Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה סיפור יפה וגם אוטו יפה אני חייב לציין ,ממש קווים ישרים ולטעמי פוליש וקס חזק פעמים יהפוך אותה מדהימה ,במידה והייתה גיר רגיל הייתה מושלמת לטעמי .אחלה אחלה .

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה לכם על הפירגון!

אבל ברור שזה היה פוקס כן :-), הייתי האיש הנכון במקום הנכון ובזמן הנכון.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
לפני הרבה שנים הייתה להורים שלי GLF 1981 1800 חמישה הילוכים, נדמה לי שהפרונט שלה היה עם שני פנסים ולא 4, היא גם הייתה בורדו.

שיחקת אותה, כל הכבוד.

לנו לא היה מזל כזה, הייתה אלפא 75 יד ראשונה שהבעלים גרט אותה ולא הסכים בשום אופן למכור אותה, אלא במחיר מאוד מופקע.

זה מה שנקרא קפיטליזם חזירי. גרט אלפא יד ראשונה וקיבל עליה 3 אלפיות עלובות אבל למכור רוצה הרבה יותר. סירב ובסוף מסר אותה לגריטה. פשש, איזה אידיוט. בעל רכב משנת 75 יד ראשונה היית מצפה ממנו שאפילו ישלם לך רק בכדי שהאוטו שלו ישאר בחיים אצל מישהו וככה אחר יוכל לדאוג למכונית אפילו אחרי מותו של הבעלים המקוריים.

לך תבין אנשים, כסף מעוור עיני חכמים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
תודה רבה לכם על הפירגון!

אבל ברור שזה היה פוקס כן :-), הייתי האיש הנכון במקום הנכון ובזמן הנכון.

יותר נכון איש עם מ"זל:

מ-מקום, ז-זמן, ל-לשון.

היית במקום הנכון, בזמן הנכון וידעת לדבר כמו שצריך...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזו מכונית יפה ומיוחדת, מהתקופה שסובארו ידעו לעשות מכוניות יפות :-) כל הכבוד על ההצלה!!:mm_yeah:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תתחדש, היא נראית מעולה לגילה. אם לבחון לפי התמונות, לא נראה שצריך יותר מדי השקעה כדי להביא אותה למצב תצוגה.

פורסם

וואו, איזה מזל יש לך, עשית מצווה.

אני לא נסעתי על סובארו כאלו בחיים, אני אופטימי, לאבא שלי היו סובארו ישנה אבל הסיפורים לא ממש לטובתה.

תראה רכב שעבר 195KKM ב3K בערך, זה מציאה שחבל על הזמן!

המינוס היחידי שאתה מתאר פה זה גיר אוטומט. (חלודה לא אומר כלום כל עוד היא נוסעת).

3K, בהחלט לא הייתי מתנגד לסובארו שנוסעת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רכב יפה ונראה במצב טוב. אני זוכר שלפני כמה שנים ראיתי כזו ידנית במצב חיצוני טוב ופנימי ממש חדש- בלי סדקים, קרעים, מושבים יפים, לא היו חורים בדשבורד. היה אפילו איזה רדיו שנראה לי הגיע איתה במקור. ישבתי בתוכה וממש אהבתי את האינטריור שלה ביחסס לגיל. משום מה אני זוכר שהיה לה אינטריור חום ולא אפור כמו שרואים ברוב המכוניות.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כל הכבוד ויישר כח!!! עשית צעד נדיר לשימור המורשת המוטורית בארץ :-D.

אני מתחיל לתהות אם למי שמחפש רכבים של "אוטוטו אספנות" לא כדאי לארוב בכניסה למגרשי הגריטה האלה...

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

ארז עוד ילמדו את הסיפור ביפן...

אני זוכר אוטו כזה שהיה חדש. ללקוח שלי היתה כזו והיו לה מראות חשמליות דבר שנחשב פלא באותה תקופה. לאמרקאיות היה כפתור מחובר לכבל וכאן היו מיני ג'ויסטיק.

לפחות המוכר מילאה מיכל דלק? :twisted:

שלמה דן גדרון

פורסם

הוא מילא כי הוא חשב שהוא הולך לנסוע איתה לגריטה, אבל אז שיניתי לו את התוכניות. :wink:

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
משום מה אני זוכר שהיה לה אינטריור חום ולא אפור כמו שרואים ברוב המכוניות.

ל-GLF, שהיתה מהודרת למדי, היה פנים במספר צבעים. נוסף על החום והאפור היה גם כחול, שבא בשילוב עם הכחול מיטלי.

ראובן, אתה זוכר נכון. GLF קיבלה חזית עם ארבעה פנסים החל ממודל 82'.

ולארז, אביר מסדר הפוג'י, שאפו. יצאת צדיק, שנאמר "כל המציל מכונית אחת מגריטה, כאילו הציל עולם ומלואו".

למותר לציין שהנ"ל לא מתייחס למכוניות קוריאניות משנות התשעים, דייהטסו ישנות ומכוניות סובייטיות :lol:.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ולארז, אביר מסדר הפוג'י, שאפו. יצאת צדיק, שנאמר "כל המציל מכונית אחת מגריטה, כאילו הציל עולם ומלואו".

חכה, יש לי עוד סיפור בקנה (אפילו יותר מטורף) אבל צריך להתאזר בסבלנות, השבוע האחרון מוציא לי את המיץ.

ארז

• תוכן חדש...