונים בלי כוונה,אחד מחוטי הRCA לא מוכנס עד הסוף,תבדוק יש הרבה אפשרויות.

 

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

×
×
  • תוכן חדש...