Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז יש ברשותי כבר כ-4 שנים מערכת שאני די מרוצה ממנה,אך די מתחילים להרגיש שהקומפוננט כבר נגמר (שומעים את התופים של הבאסים וצרידות בשירים),המגבר לאחר עבודה מאומצת של כ-10 דק' במוזיקה עם באסים ועוצמה גבוהה ובמיוחד כשחם ,מפסיק ושובק חיים למשך 10 דק' עד שחוזר לעבוד שוב... מנטרל לי את הסאב והקומפוננט האחורי.

כרגע המערכת שיש ברשותי:

קומפוננט של מגנט 6.5

מגבר של MAC AUDIO 4 ערוצים

סאב של MAC AUDIO 300W גודל 12'

דאבל דין של NECVOX I05

יש באפשרותי שתי אפשרויות לשדרוג:

1) לשדרג סאב מגבר וקומפוננט-מגבר של PREMIER מהדגם הבא http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PS630&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap&lang=HE

סאב של סוני 10'

http://www.ninja-polo.com/index.php/sony-xs-lb10s.html

וקומפוננט של רוקפורד או סרווין ווגה.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768165

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747272

2) להשאיר את המגבר הקיים ואת הקומפוננט הקיים של מגנט-להעביר את המגנט קדימה,את הקומפוננט של רוקפורד\סרווין ווגה להתקין מאחור,ולרכוש מגבר 2 יציאות של CRUNCH ולשדרג סאב של סוני.

האפשרות הראשונה היא כ2000 שח כולל התקנה חיווט עבודה והכול הכול..

האפשרות השניה כ1600 שח כולל התקנה חיווט והכול...

מעדיף לעשות אצל בן אדם שאני מכיר וסומך עליו במאה אחוז ואולי לשלם 200 300 שח יותר אך שיש לי לאן לחזור,מאשר להזמין מהאינטרנט ב150 200 שח פחות לכל מוצר אבל חס וחלילה כשיקרה משהו להתחיל להתרוצץ בין כולם,וגם לא יכול לתת לי אחריות על משהו שלא נקנה דרכו...

בכללי-מחפש מערכת לא מטורפת,במחיר מינימלי.

מחפש איכות ולא עוצמה

האם הדיל הזה משתלם לשדרוג מערכת?

המליץ לי יותר ללכת על הקומפוננט של רוקפורד מבחינת שמע ואיכות צליל הרבה יותר טוב ומדויק מהסרווין ווגה מניסיון שלו,אך גם אמר שבכל אוטו זה נשמע שונה...

עוד דבר מעצבן,ראיתי מודעה ביד 2 של החנות רדיו דיל שיושבים באזור,המודעה היתה קומפוננט+מגבר+סאב של JBL ב899 שח.

התקשרתי לבן אדם ,והוא אמר לי שהוא לא מכיר מודעה כזו ושאני אתקשר אליו עוד כמה דק' הוא יהיה בחנות וידבר עם השותף שלו וכו',התקשרתי אמר לי אין דבר כזה רק המגבר אולי זה 900,אז שאלתי מה פתאום אתם מפרסמים שקר כזה? התשובה שהתקבלה היתה: אתה אולי לא הבנת נכון את המודעה או לא יודע לקרוא.

במקום הבנתי עם מי יש לי עסק וניתקתי.

מפרסמים סתם מחירים וסתם טענות,ובסוף מאשימים את הלקוח שמתקשר בקשר למודעה ומאשימים אותו שלא יודע לקרוא..

פורסם

הייתי ממליץ לך להתקדם בחלקים,לקנות מורל טמפו ומגבר JBL GTO1004. אמור להשאר להתקנה ותוכל לקנות סאב יותר מאוחר. כל הדילים המטורפים האלה והדברים הזולים בסופו של דבר נגמרים באי סיפוק ורצון להשתדרג.. כמו עכשיו ובסופו של דבר אתה סתם תזרוק על זה יותר כסף.

פורסם

הזול עולה ביוקר רדיו דיל זו התחנה האחרונה במקרה ולא יהיה איפה לקנות סטריאו לרכב בכל הארץ !!! ולא ארחיב יותר .

ב 2000 ש"ח אתה יכול וצריך לדעתי לשדרג סט קימי מגבר וסאב וזה לדעתי מצריך 2000 ש"ח בערך ואם כבר שידרגת אז תתקדם ל DLS הרץ ועוד מוצרים טובים מבית טוב ואם תרצה עזרה אשמח לעזור ברצון !

פורסם

לא מחפש סט מטורף ויקר,מחפש פשוט לשדרג את המערכת לטובת חידוש לאחר 4-5 שנים עם אותה מערכת,הבלאי עושה את שלו..

חשבתי אולי להזמין את קומפוננט מורל 6.5 דגם טמפו,וסאב של SONY שיש עליו ביקורות מעולות,אך בגלל שהוא 10' אני די מתלבט מלהחליף סאב של 12 ל10',ומגבר אני אקח מגבר עם שתי יציאות ואחבר אליו את הסאב בלבד,כי המגבר שלי של המקאודיו לפי מה שאני רואה באינטרנט עולה יותר יקר ממגברים של רוקפורד וJBL...

פורסם

על הטמפו אני ממליץ גם ללא הגברה, לגבי הסאב אני לא מכיר אבל סאבים של סוני במחירים האלה בד"כ לא משהו.. איזה סוג מוזיקה אתה שומע?

פורסם

ראפ ושחורה... ולפעמים 80-90 וכד'....

סאב 10' לא יהיה יותר חלש מסאב 12? אפילו שבוואט הוא יותר עוצמתי?

פורסם

תשמע בד"כ חברות כמו סוני ופיוניר על הנייר מצויינות אבל בפועל לא איכותיות ובועטות בלי קשר לשיר. אם אתה קונה מגבר של סביבות 150 וואט RMS (תשתדל שגם הוא יהיה איכותי) הייתי ממליץ על KICKER C12, אם המגבר של סביבות 250-400 וואט RMS הייתי ממליץ על KICKER CVR 12".

אם תקנה את המגבר שהמלצתי לך בהתחלה JBL 1004 תוכל להגביר גם את הטמפו וגם את הסאב ולנצל את היכולות שלהם.

• תוכן חדש...