Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש רכב חדש עם גיר ידני, עד סכום של 70000 ש"ח.

חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני מאוד, אמין ובכלל תחזוקה כוללת זולה.

הנסיעות יהיו גם בינעירוניות וגם עירוניות באיזור השרון.

אודה לכם מאוד אם תעזרו לי.

פורסם

במילה אחת רנו קליאו,דובר הרבה עליה,תריץ חיפוש.

יש לך גם את רכבי המיני אך הרנו עדיפה עליהם אולי חוץ מצריכת דלק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התשובה המהירה. עשיתי חיפוש ולא מצאתי יותר מידי פרטים, תוכל בבקשה לפרט קצת למה היא עדיפה?

חשוב לציין שרוב הזמן אני נוסע לבד ברכב, ככה שאין בעיה של גודל הרכב. כמו כן בעדיפות ראשונה שהרכב יהיה כמה שיותר חסכוני וזול לאחזקה.

אשמח לעוד תגובות, תודה.

פורסם

יש לה תא מטען יותר גדול,היא בטיחותית יותר,מרווחת יותר.

המיני יהיו יותר זולות ויותר חסכוניות,לכן תעשה נסיעת מבחן על הקליאו ותעשה על אחד מהמיני,יש לך מבחר גדול שם לכול מיני יתרונות משלה.

וסך הכול כול אחד קונה מיני שיותר מצאה חן בעיניו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עשיתי נסיעות מבחן על הקליאו, על הספארק, על ה-I10, על הפנדה ועל ה-107

כרגע ההתלבטות שלי היא בין ספארק ל-I10, משאר הרכבים ירדתי.

איזה מן הרכבים הוא יותר רכב?

איזה אמין יותר? איזה אחזקה זולה יותר וצריכת דלק טובה יותר?

את הספארק טיפה יותר אהבתי, אך היא עולה גם 7K יותר. האם שווה להוסיף את הכסף בשבילה?

תודה רבה וחג שמח,

שחר.

פורסם
עשיתי נסיעות מבחן על הקליאו, על הספארק, על ה-I10, על הפנדה ועל ה-107

כרגע ההתלבטות שלי היא בין ספארק ל-I10, משאר הרכבים ירדתי.

איזה מן הרכבים הוא יותר רכב?

איזה אמין יותר? איזה אחזקה זולה יותר וצריכת דלק טובה יותר?

את הספארק טיפה יותר אהבתי, אך היא עולה גם 7K יותר. האם שווה להוסיף את הכסף בשבילה?

תודה רבה וחג שמח,

שחר.

המליצו לך וגם אני מצטרף להמלצה. כל המכוניות שרשמת פה הן קטנות,בסיסיות וזולות בכל מובן שלהן. עזוב אותן ותלך לכיוון הקליאו. מרווחת, נוחה, איכותית יותר, ולסיכום, פשוט הרבה יותר אוטו בכמעט אותו מחיר.

כיום אין שום הצדקה לקנות יותר מכוניות מיני בסיסיות כשבאותו מחיר יש לך סופר מיני איכותיות.

פורסם

כמו שכבר כתבתי נהגתי על קליאו וממש לא אהבתי. הרגשתי בנסיעה שהיא נחותה יותר מהפנדה הידנית שיש לי כיום.

בנוסף לכך היא יוצאת כבר יותר יקרה כי אין הנחת מזומן, יש תוספת מחיר על צבע מטאלי ואני לא מקבל שום תוספות מתנה.

אשמח לעוד תגובות,

שחר.

פורסם

מבחינת אמינות קשה לומר,אלו מכוניות חדשות יחסית,בנתיים יונדאי שהיא כבר כ שנתיים על הכביש לא נשמעות טענות.

סך הכול הם די דומות,קח מה שיותר מוצא חן בעיניך,היונדאי וספארק לא הכי חסכונית בין המיני,אבל סך הכול תעשה את הבחירה אשר תעשה,אין אפשר לומר שתעשה בחירה גרועה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סיאט יוצאים במבצע על הסיאט איביזיה 1.4 85 כ"ס ידנית ב-69900.

לא ניתן לעשות נסיעת מבחן מכיוון שאין את הרכב בארץ.

רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרכב.

תודה,

שחר.

פורסם

האיביזה רכב כבד יותר ובעל מנוע גדול יותר.

סביר להניח שהוא יצרוך יותר, אני מעריך בסביבות 1:14.

הספארק די חסכונית ומניסיון היא צורכת 1:16.

אישית אני לא כ"כ מבין מה ההתלהבות מהספארק או מהI10, שתיהן מכוניות נחותות בהרבה גם מהפאביה, מהקליאו ומהאיביזה.

פורסם

האיבזות הדור הזה חדשות יחסית ואין משהו מיוחד במיוחד בגיר ידני,לדעתי מחיר מעולה לרכב מעולה.לדעתי האיביזה תיהיה קצת פחות חסכונית עקב משקל גדול יותר. אך עדיפה ממנה.

• תוכן חדש...