Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על ניצול במקום עבודה ובוס מטורף

spun24
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי, אני אשמח להעביר את השרשור לאוף טופיק - אין לי גישה לכתוב שם.

אני יודע שזה לא קשור לפורום, אבל אני חושב שיש פה אנשים עם נסיון חיים שאולי יוכלו לעזור לי?

זה הולך להיות קצת חופר - מי שרוצה להמשיך לקרוא מפה..זה רק מי שבא לו לעזור

אני עובד שנה ו8 חודשים במקום מסוויים, עם בוס מטורף וקמצן - גם הבעלים של החברה.

אין לי שום חוזה בכתב - אני עובד במקום רפואי 9 שעות ביום, מקבל שכר רק על 8 וחצי שעות.

קיבלתי פנסיה רק על 5 חודשים מהתקופה. למרות שהיה לי גם פנסיה במקום עבודה הקודם.

אני עובד 9 שעות ביום ומקבל שכר רק על 8 וחצי,למרות שמדובר במקום רפואי שאי אפשר לצאת מהמקום חצי שעה פיזית מחשש לחיי אדם. הוא סופר את הזמן של השירותים וללכת מפה לשם בתור הפסקה. לאחרונה הוא גם שם מצלמות והוא טוען שהמצלמה מצלמת במצטבר שיוצאים מעל חצי שעה וחוקי להוריד. למרות שאני בכלל לא חתום איתו על שום חוזה.

הוא שינה לי את השכר משעתי לגלובלי בלי שום חתימה, ואחכ החזיר שוב לשעתי כדי לחסוך כסף בלי שום חתימה שלי.

אם אני עובד ימי שישי מידי פעם זה צריך להיות שעות נוספות והוא משלם רגיל לא נוספות.

אם אני נגיד מאחר ובא ב9:10 או 9 ורבע ומשלים נשאר עד 18:15 הוא לא משלם את זה, כי הוא אומר שב18 מגיע מוקדם אחר.

הוא איים עלי שאם אני יאחר בבוקר הוא יוריד לי שעות שלמות. המצלמה שהוא שם נמצאת רק חודשיים, והיא לא יכולה להוכיח שאני יוצא להפסקות פיזית בחוץ כמו שהחוק מחייב. אם אני הולך לשירותים או למשרדים או להכין קפה זה לא נחשב הפסקה.

היום הוא צרח עליי בצורה מטורפת, ואמרתי לו תן לי מכתב פיטורים וזהו, והוא לא נותן. הוא מנסה לגרום לי להישבר וללכת לבד,

ואני כבר אישית לא מסוגל ללכת לשם יותר. אין לי דרך להדגים כמה מטורף הוא צעק רק אם זה היה מוקלט.

אני אישית לא מסוגל ללכת לשם יותר, אבל אם אני ישבר ולא ילך יותר. הוא יכול לתבוע אותי על נזק לחברה ובלה בלה לא?

הוא הביא עובדת חדשה והוא רוצה שאני ילמד אותה כל מה שאני יודע באקסל וכל הרישום של החברה - האם אני חייב ללמד אותה או יכול לסרב? הרי היא תקח לי את התפקיד ויפטרו אותי? למרות שזה מה שאני רוצה גם. אבל כמו שאני מכיר אותו הוא ינסה לשבור אותי לשנות לי שעות לגרום לי ללכת לבד. מגיע לי ממנו בערך 15 אלף שקל - משכורת פיצויים ועוד איזה 6 אלף שקל הפסקות + דמי הבראה שלא קיבלתי. מה לעשות לגשת לעורך דין? לתת לו מכתב התרעה? בעבר נתתי לו מכתב התרעה שהוא התעלם ממנו רק שילם לי פנסיה מאז. יש פה איזה עורך דין שיכול לדבר איתי? אולי תמורת אחוזים עושים את זה?

מצד אחד אני מת ללכת משם , אבל אני לא רוצה לוותר על מה שמגיע לי ושהאדם הזה ישלם. יש גם עובדים לשעבר שמוכנים להעיד שגם להם עשו את זה. לפחות אחד בטוח יסכים להעיד..

מה לעשות? פשוט לאסוף את כל הדוחות שעות שלי והתלושי משכורת - להוכיח ככה שכל חודש במקום 186 שעות קיבלתי רק 176 לדוגמא, לסכם הכל באקסל לקבוע סכום תביעה ולהגיש? לפני שתשאלו, הסיבה שנשארתי בעבודה כל הזמן הזה..זה שחוץ מהזה שהוא חרא וקמצן...העבודה יחסית סבירה ונוחה וקרובה וכדומה. אם אני עכשיו בן 26 ויישבר מה יהיה הלאה? לצורך העניין כל המוקדנים שעזבו לשעבר..הלכו לבד מעצמם כי לא היה להם כח להתעסק איתו......אבל למה שאני אוותר על 15 אלף שקל שמדובר באדם כזה מגעיל בוטה ודוחה שצועק כמו פסיכי? ועוד נאי עושה לו שם 2 תפקידים גם פקיד ראשי וגם מוקדן וגם מתקן מחשבים ומלא דברים............אם מישהו פה שהוא עורך דין או תבע פעם בבית משפט - אני ישמח שתעזור לי? אף פעם לא הגשתי תביעה.:roll: :roll:

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תאסוף את שעות העבודה שלך,כולל הכל ימי שישי וכו'.אסןף תלושי משכורת מתחילת העסקתך שם.

תוציא לו מכתה התראה מעו"ד על כל ההפרשים שהוא חייב לך,אם זה לא יעזור הגש תביעה בביה"ד לעניני עבודה - הם נוטים מאד לטובת העובדים

ובכל מקרה לא משנה מה - תעזוב את המקום הזה ! לא חסרים מקומות עבודה נורמליים.

בהצלחה

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא רוצה להוציא לו מכתב התרעה, נתתי לו פעם אחת והוא שילם רק את הפנסיה וזהו.

אני רוצה פשוט ללכת לתבוע ושזה יופיע לו על השולחן עוד חודש נניח וזהו.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהסתייגות המתחייבת משמיעת צד אחד,התפטרותך יכולה להיחשב כפיטורין .

לא יצא איזה חוק שגם אם מתפטרים או מפוטרים,בשני המקרים מקבלים פיצויים מלאים?

אם אני לא טועה ההבדל הוא,שאם מתפטרים,אומנם מקבלים פיצויים אבל לא זכאים לדמי אבטלה (וכשמפוטרים מן הסתם,כן זכאים..)

ולפותח השרשור - עדיף באמת שתעזוב,החיים קצרים וחבל על העצבים שלך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהסתייגות המתחייבת משמיעת צד אחד,התפטרותך יכולה להיחשב כפיטורין .

מה זה אומר המשפט הזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צר לי לאכזב אותך,

אני יודע שהבוס שלך יכול על פי החוק להוריד לך 30 דקות הפסקה ביום, זאת למרות שלא יצאת פיזית מהמקום עבודה,

אם הכרחי שאתה תשאר פיזית במקום אז אתה חייב להישאר, פשוט להיות בהפסקה (כלומר לנוח, לדבר בטלפון, לא לעבוד אבל בהפסקה),

היה לי גם עובד בעסק של ההורים שלי, שרצה לעזוב, וגם שלח מכתב מעורך דין שהוא כביכול כל יום בא בשעה 6 בבוקר לעבודה , ופיזית הוא הגיע ב6 וחצי והוא טען שלא שילמנו לו ולא כלום,

עשינו לו טובה ששילמנו לו פיצויים, בחודש האחרון שלו הוא עשה לנו נזק כזה גדול, שרק רצה שנפטר אותו כביכול בשביל לקבל פיצויים,

ובקיצור הוא שלח מכתב מאיזה עורך דין של הסתתדרות העובדים, הרואה חשבון שלנו דיבר עם העורך דין שלו, והבין שאין שם קייס ושאין שום דבר, והוא סתם רוצה לנסות להתנקם,

אחרי שהוא קיבל כזה יחס מצויין מאיתנו כל השנים, עכשיו הוא עובד באיזה מקום מתחרה ואפילו לשתות לא נותנים לו שם,

שלא נדבר שאצלנו הוא קיבל איזה שתיה שהוא רצה +ארוחת צהריים, והוא מקבל שם גם כמה שקלים פחות לשעה.

Golf 1.6 DSG 2009

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פה אתה יכול לקרוא מה מגיע לך ״בהפסקה״

סיכום ממה שכתוב שמה: אם במהלך ההפסקה אתה מחוייב להשאר במתחם העבודה. ההפסקה תיהיה בתשלום.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צר לי לאכזב אותך,

אני יודע שהבוס שלך יכול על פי החוק להוריד לך 30 דקות הפסקה ביום, זאת למרות שלא יצאת פיזית מהמקום עבודה,

אם הכרחי שאתה תשאר פיזית במקום אז אתה חייב להישאר, פשוט להיות בהפסקה (כלומר לנוח, לדבר בטלפון, לא לעבוד אבל בהפסקה),

היה לי גם עובד בעסק של ההורים שלי, שרצה לעזוב, וגם שלח מכתב מעורך דין שהוא כביכול כל יום בא בשעה 6 בבוקר לעבודה , ופיזית הוא הגיע ב6 וחצי והוא טען שלא שילמנו לו ולא כלום,

עשינו לו טובה ששילמנו לו פיצויים, בחודש האחרון שלו הוא עשה לנו נזק כזה גדול, שרק רצה שנפטר אותו כביכול בשביל לקבל פיצויים,

ובקיצור הוא שלח מכתב מאיזה עורך דין של הסתתדרות העובדים, הרואה חשבון שלנו דיבר עם העורך דין שלו, והבין שאין שם קייס ושאין שום דבר, והוא סתם רוצה לנסות להתנקם,

אחרי שהוא קיבל כזה יחס מצויין מאיתנו כל השנים, עכשיו הוא עובד באיזה מקום מתחרה ואפילו לשתות לא נותנים לו שם,

שלא נדבר שאצלנו הוא קיבל איזה שתיה שהוא רצה +ארוחת צהריים, והוא מקבל שם גם כמה שקלים פחות לשעה.

אני לא יודע על מה אתה מדבר, אני עובד כל יום מ9 עד 18. מעביר כרטיס ב9 בבוקר ולפעמים הולך גם ב18 ורבע, ומקבל שכר רק על 8 וחצי שעות. אני עובד במוקד קטן עם לחצני מצוקה, זדומרת שכל רגע יש ציצופים של לחצן מצוקה שאיזה קשיש יכול להתעלף או ליפול במקלחת. בכמה פעמים שכן יצאתי להפסקה פיזית בחוץ לאיזה 10 דק קיבלתי צרחות ואיומים בפיטורים

גם אם אתה יוצא לשירותים שהם מחוץ למשרדים אתה צריך למהר לחזור.

אין לי שום חוזה בכתב איתו, אני אמור לקבל כסף מלא מהשעה שאני מחתים כרטיס ואז שאני עוזב.

תוסיף לזה שהוא לא שילם לי פנסיה בזמן חצי שנה כמו שקובע החוק, אלא רק אחרי שנה וחודשיים.

שהוא לא משלם לי שעות נוספות בימי שישי. הוא גם בנוסף קרא לי בשמות כמו "דביל" ו"חמור" וכל מיני דברים כאלה,

לא שאני מתייחס לזה. יש לי את הכל ביד, השאלה רק איך אני עושה את זה.

איך זה הולך עם עורך דין צריך לשלם לו איזה 500 שקל לייעוץ של חצי שעה??

אני רוצה עורך דין שנגיד אני אתן לו 5 אחוז ממה שייצא משהו כזה.

להגיש נגדו תביעה, עוד 30 יום הוא יקבל אותה בהפתעה לשולחן ויפטר אותי. אני גם יאסוף לפחות 3 עובדים לשעבר שגם להם הוא עשה את זה והם הלכו בבושת פנים בלי לתבוע העיקר לא להתעסק איתו....

אתם לא מבינים עם מי יש לכם עסק פה, מדובר באדם שרץ למטבח כל רגע לכבות אורות כי הוא חושב שזה חוסך בחשמל.

אם מישהו פה מכיר עורך דין שמבין בענייני דיני עבודה אני אשמח לשמוע.

מה שנשאר לי זה רק לאסוף את הניירת ולגשת לעורך דין.

הוא אולי חייב לי 7 אלף משכורת פיצויים על שנה ו8 ועוד איזה 6 אלף הפסקות ועוד דמי הבראה.

ועוד הוא יכול לקבל קנסות של עשרות אלפי שקלים על האיחור בפנסיה וזה שאני עובד בלי חוזה.

הוא פשוט ניסה לצרוח עליי כמו מטורף כדי לעשות לי טראומה שאני אלך לבד. אבל אני ממש לא אוותר לו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאם זה היה כולכך חשוב לך כבר, היית פותח את גוגל, מחפש "עורך דין לענייני עבודה",

מתקשר, קובע פגישה , מברר בטלפון אם הפגישה היא ללא תשלום (כן כן יש עדיין עורכי דין שעושים את זה, בעיקר צעירים)

קובע פגישה, הולך ושומע מה יש לו להגיד,

תתייעץ עם כמה.

ושיהיה בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאם זה היה כולכך חשוב לך כבר, היית פותח את גוגל, מחפש "עורך דין לענייני עבודה",

מתקשר, קובע פגישה , מברר בטלפון אם הפגישה היא ללא תשלום (כן כן יש עדיין עורכי דין שעושים את זה, בעיקר צעירים)

קובע פגישה, הולך ושומע מה יש לו להגיד,

תתייעץ עם כמה.

ושיהיה בהצלחה.

התקשר אליי עורך דין אחד הוא רצה 600 שקל רק לפגישת ייעוץ של חצי שעה......

בגלל זה שאלתי בפורום אולי יש פה עורך דין או מישהו שכבר עבר משהו כזה בחיים.

הבעיה שלי שאני גם תקוע פה כל יום מ9 עד 18 חוץ מימי שישי. מה שאני יעשה קודם זה לאסוף את כל הניירת וכל ההוכחות.

מה שהבנתי גם שאפשר להגיש תביעה לבית דין לבד בלי עורך דין, אבל נראה לי שחייב עורך דין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה חשבת, שעו"ד זה חינם?

בקישורים שנתתי לך יידעו גם לייעץ וגם להפנות. אתה יכול גם לנסות לפנות להסתדרות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה חשבת, שעו"ד זה חינם?

בקישורים שנתתי לך יידעו גם לייעץ וגם להפנות. אתה יכול גם לנסות לפנות להסתדרות.

לא חינם, סה"כ שואל אם יש הסדר כזה שהעורך דין יקבל את העמלות שלו ממה שייצא מהתביעה. הבנת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאתה מחוביבי סאדו קיצוני. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=353292

עבר יותר מחצי שנה ואתה עדיין באותו מקום.

במקום להקליט את הקללות,שיחות ואיומים, אתה בוכה מעל המקלדת. אני מצטער להגיד לך אבל אתה מתנהג כמו ילדה בת 15 שלא קיבלה פלאפון חדש ופותחת דף בפייסבוק לאות המחאה 8).

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...