Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גלעד, מה יהיה ?

 

כמה פעמים אפשר לשאול ולהתלבט, כשעמוק בפנים אתה יודע שאתה תסיים עם 370Z ???? :-D:-D:-D

אני לא רואה שום רכב, למעט 1M שיענה על הצרכים שלך.

 

אה....ודבר נוסף - ה- Z אחלה רכב. בעיקר למצב של יומיום-מסלול. ניתן להינות מכל העולמות בלי לחשוב על הפגיעה בכיס....

 

בקיצור, סע להרצליה, כנס לסוכנות, דבר עם אייל ותחתום כבר על הזמנה. הרגת אותנו. :-P

---

  • תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בנוסף לכל מה שאמרו לך הייתי מכניס את ה Audi S3 שהיא גם במחיר מצוין. ואולי TT

 

אי אפשר להשוות בין קורבט ו370Z לS3.

הוא לא הנעה אחורית, הוא לא מתקרב אליהן מבחינת כוח ללא שיפורים, הוא בטוח לא מתנהג כמוהם, הוא לא עם גג נפתח או בא בידני.

זה לא אותה נישה...

פורסם

לא הבנתי משהו אחד ואשמח אם תסביר ... אתה מחפש שהרכב יהיה גם נוח (יחסית), הקורבט הייתה נוחה?

לא נהגתי עליה עדיין אבל ממה שהבנתי היא קשיחה ולא נוחה.

 

וככל הנראה שהבחירה שלי גם הייתה קאיימן (לא רגילה, S), בקשר לנסיעת מבחן אולי תצטרך לנסוע לחו"ל ולהשכיר או שאולי יש באחת מסוכנויות היבוא אישי.

פורסם
בקיצור, סע להרצליה, כנס לסוכנות, דבר עם אייל ותחתום כבר על הזמנה. הרגת אותנו. :-P

הזמנתי עוד נסיעת מבחן , יום חמישי תקבל רשמים .

למרות שיש לי דעה לא קטנה לגבי ה-370 , ואני אשמח להגיש לך רשמים בהזדמנות :wink:

 

זה לא אותה נישה...

חסכת לי תשובה :-D

 

לא הבנתי משהו אחד ואשמח אם תסביר ... אתה מחפש שהרכב יהיה גם נוח (יחסית), הקורבט הייתה נוחה?

לא נהגתי עליה עדיין אבל ממה שהבנתי היא קשיחה ולא נוחה.

 

וככל הנראה שהבחירה שלי גם הייתה קאיימן (לא רגילה, S), בקשר לנסיעת מבחן אולי תצטרך לנסוע לחו"ל ולהשכיר או שאולי יש באחת מסוכנויות היבוא אישי.

מילת המפתח היא יחסית , וביחס ל-S2000 קשה לי לחשוב על מכוניות סדרתיות-מודרניות שהן פחות נוחות (שוב , לא שה-S כזו נוראית כמו בכתבות הרכב , אבל כן היא לא הכי נעימה למחייה) .

ה-C6 עם החבילה שנהגתי עלייה (מאובזרת ומשודרגת לעייפה) לא בדיוק ההגדרה לנוחות ובטח שלא לאיכות , אבל היא משמעותית יותר נוחה מה-S (ה-370Z קצת יותר נוחה מהקורבט , ואיכותית יותר באופן משמעותי , למרות שגם היא מעט פלסטית) .

 

לגבי הקאיימן , יש לי רפרנס טוב מאחותה הגדולה , אבל עדיין לקנות מכונית בלי לבחון אותה זו לא אפשרות , ולטוס לחו"ל זו גם לא אפשרות , ולמרות שאני מאמין שהיא נפלאה אני בספק שמישהו יצליח לשכנע אותי בדיבורים בלבד (גם אם קוראים לו ג'רמי קלארקסון) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אישית.. אם אני במצבך ( הלוואיי..) מבלי לחשוב פעמיים לוקח איזה אמריקאית שרירית עם V8 בריא כמו שרק האמריקאים יודעים לעשות.

 

מוסטאנג שלבי GT500

או דודג' צ'לנגר HEMI 6.1

 

ביבוא אישי גם נשאר לך עודף.

פורסם
אולי לא בתקציב, אבל הנה שילוב של שני הדברים ברכב אחד:

 

http://www.motortrend.com/features/performance/1108_ford_mustang_boss_302_laguna_seca_2011_best_drivers_car_contender/

לא מכיר :oops:

אבל זה בהחלט שוקל כמו מוסטנג + האספלט של לגונה סקה (1,654 ק"ג) .

 

ממליץ לך לראות את הביקורת של ג'רמי קלארקסון על ה-1M בעונה ה-17 של טופ גיר.

לא מצליח להשיג את הפרק , כל הסרטונים שמצאתי ירדו עקב זכויות יוצרים .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אתה רוצה רכב שהוא נוח. בסופו של יום אתה גם צריך בטח מקום (תחשוב על העתיד).

אם לא תלך על אבולושין או נינגות אחרות, אני הייתי משקיעה 350 אלף, ומביא C63 AMG

כל רכב אחר שצויין פה לא יעמוד איתה בקו ישר, והיא תתן לך הנע(א)ת דריפטים מצויינת. מה גם, היא הרבה יותר נוחה.

פורסם

לדעתי קאיימן S זה המעבר הכי קלאסי למי שחי עם S2000 ומרגיש שהוא התבגר לכן רוצה משהו יותר מפנק אך עדיין מחפש מכונית ספורט, קופה, 2 דלתות (ידנית?) ומהנה לנהיגה.

בייבוא אישי ניתן להביא אחת לא בהרבה מעל התקציב שלך. ותתפלא איזה אקזמפלרים ניתן למצוא בארהב או באירופה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הc63 כבדה יחסית לכל המכוניות שהוזכרו פה.

ואישית בתקציב של הamg הייתי פוזל יותר לכיוון הgtr למרות שהיא לא הנעה אחורית ולמרות שהיא שוקלת כמו המרצדס.

בקו ישר היא לא רואה כמעט שום דבר, בעיקר ביציאה מהמקום.

חוץ מזה שיש לה בסיס מעולה לשיפורים.

כל הכתבות עליה ציינו את האחיזה המטורפת שלה בפניות.

כמובן אבל שהיא עולה כפול מהתקציב שלך וזאת בעיה רצינית.

כמובן שבגלל המחיר הגבוה האיכות תעלה, יש בה 4 מקומות וגם יש תא מטען מכובד.

 

אם הכיוון הזה לא מעניין אותך ואתה מדבר על הקורבט והניסאן אני אישית הייתי הולך על הניסאן.

(אין לי שום ניסיון עם המכוניות הללו, אני מדבר רק מדברים שקראתי וראיתי)

They are trying to ban me...

פורסם

יש לי ניסיון עם הקאיימן S, לא מעט.

מבחינת אמינות - מופתית (מספר שנים).

 

מבחינת נהיגה, לעומת ה-Z4 שנהגתי בה לפני הקנייה (יכול להיות שהשתנתה מאז), עדיפה, בעיקר מבחינת היגוי וניהוג.

 

הקאיימן היא מכונית מנוע מרכזי, וזה מורגש בנהיגה. אני חושב שלחובב התגרזנות מדובר בחוויה משמעותית. מבחינת איזון והתנהגות, זו המכונית הטובה ביותר שנהגתי בה, ואין לי בסעיף הזה שום רג'קט. העברות המשקל כל כך מיידיות והרגישות לפעולות הנהג כל כך גדולה, שזה כמו לעבוד במטבח עם סכין שף מצויינת.

גם מצב הספורט של מערכת בקרת המשיכה מאפשר מספיק חופש פעולה כדי לנהוג. המערכת שומרת אותך מלהכנס להחלקה, אבל לא מתערבת מוקדם מדי.

מאוד מומלץ בשלבים בהם עוד לומדים את הרכב.

 

לגבי פרקטיקה ביומיום, יצא לי להסתובב איתה מספר שבועות רצוף. לי זה לא הפריע, אבל את האמת צריך לאמר, המכונית דורשת להתכופף כדי להכנס, והיא לא רכה, בלשון המעטה. לא, לא תצליח לגורם לבולמים להגיע לסוף מהלך בנהיגה יומיומית, אבל היא ללא ספק יותר מציקה ממכונית משפחתית נורמלית. גם ההגה כבד והדוושות דורשות התייחסות הולמת. זו לא מכונית לנהוג עם קצות האצבעות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı


×
×
  • תוכן חדש...