Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאט מולטיפלה ואני רוצה לשפר את איכות הסאונד,אני כרגע עם המערכת המקורית של הרכב ורדיו דיסק ישן וגרוע של פיוניר

מידת הרמקולים מקדימה 6.5' ובקורות מקום לטוויטרים

מאחורה 5X7

ברשותי 700 שקל+- לשיפור הסאונד,חשבתי על החלפת הרדיו דיסק לקלריון cz200 ולהחליף את האחוריים למשהו יותר טוב(בקדימה שומעים דיי טוב)

דבר זה ייצא לי בסביבות 800 שקל האם זה הדבר הכי נכון לעשות?

פורסם

זה לא כ"כ 200 שקל,זה יותר לכיוון ה500 שקל חריגה כזאת אני לא כ"כ יכול לספוג.

מכיוון שהcz200 עולה 550 ש"ח(בקירוב)

והטמפו עולים 600 שקל תחבר את שניהם ויצא לך 1150 שקל

1150-700=450 שקל חריגה,האם יש חלופה לטמפו שייתנו לי תוצאה דומה?

פורסם

פיוניר 2250 +מורל טמפו (קואקסיילים) יעלו לך גג 1000 שקל ביחד.

אם אתה מתכוון לחבר מגבר בעתיד אז תקנה את הקומפוננט של מורל עולה גג 500

A3

K04 Inside

פורסם
פיוניר 2250 +מורל טמפו (קואקסיילים) יעלו לך גג 1000 שקל ביחד.

אם אתה מתכוון לחבר מגבר בעתיד אז תקנה את הקומפוננט של מורל עולה גג 500

קומפוננט מאחורה אני לא יכול מכיוון שאין לי בניות לטוויטרים,האפשרות היחידה שנשארה לי היא קואקסיילים אז אני מבקש אם אתה יכול בבקשה להמליץ לי על אחד טוב שלא יעלה את ה350 שקל,והאם הדגם הזה הרבה פחות טוב מהטמפו?

פורסם

אם הרמקולים המקוריים במצב תקין - הייתי שוקל בידוד הדלתות בניגוד לשדרוג הרכיבים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם הרמקולים המקוריים במצב תקין - הייתי שוקל בידוד הדלתות בניגוד לשדרוג הרכיבים.

אדי אתה באמת חושב שזה יהיה יעיל יותר מאשר החלפה של הHU ורמקולים חזקים ונצילים יותר?

פורסם

אדי צודק,גם עם רמקולים מקוריים בידוד עושה עבודה טובה.

ברכב של רוני.נ לדוגמה,אחרי התקנת בידוד המערכת נשמעת הרבה יותר טוב.

בשיפוצים...

פורסם

לא ניראה לי שפותח השירשור יתחיל עכשיו לאטום את הדלתות. וב700 שקל אולי יאטום דלת וחצי

לפי דעתי החלפת הר"ד+החלפת רמקולים תתן תמורה טובה יותר

A3

K04 Inside

פורסם

אדי צודק ב 100%. התקנה טובה וכיוונים מהווים 90% מיכולות המערכת.

גם בעולם השיפורים לרכב בדרך כלל רצים לשדרג את הטורבו או להחליף צ'יפ במקום לשפר את יכולות הנהג, התנגהות הרכב ויכולת הבלימה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מסכים זה מה שנקרא לעשות יש מאין על רכיבים מקוריים לעשות איטום מה כבר הרמקולים האלה יכולים לעשות שהם לא עושים?

Hertz hsk 165 --- hertz ep4x --- hertz ebx250r

פורסם

תתפלא.

גם אם הוא ישים סט קדמי ב 5,000$, מה זה יתן אם הדלתות שלו יקרקשו?

החלפת רמקולים כצעד ראשון הוא מעשה מקובל ומשפר את איכות השמע, אבל מקצועית זה לא צעד נכון. בפורום צריך להבדיל בין הגישה המקצועית לגישת הסחבק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...