Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה נוזל קירור מתאים - יונדאי אקסנט 1999

helpa246
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

המוסכניק שלי מילא לי בערך ליטר מים מהברז לרדיאטור :evil: (הארכב התחמם עקב מאוורר תקול). אני מעונין לרוקן את כל המים, לשטוף שטחי את הרדיאטור, ולמלא נוזל חדש .

יש איזו המלצה לנוזל קירור שיהיה טוב עבורי? אני לא מחפש דווקא משהו יעודי לדגם רק שיהיה טוב

בדגם הזה צריך גם לנקז אוויר?י

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב זיכרוני, האקסנט מאוד רגישה לנוזל קירור שאינו מקורי. אם אתה רוצה לנקז את כל הנוזל הקיים תבדוק שצבע המים שאתה מוציא אינו חלוד (חום/ עכור). במידה ויש כבר חלודה במערכת, בצע פלשינג למערכת (עם מים רגילים) ורק לאחר ששטפת את כל המערכת, נקז את המים הצלולים, מלא בנוזל הקירור המקורי תוך כדי הוצאת האוויר מהמערכת.8)

ותשתדל ללכת למכונאי מקצועי יותר להבא...:roll:

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם!י

לא חשבתי של 99 יש אכן נוזל יעודי, אברר את הסוג ואקנה. תודה.י

אני חייב לשטוף הכל (להוציא טרמוסטט וכו') או שמספיק לפתוח את הרדיאטור מלמטה ולהזרים מים מלמעלה ? אני מעדיף לא לעשות משהו שעלול להעיר חורים רדומים ממרבצם :-)

החלק העצוב הוא שזה המוסך שעשה לי טיימינג + טיפול שבוע לפני זה , אני מקווה שבצורה מקצועית יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשרי רק לנקז מיים מתחתית הרדיאטור ולמלא חדשים, זה בהחלט יספיק. וכדאי שתחשוב על להחליף מוסך. לגביי הטיימינג, אם הוא לא היה מיתבצע כהלכה ככל הניראה כבר היית שם לב לזה.

:)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם!י

לא חשבתי של 99 יש אכן נוזל יעודי, אברר את הסוג ואקנה. תודה.י

אני חייב לשטוף הכל (להוציא טרמוסטט וכו') או שמספיק לפתוח את הרדיאטור מלמטה ולהזרים מים מלמעלה ? אני מעדיף לא לעשות משהו שעלול להעיר חורים רדומים ממרבצם

:-)

החלק העצוב הוא שזה המוסך שעשה לי טיימינג + טיפול שבוע לפני זה , אני מקווה שבצורה מקצועית יותר

נקודה באמת חשובה! יש לשטוף הכל עם מים רגילים ולנסות להוציא מקסימום נוזל ישן לפני השימוש בנוזל המקורי.

אין צורך בפירוק התרמוסטט לביצוע הפעולה, חפש בפורום את הנושא, שטיפה מערכת קירור או החלפת נוזל קירור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...