Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום.

אני מתכוון לקנות את הרכב הראשון שלי

המטרה העיקרית של הרכב היא להגיע לעבודה שנמצאת כ-15 ק"מ ממני וכמובן נסיעות ובילויים של ילד אחרי צבא.

יש לי כסף כדי לקנות רכב כמו אלטו חדש אבל נראה לי שאני אגביל את עצמי לאזור ה 20-30K גג. (אם מישהו חושב שעדיף לי להוסיף אני אשמח לשמוע)

אני לא יודע מאיפה להתחיל, קראתי פוסטים בפורום אבל אני לא יודע איזה דגמים מומלצים ואיזה שנתון יתאים לי.

חשוב לי הצריכת דלק אבל גם חשובים לי האמינות, מחיר החלפים והטיפולים.

אני אובד עצות, אשמח להכוונה.

תודה מראש :smile:

פורסם

פיאט פונטו ספייס 2005-2006, פיג'ו 206 שנים 2003-2004, רנו קליאו B II שנת 2004.

ברנו והפיג'ו אני ממליץ על הגרסאות הידניות בלבד, בפיאט אם אתה רוצה אוטומט, לוודא שמדובר בגיר הרציף ולא הגרסה הרובוטית.

בעיקרון, הפיאט היא החבילה המאוזנת ביותר וכנראה תהיה הזולה ביותר לתחזוקה (אם אתה הולך עליה, לך על גרסת הדינמיק עם מנוע 16V שמספק 80 כ"ס, ועל הדרך הרכב מגיע עם קצת אבזור ופינוקים)

הפיג'ו היא המהנה ביותר לנהיגה והרכב שהכי נחשב בין אלו "רכב צעירים", אבל היקרה ביותר לתחזוקה (גם, לא היסטרי בכלל), אם אתה הולך עליה- גרסת ה 1400 סמ"ק ידנית אם אתה מעוניין בחסכון בדלק, או 1600 ידנית אם אתה מחפש קצת כיף. קח בחשבון שהתחזוקה של גרסת ה 1600 יקרה יותר.

הרנו היא הנוחה ביותר, עלות תחזוקה בין ה 2 הקודמות, ושוב, ממליץ על ידנית, הגיר האוטומטי לא הכי אמין בעולם ולא בדיוק מציאה מבחינת תפעול.

פורסם

בוקר טוב,

אני חושבת שאם יש לך את האפשרות אז כדאי לך להגדיל עוד קצת את התקציב כי אז יפתחו לך אופציות נוספות שכרגע לא זמינות לך. אם תגדיל את התקציב בעוד 10 אלף ש"ח תוכל למצוא מכוניות מהדור האחרון - פיאט גרנדה פונטו, סיאט איביזה חדשה, סקודה פאביה ועוד. בתקציב הזה הדגמים שרלוונטים אליך קצת יותר ישנים.

בכל מקרה, לדעתי כדאי להוסיף לרשימה גם את היונדאי גטס. מכונית מאוד זולה לאחזקה, אמינה ולא בזבזנית בדלק כמו שמספרים.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם
בוקר טוב,

אני חושבת שאם יש לך את האפשרות אז כדאי לך להגדיל עוד קצת את התקציב כי אז יפתחו לך אופציות נוספות שכרגע לא זמינות לך. אם תגדיל את התקציב בעוד 10 אלף ש"ח תוכל למצוא מכוניות מהדור האחרון - פיאט גרנדה פונטו, סיאט איביזה חדשה, סקודה פאביה ועוד. בתקציב הזה הדגמים שרלוונטים אליך קצת יותר ישנים.

בכל מקרה, לדעתי כדאי להוסיף לרשימה גם את היונדאי גטס. מכונית מאוד זולה לאחזקה, אמינה ולא בזבזנית בדלק כמו שמספרים.

אני מחפש כבר יותר מ 3 חודשים רכב ב-40 אלף ותאמת אין מציאות בתקציב הזה

כל הסיאט עשו יותר מ 130 אלף ק"מ ועברו יותר מ 3 ידיים, גרנדה גם אותו דבר אוטו שנת 2008 שנסעו בו כמו רכב שעבר 8 שנים על הכביש אין פחות מ- 90 אלף ק"מ לשנת 2008 וגם הוא היה בהשכרה שלא כדי לגעת

וליסינג מורידים ק"מ מבדיקה שעשיתי על אחת ברור שיש חריגים שלא.

מה שכן ב 40 אלף הסיכוי למצוא רכב יותר שמור גבוהה יותר אבל אין הבדל גדול

השינוי מתחיל מ-50 אלף

אני ממליץ לך ב30 אלף לקחת פיאט שנת 2006 נפח מנוע 1400 דינמיק 80 כוחות סוס, ראיתי אחת השבוע ב 30 אלף

עם 70 אלף ק"מ.... נראת טוב מאוד ללא תאונות יד ראשונה אם אני זוכר נכון.

• תוכן חדש...