Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הגעתי למכס בנתב"ג לשחרר חבילה (סיוט אחד גדול) כמה שעות של המתנה , טפסים ופקיד מכס חסר תרבות וטיפש ,שכל הזמן צועק.

אני פותח את החבילה ולהפתעתי הרבה חסרים 3 מוצרים , 3 הזמנות שביצעתי אוחדו למשלוח אחד , בפועל קיבלתי רק 2 והאחרונה חסרה.

הקטע שהכי מרגיז אותי ששילמתי מכס 420 ש"ח על חבילה שכללה 3 הזמנות ( ככה חשבתי) ובפועל קיבלתי רק 2 הזמנות בחבילה.

את מי להאשים ? אין לי מושג , UPS ? החנות שרכשתי ממנה? אולי המכס? אגב המכס יכול להחזיר לי חלק מהכסף ?

ניסתי ליצור קשר עם המכס , בלתי אפשרי לתפוס אותם .

לחנות שלחתי מייל ואני עדיין ממתין לתשובה מהם.

אגב הנה מה שיש בחבילה :

21062011634.jpg

21062011636.jpg

פורסם

אני חושב שזה נורא מצידך שאתה שוטף את הרכב עם פרוות פודל לבן!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איך יכולת לשלם את המכס על כל שלושת ההזמנות ולקבל רק 2 מהן? המכס אל מחשבים את גובה הגביה ע"פ מה שבתוך החבילה בפועל?

לי פתחו את החבילה שלי מול הפנים ואמרו כמה לשלם...

ועל מה ולמה 420 שקל על כמה וקסים ומטליות?! (הדיטיילר היה שולח לך ועוד היה רושם שזאת מתנה :p)

Mazda 2 2013

פורסם

מאוד מוזר הזמנתי מאיביי מוצרי ניקוי לרכב בכ300 ש"ח ואף אחד לא חייב אותי בשום תשלום נוסף.

מה היה מחיר הההזמנה שלך?

היו קבלות בתוך החבילה?

פורסם
אני חושב שזה נורא מצידך שאתה שוטף את הרכב עם פרוות פודל לבן!

בטח שבפרוות פודל לבן.

השחורים והאפורים מורידים צבע ופרוות שנאוצר שורטות את הצבע.

אישית ממליץ על פרוות כלב רועים אנגלי עתיק אבל רק אם יש לך סבלנות וכוח לסחוט אותו כמו שצריך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הסיבה שזה נעצר במכס בנתב"ג נעוצה בחברת השילוח - UPS וחברותיה. אם היית מבקש שישלחו דרך USPS (במידה והמוצר מגיע מארה"ב) זה לא היה קורה.

פורסם
מאוד מוזר הזמנתי מאיביי מוצרי ניקוי לרכב בכ300 ש"ח ואף אחד לא חייב אותי בשום תשלום נוסף.

מה היה מחיר הההזמנה שלך?

היו קבלות בתוך החבילה?

רק מה שמצולם בתמונה השנייה - עולה באזור ה 170$ :)

יואב :arrow:

פורסם

אז ככה :

אני יודע שזה בצחוק אבל למען הסר ספק - הwash mitt לא עשויה מכל סוג עור או פרווה של חיה :-)

mayrun - המשלוח הגיע מברינטניה , ואתה צודק אכן טעות שלי.

היו קבלות בחבילה אבל היא לא נפתחה על ידי המכס , הייתי יכול להצהיר לפקיד מכס שיש שם ספרים והוא גם היה משחרר לי אותה .

פורסם
אז ככה :

אני יודע שזה בצחוק אבל למען הסר ספק - הwash mitt לא עשויה מכל סוג עור או פרווה של חיה :-).

אבל כתוב עליה בפירוש "WASCHPUDEL" :roll:

פורסם

אחרי שמשתמשים בראש של הפודלים לחוטר של התומ"תים ממילא אין מה לעשות עם שאר הפודל אז עושים ממנו מטליות לרכב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אה, אז סלאמתאק!

פורסם

האם 420 ש"ח הם מכס, או שזה כלל התשלומים על המשלוח הכוללים גם מע"מ ואגרות מונפצות?

מה שווי כל החבילה לפי ההצהרה עליה, ומה ערך המוצרים שהגיעו בפועל?

כדי להבין האם נעשה לך עוול, כדאי שתפרט את כל המידע. ככה לא ניתן בשום צורה שהיא להתחיל לנתח את המצב.

אגב, אני איתך בכעסך על קבלת החבילות שעוברות במכס, ובכלל על דואר ישראל. מנסיון העבר אני משתדל לא להזמין כלום מעל 50$, ולא שולח כלום בחברות שילוח.

אם כבר כן - אני לוקח בחשבון שכל מה שאני רוכש יעלה לי בסופו של דבר לפחות 150% מהמחיר המקורי. ככה דופקים אותי, אבל לפחות זה לא בהפתעה בחושך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...