Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ייש לי סובארו גראנד ליונה מודל 97 ידנית ..הבעייה שלי שאני מהרבה זמן מחפש מזרק ולא הצלחתי עד עכשיו

היום ואני מדפדף באינטרנט גליתי שהמזרקים שמורכבים אצלי באוטו תואמים למנוע EJ22T .. (המזרקים בצבע וורוד)

ונראלי שזה הגיוני בגלל שבכל המקומות שחפשתי נתנולי מזרק בצבע אחר (שחור) ואומרים לי שזה המזרק המתאים לאוטו שלך ....

המנוע שישלי באוטו EJ16 וישלי עכשיו 3 מזרקים בצבע ווירוד ואחד בצבע שחור שהוא לגראנד ליונה 99 1.6

השאלה לי כך ... האם זה נכון שהמזרקים שבצבע וורוד להמנוע EJ22T ואם נכון אז מה זה נותן ... והאם הערבוב הזה של המזרקים יזיק למנוע .....

ותודה מראש

פורסם

צור קשר עם "אלי את אלי דושי" שנמצאים בתל-אביב (רחוב המנוע מספר 8.).

לפני כמה שנים רכשתי ממנו 4 מזרקים משומשים תקינים לסובארו לגאסי מנוע EJ20 לאחר שלא מצאתי בשום מקום אחר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מזרקים לא קונים לפי צבע, מזרקים קונים לפי מק"ט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...