Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שמתי לב אתמול שדלת הנהג ב206 שלי נפתחת עד סוף המהלך,

במצב תקין הדלת אמורה להעצר במחצית הדרך ורק לאחר שממשיכים לפתוח היא אמור להיעצר בסוף המהלך.

לאור הפדנתיות שלי הדבר די מפריע לי,

והתחלתי לחקור ,

בדקתי וראיתי שמתחת לציר הדלת יש מעין פס ממתכת בעל זיז שכנראה אמור להוות התנגדות לפתיחת הדלת באמצע המהלך.

אשמח לדעת האם יש דרך לסדר את הדבר.

תודה ,טל.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אהלן,

הייתה לי אותה בעיה עם ה 206 שלי. אתה צודק, יש ציר שמחבר בין הדלת לרכב שבו יש חצי נעילה, ברגע שהדלת מגיעה לאמצע הדרך הוא עוצר אותה מלהמשיך. ברגע שהציר הזה נדפק הדלת מגיעה לסוף המהלך שלה ולא נעצרת באמצע. אני החלטתי לחיות עם זה, בהתחלה זה קצת מעצבן שמשהו לא עובד כמו שצריך אבל מתרגלים לזה, זה לא משהו קריטי וזה לא מפריע לשום דבר.

אם זה ממש מפריע לך תוכל אולי לחפש בפירוק את החלק התקול ולנסות להחליף לבד, לא יודע אם ימכרו לך אותו לבד או אם ימכרו לך את כל הדלת.

• ספונסר פורום
פורסם

המונח המקצועי הוא מעצור דלת,לא רצוי להשאיר את זה ככה שכן הדלת נפתחת ופוגעת בכנף,ומשאירה שקע מכוער.

אורן

פורסם

תקנה בפירוקייה.

אצלי בדייהטסו כבר החלפתי שניים כאלה.

ההתקנה עצמה לא מסובכת מדי, צריך לפרק את דופן הדלת, לפרק את הישן, להשחיל חדש ולחבר את הציר עם פין לגוף הרכב.

יום טוב!

If you live by the GUN

You die by the GUN

• תוכן חדש...