Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שאתם סתם מטעים את הבחור.

בניגוד אליך, שאתה מכיר אדריכלית, גם ytimsit וגם אני אדריכלים.

אתה טוען שהטכניון עוסק בצד הטכני, ולא בצד היצירתי. אתה טועה.

אתה טוען שאדריכלים הם פלצנים. אתה צודק.

לענין פותח השרשור:

כל מקרה לגופו. בסופו של דבר תתקבל לעבודה הראשונה שלך כשכיר על סמך תיק עבודות של פרוייקטים שעשית כסטודנט / ראיון עבודה / ואולי גליון ציונים או תעודת הצטיינות סיום לימודים.

לעבודה הבאה שלך כשכיר תתקבל על סמך תיק עבודות שעשית בפועל, במשרד הקודם, המלצות וראיון.

כשתיהיה עצמאי יפנו אליך לקוחות על סמך המלצות ופרוייקטים קודמים שעשית, לא על סמך המוסד שלמדת בו לפני 3 או 5 או 30 שנים.

ובכל זאת, אם התקבלת גם לטכניון וגם לויצו, לדעתי גש לטכניון, הוא נחשב יותר יוקרתי.

בהצלחה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זה מתחיל להיות אישי,

בקשר ללימודים ובלי קשר לאיזה מקום -

אני תמיד טוען שאם היה לי זוג שדיים ומחשוף היה לי הרבה יותר קל לעבור את ההגשות..

ואם המרצים הם ממין נקבה אז - דרגות של סרן ומעלה ופעם בשנה לבוא איתם לסיבוב דוואין - לא מומלץ לעשות בבצלאל..

לגבי איפה יותר טוב -

דעתי האישית (בלבד) אני הייתי לומד באחד מהשלושה בלבד - טכניון, בצלאל או תל אביב, לכל השאר לא ההייתי מתקרב.

זה מזכיר משהו מהמילואים, בתור אחד שהיה בסדיר בגולני יצא שאני בגדוד שמורכב בעיקרו מנחלוואים וטיפה מכל השאר.

בדיעבד החברה של הנח"ל קרועים לגמריי והרבה יותר מגניבים מהגולנציקים - אבל כמו שאתה מבין אני לא מתכוון לחזור אחורה 12

שנים אחורה ולעשות את הסדיר מחדש - במילואים זה אותו חרא ואותו ריח (וגם השפשפת וכל השאר).

כאמור את האיכויות של בצלאל כבר הזכרתי בפוסט הקודם, צריך לסגור את טיב הבחורות ואפשר להתחיל ללמוד..

_

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...