Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העצה של אלישיב הכי טובה, כי היא תחסוך לך את תשלום הפקת "כפל רשיון".

אבל אם משום מה אתה לא רוצה , אז כן. כל הדרכים שהזכרת עובדות.

יש בטלפון, באינטרנט או בדלפק משרד הרישוי. תראה פה:

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=655:2010-05-03-11-20-36&catid=30:faqsrehev&Itemid=109

העצלנות לתייק מסמכים חשובים :lol: תעלה לך 28 ש"ח במקרה הזה.

אני ממליץ על הדרך של אלישיב- גם חסכת 28 ש' וגם תוכל לשלם בתשלומים, ואף אחד לא צריך לדעת שאיבדת את המקורי

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם זה מחר, אז אין לך ברירה אלא לכת על הבוקר למשרד הרישוי, משם לדואר (לשלם את האגרה השנתית אם עדיין לא+אגרת הכפל או רק את אגרת הכפל במקרה בו הרשיון כבר היה משולם) ורק אז למכון הטסטים.

בקיצור,תגיד בעבודה שלא יחכו לך...:-D

פורסם

אם אתה מחר צריך לעשות את הטסט, אל תשלם באינטרנט.

לוקח לזה זמן להתעדכן במחשב של המכון. כך בכל אופן נאמר לי לא מזמן.

תשלום בגין כפל רשיון = לא נכון! אני פעם התקשרתי למשרד הרישוי לבקש טופס לטסט עקב כך לא קיבלתי בדואר, ופשוט שלחו לי נייר חדש, ללא שום עלות. בטל' 5678*. אולם זה לוקח זמן (לפחות שבוע לפי מה שזכור לי).

לך למשרד הרישוי, תהיה שם 5 דק' לפני הפתיחה, ותקבל במקום.

אם תבוא אחרי הפתיחה, תביא משהו להתעסק בו חצי שעה/שעה:wink:.

שעות פתיחה של מכוני טסטים:

נראה לי עד 16.00, תברר במכון שאתה רוצה ללכת אליו.

אני פעם הייתי באיזה מכון 5 דק' לפני הסגירה, רצו לרצוח אותי שבאתי "מאוחר" וכשהם עצבניים אז הם עצבניים, כידוע.

אבל עברתי בנס, שיקול שלך אם אתה רוצה לבחון את הסבלנות שלהם.

בהצלחה

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

שימוניק, אתה טועה, חביבי, תקרא פה:

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1261:2010-08-18-08-09-30&catid=48:m-misrad-rishui-c&Itemid=68

והבוחנים? אלה עצבניים בבוקר (כשקמו מוקדם...) עצבניים בצהרים (כשחם להם...) ועצבניים בערב (כשהם רוצים ללכת הביתה)

אני כבר הפסקתי להתרגש מהם.

אני בא עם אוטו מוכן ,נקי ותקין מבצע את ההוראות שלהם ולא מסכים להכשל על סעיפים לא מוצדקים. אם צריך אני ניגש לרב בוחן, מסביר, מוכיח את טענתי ועובר.

ותאמין לי-אם יש ליקוי אמיתי אני מעדיף לנסוע לתקן, ולחזור לבחינה מחודשת, ולא להסיע את ילדי ברכב מסוכן.

פורסם
שימוניק, אתה טועה, חביבי, תקרא פה:

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1261:2010-08-18-08-09-30&catid=48:m-misrad-rishui-c&Itemid=68

והבוחנים? אלה עצבניים בבוקר (כשקמו מוקדם...) עצבניים בצהרים (כשחם להם...) ועצבניים בערב (כשהם רוצים ללכת הביתה)

אני כבר הפסקתי להתרגש מהם.

אני בא עם אוטו מוכן ,נקי ותקין מבצע את ההוראות שלהם ולא מסכים להכשל על סעיפים לא מוצדקים. אם צריך אני ניגש לרב בוחן, מסביר, מוכיח את טענתי ועובר.

ותאמין לי-אם יש ליקוי אמיתי אני מעדיף לנסוע לתקן, ולחזור לבחינה מחודשת, ולא להסיע את ילדי ברכב מסוכן.

קודם כל, גילוי מרעיש: אני רק בן אדם, יכול להיות שקורה לפעמים שאני טועה:-(.

אני מבין שהטעות שאתה מתכוין היא לגבי כפל רשיון רכב, כתבתי מה שהיה אצלי, לא חייבו [בשושו... שלא יקראו פה ויחייבו אותי :lol:]

יכול להיות בגלל הסיבה שכתבתי, ואגב, היתה אמיתית.

כמובן שזה א' ב' לבוא נקי ומסודר, ואני בראש שלך שכל ליקוי אמיתי - צריך לתקן, אם אני רוצה לבוא פעם נוספת...

מצד שני אין לי כח לריב איתם, רוצים עוד 50-100 ש"ח? קחו, אחליף את הלוחית שלדעתי לא צריך להחליף, וכו' וכו' העיקר לצאת משם כשהם עצבניים :wink:.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

בקיצור מחר בבוקר אני אלך להוציא את הטופס, ואחרי העבודה אני אעשה את הטסט.

יש לי עוד שאלה, מדוע מכוני טסט פוסלים חלון כהה בשמשה האחורית ואילו שוטרים ובכלל תנועה לא פוסלים? יכול להיות בשביל עוד קומבינה שיכניסו להם עוד איזה 100 ש"ח לכיס?

פורסם

הפתרון הטוב ביותר: כל חשבון שמגיע הביתה - משולם מיד. באינטרנט. כך לא מאבדים\שוכחים\הכלב אוכל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...