Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממש אני אלא אח שלי.

הבחור נמאס לו מהרכב הזולל דלק ויקר טיפולים שלו (הונדה אקורד עם גיר אנגלי הידוע לשימצה), הוא דיי חסכן מטיבעו והוא מעוניין להיפטר מהנאחס הזה שיש לו עכשיו ולעבור לאוטו חדש ונוצץ, הקטנים האלה שמאוד חסכוניים בדלק ועולים באיזור ה-69,900 ש"ח.

הוא יודע שיש כמה וכמה דגמים כאלה של סופר מיני והוא רוצה המלצה על הדגם הכי מומלץ מהמבחר הקיים.

הדרישות שלו:

1. חסכוני עד כמה שאפשר בדלק.

2. גישה נוחה עבור הכלב שלו (האסקי סיבירי), האמת ברגע ששמעתי את זה צחקתי אבל הוא רציני !

3. פריסת תשלומים נוחה ללא ריביות (לפחות לא כאלה גבוהות).

השימושים שלו, בעיקר נסיעה לעבודה מחוץ לעיר (15 דקות) ופעם בשבועיים בין עירונית.

ייתכן שרכב סופר מיני לא יתאים לדרישות שלו, אך בכל זאת אשמח לקבל המלצות לרכבים חדשים וזולים.

תודה.

פורסם

בתור אחד עם סקודה פאביה,

אני חושב שהמושב האחורי יתאים לכלב, מבחינת הרווחה והנוחות, והתשלומים מול היבואן (אני מדבר על שנה וחצי אחורה, ככה שאל תתפוס אותי 100% במילה) יתאימו לנהג המתלבט.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הרכבים הקטנים נקראים רכבי מיני ולא סופר-מיני, סופר-מיני אלו הרכבים הגדולים יותר כמו סיאט איביזה.

ספציפית במקרה שלכם, לא נראה לי שרכב מיני יתאים לצרכיו של החבר. אני לא חושב שהמושב האחורי של הרכבים האלו (ובטח שלא תא המטען) יספיקו לכלב גדול כמו האסקי. לדעתי עדיף לכם ללכת לכיוון של סופר-מיני משומשת, בת שנתיים-שלוש. מכונית גדולה יותר עם תא מטען גדול ומושב אחורי מרווח.

לגבי פריסת התשלומים - אתה מוזמן ליצור איתי קשר ולבדוק את נושא הליסינג הפרטי. בשיטה הזו ניתן לרכוש כמעט כל רכב חדש בתנאי מימון אטרקטיביים ותשלומים חודשיים נמוכים.

פורסם
הרכבים הקטנים נקראים רכבי מיני ולא סופר-מיני, סופר-מיני אלו הרכבים הגדולים יותר כמו סיאט איביזה.

ספציפית במקרה שלכם, לא נראה לי שרכב מיני יתאים לצרכיו של החבר. אני לא חושב שהמושב האחורי של הרכבים האלו (ובטח שלא תא המטען) יספיקו לכלב גדול כמו האסקי. לדעתי עדיף לכם ללכת לכיוון של סופר-מיני משומשת, בת שנתיים-שלוש. מכונית גדולה יותר עם תא מטען גדול ומושב אחורי מרווח.

לגבי פריסת התשלומים - אתה מוזמן ליצור איתי קשר ולבדוק את נושא הליסינג הפרטי. בשיטה הזו ניתן לרכוש כמעט כל רכב חדש בתנאי מימון אטרקטיביים ותשלומים חודשיים נמוכים.

יש סופר מיני חדשות ב70 אלף ש"ח כמו הסיאט איביזה והרנו קליאו.

אני מעדיף את הקליאו בגלל שהיא בטוחה יותר, מאובזרת טוב יותר ויותר מרווחת ואפשר להחליף לה את הHU! (לא מעניין את החבר אבל אותי כן)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אומנם אין לי אסקי - אלא גולדן, ובהחלט יש מספיק מקום עבורו במושב האחורי בפאביה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כמה גדול ההאסקי הזה? 8)

אני לא חושב שהמושב האחורי של הרכבים האלו (ובטח שלא תא המטען) יספיקו לכלב גדול כמו האסקי.

סקודה פאביה בהחלט יכול להתאים - מרווח מספיק בשביל האסקי, וגם חסכוני (בעיקר עם גיר ידני - 14 קילומטר לליטר).

בנוסף, בסביבות אותו מחיר, המלצה חמה לאח שלך - שיבדוק את הפיז'ו 206+

רכב זריז, חסכוני, מרווח, והשנה העיצוב עבר שדרוג ניכר.

ענת מאוויס

בלוג מבחני רכב מפרספקטיבה נשית - לא לגברים בלבד

פורסם

רציתי להיות בטוח שהבנתי - הרכב הוא לחבר אבל אתה מעדיף את הקליאו כי אפשר להחליף את ה-HU?! יש לך היום מכונית סופר מיני ב 70 אלף כמו האיביזה אז למה להסתפק במיני צפופה כמו הקליאו. בגלל הרדיו?!

פורסם

הקליאו ממש לא נחשבת לרכב צפוף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...