Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן - אני מכיר כמה מקומות שיכולים לעשות בהם עבודת בידוד בסכום כזה.

שכבה אחת על הדופן הפנימית ושכבה אחת על הדופן החיצונית כולל עבודה או לפחות על הדופן הפנימית וחתיכת חומר מבודד באזור שמאחורי הרמקול על הדופן החיצונית.

אם סוגרים לגמרי את הדופן הפנימית זה מן הסתם יוצר נפח קטן יותר שהרמקול רואה וזה משפר את תגובת הבאס של הרמקול וגם בולע את הרזוננס ומשתיק את רעשי הדרך אז אתה מקבל יותר אות נקיה לאורך כל הספקטרום ואתה תתפלא בכמה דרגות זה יכול להקפיץ רמקול מקורי.

חד וחלק - בידוד זה בגדר חובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
***אין לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

תודה רבה לכולם על העזרה,אבל אני לא מתכוון להישאר עם הרכב ליותר מדי זמן ולכן אני רוצה פשוט שאני ישמע ברמה סבירה לתקופה של שנה גג! ואם אני יבודד את הדלתות חומר הבידוד והכסף על העבודה ילך לי עם מכירת הרכב,ובניגוד לזה אם אני יקנה רדיו דיסק ורמקולים אני יוכל להעביר אותם מהרכב הישן לחדש,מבין?

תודה רבה מראש לכולם ושבת שלום

נ.ב האם קנייה יד שנייה של רמקולים\רדיו דיסק מתקבלת על הדעת או שהרכיבים הללו רגישים להתעלויות?

פורסם

הכל ניתן לרכוש מיד שניה - תלוי מה המצב של החלק כמובן.

אתה מתקין לבד? אם לא אז אני במקומך הייתי לוקח את הכסף ושם אותו בצד - ככה שבעת קניית הרכב החדש אוכל לעשות איתו משהו יותר רלוונטי.

התקנה של סט רמקולים ואחר כך פירוק שלו והתקנה של המקוריים חזרה - זה כבר לפחות 300 ש"ח במקרה הטוב.

רדיו-דיסק זה נחמד, זה גם עוזר קצת במכירה של הרכב שיש רדיו-דיסק טוב. היום זה כבר פחות רלוונטי להעביר רדיו-דיסקים מרכב לרכב כי פשוט בהמון רכבים חדשים יש מערכות מקוריות וסביר להניח שיהיה שיפור קטן בסאונד. יש את האלפיין 100/101 עם חיבור USB באיזור המחיר הזה.

פורסם

אדי בכללי אתה צודק אם הכיוון הכללי הוא לשידרוג של כל הרכבים בהדרגה.

רמקולים מקוריים של רכב בד"כ מנגנים טוב בדלת לא אטומה באופן כללי, ניתן להוציא תוצאה טובה יותר עם אטימה( אני יודע את זה טוב תקופה של חודש וחצי נסעתי עם רמקול מקורי של פורד פוקוס בדלת אטומה מוגבר על אודיוסיסטם חתוך אקטיבית:p)

אבל לפי דעתי למישהו שרוצה קצת לשמוע יותר סבבה ולהינות ממוסיקה באיכות טובה יותר בהשקעה קטנה , החלפת ר"ד +6X9 אחוריים סבירים זה שיפור גדול יותר .

וזאת המלצתי לפותח הת'רד.

חפש לך 6X9 אפילו מיד שנייה כדי לקבל משהו טוב יותר?

דוגמא לדברים:

6X9 של מאגנט מהבחור http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=398802&highlight=6x9

ר"ד יש לך

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=391951

תנסה להוריד ל600-650 וקיבלת ר"ד חביב שיהיה איתך הרבה זמן וסגרת מערכת ב800-850 ש"ח

או את הר"ד הזה מהבחור שמוכר פה מאוד בפורום

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=349449&page=2

ר"ד בסיסי שעושה את העבודה גם 300-350 שקל

ואתה סוגר את הבאסטה ב550 שקל.

סתם אופציות כן? זה כדי להראות לך שיש הרבה דברים טובים וכמעט חדשים אפילו במחירים זולים כיד שנייה.

בהצלחה!

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לרכב הנוכחי זה יכול להיות הפתרון הכי טוב כי אם אני לא מתבלבל הוא מתכוון בקרוב להחליף אותו.

לרכב הבא אם המטרה שלו היא להתקין מערכת בתצורה תחרותית בין אם SQ או SPL בידוד בדלתות הוא בגדר חובה כאשר מדברים על התשתיות למערכת.

בכל מקרה אם תביטו בסמלון של הבחור - זו פיאט מולטיפלה שעושה מסלול בג'ימקנה? :shock::shock::shock: גדול :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...