Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בעיה אתה צודק, אני גם הייתי מתעצבנת, מתקוממת ומפרסמת לכל מכריי שלא יקנו שם.

זו הטעות שהם עשו, שהם הפסידו אותך וכנראה גם עוד הרבה לקוחות.

להתקשר אליהם ולהגיד להם שהם נצלנים, וכו', זה בסדר, אבל לא מעבר לכך כי הם ניסו את מזלם והצליחו. כמה שזה מקומם.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקרה שהיה כך היה:

חבר נתקע עם פאנצר ביום שבת במקום מרוחק

נסענו אם רכב אחר לפנצריה קרובה

לקחו לחבר 400ש"ח !!!! לצמיג סיני!!!!

כמו שהיה רשום, המקומות האלה מנצלים מקרים כאלה

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
למה לא קנית אחד , הכי זול, אםילו ווסטלייק בפנצריה הראשונה ונוסע כמה ימים עליו + הבפר עד שקונה קניה טובה בלי לחץ ומשאיר את הזבל להיות ספר שני ? אני תמיד מחזיק 2 ספרים - אחד במחסן המכסחות בחצר.

בדיוק !

שם על צד אחד ספייר .אם יש בגודל מלא, צד שני משהו משומש או משהו סיני , נוסע רגוע הביתה,מתייעץ בפורום עושה סקר שוק מסודר וסוגר עניין בראשון-שני.

גם לי הלך צמיג אחד אחורי ברכב הקודם, הרכבתי במקומו זמנית פירלי P6000, נסעתי ככה שבוע עד שהגיעו הצמיגים שהזמנתי.

הם ראו אדם לחוץ, אובד עיצות ומצד שני נוסע בGTI חדשה, הבינו שהוא ישלם כל סכום וכנראה מכרו לו את הצמיג במחיר מחירון מלא שקיים רק באגדות.

עם כל הכבוד למישלין האלה, קנית זוג במחיר של רביעייה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מחזק לגבי נתי מפרויד.

בחור ממש נחמד עם שירות מצויין.

בזמנו רכשתי ממנו טויו t1r שהוא היה יחסית זול לשאר.

ההחלפה הבאה בשירוקו תהיה גם אצלו.

Got To love It

פורסם

אחי אל תרגיש רע, היית צריך צמיגים במיידי, שהרי לא יכלת להמשיך בנסיעה, קיבלת שירות מצויין, פתרו לך את הבעיה והמשכת בנסיעה אז שילמת קצת יותר BIG DEAL פתרו לך את הבעיה.

לפני איזה 5 שנים, נתקעתי עם צמיג קרוע וספייר בלי אויר(מאז למדתי את הלקח ואני תמיד בודק אויר גם בו)באיזור הגלילי המערבי כביש שומם על ציר המערכת

הלכתי 4 קילומטר! עם צמיג ביד בחום של 40 מעלות לכביש הראשי שם לקחתי מונית לעכו חיכיתי שהפנצריה תזמין לי צמיג, קניתי(בטוח במחיר יקר לא בדקתי) וחזרתי עם מונית לרכב הרכבתי את הצמיג הדלקתי מזגן וסוף סוף נרגעתי קצת(אחרי איזה 5 שעות).

תאמין לי שאם הייתה לי האפשרות לקנות צמיג במקום בו נתקעתי הייתי משלם כפול אפילו פי שלוש.

שירות זמין שווה כסף והרבה, תחשוב שהיית נתקע שם בשישי בערב ולא היית יכול לזוז לא היית משלם אפילו יותר ממה ששילמת על מנת להמשיך בנסיעה ולחסוך זמן?

אז תהנה מהצמיגים שקנית, 200 שקל לכאן או לשם לא יעשו אותך מליונר תאמין לי.(רק להזכר עוד פעם בהליכה עם הצמיג ביד עד הכביש בעלייה והשמש מכה, וכולי מזיע וכמעט מתעלף... הייתי משלם אפילו פי ארבע :))

פורסם

שם על צד אחד ספייר .אם יש בגודל מלא, צד שני משהו משומש או משהו סיני , נוסע רגוע הביתה,מתייעץ בפורום עושה סקר שוק מסודר וסוגר עניין בראשון-שני.

אני לא זוכר אם הספייר הוא בגודל מלא (אני חושב שלא, אגב), וקצת קשה לנסוע כך מעל 100 ק"מ...

הם ראו אדם לחוץ, אובד עיצות ומצד שני נוסע בGTI חדשה, הבינו שהוא ישלם כל סכום וכנראה מכרו לו את הצמיג במחיר מחירון מלא שקיים רק באגדות. עם כל הכבוד למישלין האלה, קנית זוג במחיר של רביעייה.

טוב, שילמתי 600 ש"ח מעבר למחיר (כלומר 300 על כל צמיג), אבל גם לפי המחיר הכי זול שמצאתי ברשת, כל צמיג עולה מעל 1000... אז שילמתי צמיג ושליש על כל צמיג, ארבעה צמיגים ל- GTI במחיר הזה זה רק West Wing (או Lake) :-) .

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אחי אל תרגיש רע, היית צריך צמיגים במיידי, שהרי לא יכלת להמשיך בנסיעה, קיבלת שירות מצויין, פתרו לך את הבעיה והמשכת בנסיעה אז שילמת קצת יותר BIG DEAL פתרו לך את הבעיה.

יודע מה? זו גם דרך לראות את הנושא, ואני מודה שהיא הרבה יותר חיובית :-)

פורסם
מקרה שהיה כך היה:

חבר נתקע עם פאנצר ביום שבת במקום מרוחק

נסענו אם רכב אחר לפנצריה קרובה

לקחו לחבר 400ש"ח !!!! לצמיג סיני!!!!

כמו שהיה רשום, המקומות האלה מנצלים מקרים כאלה

מקום מרוחק...

תגיד יום מסלול :)

הצמיג שנקנה לא כל כך גרוע אבל הם בהחלט ניצלו את העובדה ש13:00 בצהריים ביום שישי וכולם בתהליכי סגירה, אז אין אופציה אחרת.

IMG00080-20110701-1206.jpg

IMG00081-20110701-1303.jpg

פורסם

בר, עזוב אותך משטויות.

אני מסתכל על זה בשיקול רחב: יום שישי בצהריים, אתה לא לבד באוטו (רמז רמז), יש לך סירים מהבילים שלא יחכו לך לנצח ואתה לא רוצה להסתכן עם צמיג לינג לינג בצד ימין וצמיג צ'ינג מינג בצד שמאל.

אם היית לבד ובלי לחץ זמן הייית יושב על ערימת קליפות בוטנים ב"בוקרים" ועושה עם האייפון מחקר שלב III על האופציות להחלפה ובנות דודן, אבל לא היה לך זמן ופנאי והיית צריך פתרון ועכשיו.

שילמת יותר, נכון, אבל תתמחר את האלטרנטיבות, ואת העלויות שאינן נמדדות בכסף, ותראה שהנזק לא כזה גדול.

סע בביטחה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
טוב, שילמתי 600 ש"ח מעבר למחיר (כלומר 300 על כל צמיג), אבל גם לפי המחיר הכי זול שמצאתי ברשת, כל צמיג עולה מעל 1000... אז שילמתי צמיג ושליש על כל צמיג, ארבעה צמיגים ל- GTI במחיר הזה זה רק West Wing (או Lake) :-) .

אתה ממש מצחיק :) אל תסתמך על מחירים ברשת באתר שמעדכנים אותו פעם בשנתיים.

בשביל לדעת מחירים אמיתיים אתה צריך להכנס לרכב ולעבור ב4-5 פנצ'ריות, או לחילופין לעשות חיפוש פשוט בפורום כי כולנו פרסמנו כאן את המחירים , המידע נמצא רק צריך להגיע אליו.

כיום בסכום של 2400-3000 ש"ח אתה קונה רביעייה שלמה במידה שלנו, למשל : דנלופ ספורט מקססס, טויו T1R או R1R .

עזוב, מה שהיה היה. בדרך כלל אחרי שאני קונה משהו, גם אם פספסתי ושילמתי יותר מדי , אני לא אוכל את הלב ומתקדם הלאה. (בדרך כלל זה לא קורה)

יש לי שאלה אליך , קודם נראה מה התשובה אחר כך אני אגיד לך מה התשובה הנכונה.

החלטת לקנות לעצמך שעון יוקרתי, נכנסת לחנות והמחיר בטיקט של השעון 5000 ש"ח .

מה תעשה?

א) תקנה את השעון במחיר המחירון

ב) לא תקנה כי המחירון יקר לך

ג) תנסה להתמקח עם המוכרים בחנות.

ד) תתאפק, תחזור הביתה, תעשה בדיקה ב ZAP ובמבחר אתרי חנויות כדי לדעת לאיזה מחיר ניתן להגיע ואז מצוייד במידע תחזור לחנות ותתמקח איתם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נראה כי מבחינת המחיר תפסו טרמפ על חוסר מזלו. זה כמובן פסול, עם זאת אני לא בטוח שבמקום אחר לא היו פועלים באופן דומה או אף חמור מכך...בכל זאת מדינת ישראל :)

לכן לדעתי חלק מהתגובות מעט מוגזמות.

להבא עדיף לא להלחץ, להוציא אולי מקרי חירום דחופים, ולעמוד על שלך. בכל זאת אין מדובר על הוצאה זניחה.

נ.ב. הבנתי שמחירי הצמיגים עלו באופן כללי בעקבות מחסור מסויים בחומר גלם.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

קודם כל אין מה לבכות על חלב שנשפך ושנית, אתה מרוצה מהצמיגים החדשים אז זה כבר מקום לחיוך קטן.

תופעת הלקוח הלחוץ, מוכרת בכל העולם לא רק בישראל. אם תלך להזמין חדר במלון ישירות מהקבלה, תמיד תשלם מחיר מלא שיכול להיות אף כפול לעומת המחיר שהיית משלם אם היית מתיישב בלובי עם האייפון, נכנס לאינטרנט ומזמין חדר ורק אז פונה לקבלה. אבסורד? כן, אבל ככה זה בחיים. זו בדיוק הסיבה שבצרכניה השכונתית תשלם 5 ש"ח לפחית קולה וברשת YELLOW תשלם 7.5ש"ח.

זה שהיו לא הוגנים איתך וניתלו את מצבך, זה רק הפסד שלהם, כי אין ספק שכמה אנשים שקראו את ההודעה כאן לא יגשו לשם רק בשל הסיפור הזה.

פורסם

לפני איזה 5 שנים, נתקעתי עם צמיג קרוע וספייר בלי אויר(מאז למדתי את הלקח ואני תמיד בודק אויר גם בו)באיזור הגלילי המערבי כביש שומם על ציר המערכת

הלכתי 4 קילומטר! עם צמיג ביד בחום של 40 מעלות לכביש הראשי שם לקחתי מונית לעכו חיכיתי שהפנצריה תזמין לי צמיג, קניתי(בטוח במחיר יקר לא בדקתי) וחזרתי עם מונית לרכב הרכבתי את הצמיג הדלקתי מזגן וסוף סוף נרגעתי קצת(אחרי איזה 5 שעות).

תאמין לי שאם הייתה לי האפשרות לקנות צמיג במקום בו נתקעתי הייתי משלם כפול אפילו פי שלוש.

שירות זמין שווה כסף והרבה, תחשוב שהיית נתקע שם בשישי בערב ולא היית יכול לזוז לא היית משלם אפילו יותר ממה ששילמת על מנת להמשיך בנסיעה ולחסוך זמן?

אז תהנה מהצמיגים שקנית, 200 שקל לכאן או לשם לא יעשו אותך מליונר תאמין לי.(רק להזכר עוד פעם בהליכה עם הצמיג ביד עד הכביש בעלייה והשמש מכה, וכולי מזיע וכמעט מתעלף... הייתי משלם אפילו פי ארבע :))

את ההרגל להחזיק עוד ספייר יש לי מהתקופה של החופשות באופירה,די זהב ונביעות והתחזק בעבודה בארצות כלי כבישים בהן אין אוטו בלי 2. כל הג'פים מחזיקים עוד אחד על הגג.מאז בכל פעם שאני יוצא למקומות כמו שתיארת אני זורק את השני בבגאג'.

פורסם

עכשיו מתבר שהם גם מאבדים לחץ אוויר. אני ממלא 40 ואחרי יום הם על 37. בדקתי על פני יומיים. אעדכן.

• תוכן חדש...