Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה סאבCVR ושני תיבות 12"

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיבה אטומה קטנה יחסית נפח של בין 28-30 ליטר. עלתה לי 150 שח.הגריל הלך לי לאיבוד אז שמתי 4 ברגים לסגור את החורים של התופסנים של הגריל.

תיבת בנד פס mdf כבדה במיוחד, עלתה לי 250 שח. תיבה שמתאימה לסאבים חזקים.מומלץ למי שמחפש שישמעו אותו מגיע מרחוק :roll: .

בעיקרון זוהי תיבה שהייתה אצלי כחצי שנה, (זרוקה לי הקבלה אפילו איפשהו אני רק אחפש).

סאב CVR שני סלילים כל סליל 2אוהם. ללא קרעים או פצעים וללא כלום.מחובר ברכב וניתן לשמוע/לפרק אותו מהתיבה לבדוק להריח וכו'.

מחירים:אטומה- 100

בנד פס- 150

סאב- 350

לפנות בפרטי או ב0542227207 ארתור.

אני מרמלה נייד עד לצפון ת"א (אוניברסיטה).

mzdmku0cjwzy.jpg

kdmzwhngjhty.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
  • 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה,

נוסף מגבר sierra 4 ערוצים, עושה את העבודה כמו שצריך. כל היציאות תקינות. 260 שח

רדיו דיסק PARROT ייבוא אישי מחול. מחיר מבוקש: 820 שח (תבדקו כמה זה עולה בחול, בלי מיסים ותבינו למה).

http://www.parrot.com/uk/products/hands-free-car-kits/parrot-rki8400

הוא במצב חדש, בלי שריטה אחת. מותאם לאייפון עם מלא אופציות ופיצ'רים.

רדיו דיסק Clarion CZ500. מחיר 630 שח.

הרדיו דיסק במצב מעולה. יש מעט שריטות שנראות רק אם מתאמצים - מגיע עם שלט+קופסא+מיקרופון חיצוני.

קבל 2Farad של Power Accostic . מבקש 320 שח.

רמקולים 6*9 של אודיובנק. 230 שח.

הרמקולים היו מחוברים אולי חודשיים(רק לרדיו דיסק), מאז הם מעלים אבק. רמקולים מעולים למי שאין מגבר (שמיעה מפתיעה לטובה).

מוזמנים לחבר ולהתרשם. ( בשמיעה היה שדרוג לעומת פיוניר 330w כי סוף סוף היו באסים).

רמקולים 5.25 של קנווד. 120 שח.

עם מגנט ענק. במצב מעולה! לא ייבשים ולא קרעים וכלום. נשמעים מעולה יחסית ל5.25.

פתרון מעולה למי שאין מגבר!

מוזמנים לבוא ולחבר, רק אם מוצא חן בעיניכם לקחת את זה.

אני מעדיף הודעות בפרטי, רוב הזמן אני לא יכול לענות לטלפון.

נמצא בהוד השרון, פתח תקוה, אוניברסיטת ת"א, רמלה.

• תוכן חדש...