Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אתמול לקחתי את ההונדה ג'אז ההיברידית החדשה שלי מהסוכנות. עקב נסיון מר עם דיברויות שלא ממש תפקדו בעבר ועקב רצוני להנות מהטכנולוגיה בשנה מתקדמת טכנולוגית זו, רציתי לבדוק אתכם את הפער בין הרצונות שלי למה שיש לשוק להציע.

יש לי samsung galaxy s. השימושים שאני רוצה לבצע במכשיר בזמן השהות ברכב הם:

• שיחות רגילות עם מיקרופון מעל הראש ואודיו דרך הרמקולים של הרכב
  • שיחות סקייפ עם אותן דרישות
  • לשמוע מוזיקה מהמכשיר (או קבצים מקומיים או מהאינטרנט) דרך הרמקולים של הרכב
  • להשתמש בGPS כך שאוכל לראות את המסך מול העיניים ולשמוע את ההוראות דרך הרמקולים של הרכב

איזה פתרון יכול להתאים לי לדעתכם?

תודה רבה על העזרה.

פורסם

תודה.

דיברתי עם "תדר", בתל אביב, חנות שהומלצה ע"י סוכנות הונדה. הבחור שדיברתי איתו סיפר לי שיש בעיה שאי אפשר לחבר גם את הקול וגם את המוזיקה לרכב ושאין לו מושג אם הסקייפ יחובר גם או לא.

יש כאן בפורום מקום מומלץ באיזור תל אביב של אנשי מקצוע שכן מבינים ממש טוב בעניינים האלו אולי? מה הייתם ממליצים לי לעשות?

תודה!

פורסם

זו בעיה מוכרת.

הרבה דיבוריות BT, גם אם הן מזהות את המכשיר כמקור מדיה, עדיין מצריכות משום מה שיגיע אליהן אות מונו (אני לא יודע אם זה כך גם בדיבוריות שמתחברות למערכת ויודעות להוציא סטריאו).

בדיבוריות האלה, אותות סטריאו עדיין ישמעו מהרמקול הפנימי של מכשיר הסלולר.

אני מתחרפן מהעובדה שאני לא יכול לשמוע את ההוראות ב-waze בצורה נורמאלית (ה-S2 החביב, עד כמה שהוא מכשיר מוצלח, לא מצטיין בעוצמת הרמקול).

ישנן אפליקציות אשר הופכות את האות למונו בחיבור BT (חפש mono במרקט), אבל מקריאה זריזה של ביקורות נראה שעדיין אין פיתרון יציב לעניין.

כמובן שאם מישהו מכיר פיתרון, גם אני אשמח מאד לשמוע עליו.

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

בוקר טוב

אך טבעי שימליצו לך בהונדה על "תדר בית הטלויזיה" בסופו של יום הם אילו שעושים את הבונדד של הונדה וולוו

אבל לגבי המקצועיות וכושר האילתור תוך חשיבה מחוץ לקופסא אני בספק אם הם המתאימים, או אם בכלל בא להם להתעסק ב אפטר מרקט של הונדה וולוו

לגבי הדיבורית אני לא מוצא סיבה של למה זה לא יעבוד בפארט שהמלצתי לך

1. זו דיבורית שמתחברת למערכת הרמקולים ברכב

2. היא מגיעה עם מיקרופון מעל הראש :-)

3. בדיבורית יש כניסת USB וכניסת AUX וכניסת SD וגם אופציית ניגון קבצי BT דרך מערכת הרמקולים המקורית ברכב כך שמוסיקה והסברי GPS אין סיבה שלא תשמע ברמקולים של הרכב

הדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה הסקייפ למרות שלפי ההיגיון שלי אין שום בעיה לשדר את שיחות הסקייפ שלך דרך ה BT לדיבורית כי בסופו של דבר לי זה נשמע כמו שיחת BT רגילה מבחינת הדיבורית

לעזרה יותר ספציפית ומכוונת אשמח לעזור במידה ותצטרך

דרור

• תוכן חדש...