Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בקלריון 776

ArikC
שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום בזמן האחרון הקלריון 776 שלי עושה לי צרות,אחרי שהרכב עומד זמן מה,כל המכשיר מתאפס(כאילו הוציאו מצבר)

וודאתי שכל הצמה מחוברת כראוי,ואף הלחמתי את כל החיבורים, אז אין סיכוי שמשהו שם רופף ומתנתק.

לעיתים המכשיר מתאפס,מדי פעם הוא עובד כמו שצריך,לפעמים בכלל לא פועל ובזמן נסיעה מתחיל לעבוד ואז נכבה וחוזר חלילה.

את הפיוזים שמאחורי המכשיר בדקתי והם תקינים,את שאר הפיוזים לא בדקתי, כי אצלי הרדיו השעון ותאורת הפנים על אותו פיוז, אז אם הוא היה שרוף כלום לא היה עובד לי.

מה עושים? התייאשתי כבר מהמכשיר.

גם ראיתי שהפסיקו למכור את ה786 ואין להשיג חדש,איזה מכשיר מקביל אליו אפשר למצוא בארץ?(חובה קרוס 3way וגם USB)

תודה.

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן הבעיה שאין לו רדיו,קלריון לא הוציאו לסדרת 7 מחליף? אם עכשיו אני רוצה לקנות מכשיר של קלריון אין מה לקנות מהסדרה החדשה?

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחר בדיקות מעמיקות הגעתי למסקנה שהבעיה טמונה במכשיר,ז"א לא פיוזים ולא נעליים,בוודאות בעיה פנימית במכשיר.

האם כדאי לי לקחת את המכשיר לתיקון אצל היבואן SG? או שכדאי לקחת למעבדה אחרת שראיתי עליה הרבה המלצות בפורום שנקראת ג ו אלקטרוניקה?

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...