Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע לפונטו 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב התחיל לקרטע וניראה שעובד חלקית.הכנסתי למוסך,ונימסר לי שרק 2 צלינדרים עובדים,וצריך לפרק ראש מנוע וליבדוק.מחיר כ 5000שח.הרכב עם 71000קמ.

האם המחיר הגיוני?

כמה צריך לעלות מנוע חדש מיובא?

כדאי להשקיע בכלל,או למכור?אם למכור בכמה כדאי?

פורסם

באיזה מנוע מדובר? 16 שסתומים?

המחיר של התיקון יקר יחסית ראש מנוע במוסך מורשה למנוע של ה16 שסתומים עלה לי פחות מארבע אלף.

המחיר של המנוע מיבוא כולל הרכבה?

פורסם

צריך לקוות שהמוסך לא טעה באיבחון וביצע קודם בדיקות של דחיסה (קומפרסיה) ובדיקת לחץ הפוך (ליקייג').

יתכן שהבעיה הנה "רק" חשמלית שלא מגיע ניצוץ לשני מצתים (פלאגים) וזאת בגלל פגם קטן וזול יותר.

בברכה - רפי לין

פורסם

.כן מנוע 16 שסתומים.המחיר כולל עבודה וחלקים ינלוים כמו שרשרת טיימינג.באיז מוסך אתה טיפלתה? ממליץ עליו? פחות מ 4000 זה כלל הכל?

לפי המוסך שני צלינדרים עם יחס דחיסה של כ 70

פורסם

אצלי היה ללא טיימינג, יכול להיות שמכאן ההפרש, אבל כל החלקים היו מקוריים או חלופיים איכותיים והטיפול בוצע במוסך שמשון ביהוד.

אגב, אמרו לך מה הסיבה לראש מנוע? התחממות או משהו אחר?

פורסם

אם יש בעייה של צריכת שמן אז אני לא חושב שהגורם זה ראש מנוע.

אם יש בעיה שבפתח המילוי של השמן יש כמו טחינה(ערבוב של מים ושמן) אז כנראה זה כן ראש מנוע.

אולי עדיף לך לקבל עוד אבחנה ממוסך אחר

• תוכן חדש...