Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב קטן בסביבות 20K

Defunk
שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם :)

אני מחפש רכב יד שניה, שיחזיק לי כמה שנים (שלוש בערך) כשהדגשים שלי הם בעיקר:

1. שיהיה קטן (למצוא חניה בתל אביב קשה גם ככה.. אז עדיף משהו קטן)

2. שאני לא אצטרך לבלות איתו הרבה במוסך, באמת שאין לי זמן לזה (אם ידוע שיש דגמים יותר אמינים, או איזה דברים לברר לגבי הרכב אם מצאתי משהו שנראה מתאים)

3. צריכת דלק חשובה, אבל מצד שני אני לא אתאבד על זה (אם ההפרש בין 2 רכבים זהים חוץ מצריכת דלק הוא 5000 ש"ח וההבדל בצריכת הדלק הוא כמה ליטרים בחודש, אז זה לא משתלם לי)

4. אוטומט. אלא אם כן יש רכב ממש ממש אמין ומאוד חסכוני וזול יותר שהוא ידני.

וכמה שאלות: יש איזושהי אמת בכך שרכבים יפנים\קוריאנים אמינים יותר מאירופאים \ אמריקאים?

איפה אני יכול לברר מה העלויות של תיקונים לדגם מסוים? למשל חלקים שידוע שנשחקים וצריכים החלפה כל X קילומטר וכו'.

תודה רבה מראש לכל העוזרים!

גמר חתימה טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ מאד על דייהטסו סיריון 1.3 אוטומטית דור ראשון. גם אמינה מאד וגם חסכונית, זריזה, קומפקטית מספיק לעיר הצפופה. על טעם וריח אין להתווכח, לטעמי גם מתוקה חיצונית.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אוטומט עם מנוע 1.0 יהיה חלש מידי.

לדעתי חפש ספייס,שרייד ואפילו יהיה לך עודף אם לא תצליח למצוא 1.3.

הדור הראשון הוא משנת 99 עד 2005,כשאר ב 2001 הייתה מתיחת פנים.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל שלום לכולם.

הייתי מציע לך האמת את הרכב שלי שהיום אני מוציא אותו למכירה אבל הוא קצת גדול מסירון או ספייס.

בכל מקרה אם תהיה מעוניין הונדה סיויק 98 (מראה חיצוני פנימי מושלם!)

אם יהיה עניין אתן עוד פרטים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאוד אוהב את הסיריון. לדעתי שווה לבדוק מה יהיה ביריד רכבים (זה שבחסות אלבר) הזה בחו"מ סוכות בגני התערוכה, יכול להיות אפילו שיהיו רכבים (לא חדשים כמובן) במחיר שאתה מחפש וגם אם לא- תוכל להתייעץ ולשאול שם מומחים לרכב, בעיני זה רק יכול לתרום...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע אחי לחבר שלי הייתה פיאט פונטו שנת 2001 במצב מעולה, נסעה טוב, רכב קטן, ומאד חסכוני - הייתה אוכלת לו אחד ל14\13 בעיר, ואחד ל17 בערך מחוץ לעיר.. אבל היא גיר רגיל. מנוע 1100 ולדעתי 65 כ"ס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

חיפשתי כמה זמן ובאמת לא מצאתי כמעט סיריון 1.3 אוטומטיות מהדור הראשון,

מצאתי כמה פיאט ספייס, ורציתי אולי להרחיב את החיפוש.

מה אתם אומרים על מכוניות כמו פולו? או רכבים אחרים? אולי הרתיעה שלי מפולקסווגן\סיטרואן\פג'ו לא מוצדקת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...