Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לדוברי האנגלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, זה באמת קיצור של "בעזרת השם"...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תהנה:

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=BH

רוב הסיכויים שזה זה (במיוחד אם דיברת עם בריטי/אוסטרלי/מישהו שמנסה להישמע כמוהם):

Internet acronym, short for "Bloody Hell."

Popularised by "Family Guy" and a favourite phrase used by Brits and Aussies, can be used as an exclamation of shock or disgust. Variations include "BFH" for "Bloody Fucking Hell"

Bloke 1: Wow, check out that pic of Megan Fox.

Bloke 2: BH! Gorgeous!

Bloke 1: Last night, I got so smashed I had to run to the bathroom to vomit and I tripped, puked on the way down and passed out in a pool of my own sick.

Bloke 2:EWWW! BFH!!!

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפי הסימני קריאה הייתי מנחש שזה BAH!!!! (כמו שילדים עושים "בעעע" בכל מיני סיטואציות מפגרות :|)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני הולך אינטואיטיבית לכיוון של BOO HOO, במשמעות של "זה נשמע לי כמו אוי אוי אוי"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...